29

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 28, Защо искали да сменят ръководството на ДАНС? Ами много просто, подава им се удобен повод, да завладеят ръководните позиции там и да си образуват защитен чадър за безнаказано вършене на престъпления. Още в оня запис, когато си обсъждаха плановете ясно си го казаха - ако не овладеят службите, под формата на "реформа", ще изкарат максимум 7% и чао от властта, далече от кокала. Затова се напъват с правосъдна "реформа" намеса в службите и чистки в управлението.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Оп! Изпълзя и *** подложка на посолството - редникът, с подарен чин "генерал" за заслуги пред USA. Много настоявал да се публикувал доклада на ДАНС, та да му търси кусури??? Един вид, работата е вмирисана, никой не ни вярва, обаче сега ще оборим документа и ще си прокараме далаверката???

27

Име

преди 7 месеца

Атанасе, аз призовавам за лустрация, че ми писна да ти гледам физиономията! 34 години само ***.

26

Алекс

преди 7 месеца

Неясно защо Танас иска Росен Желязков да публикува доклада.Мъпет Денков,който се прави на премиер и е излъчен от ПП/ДБ,също разполага с доклада.Нека той да го публикува.

25

Все едно

преди 7 месеца

Полицай да арестева някой крадец по време на акта а тоя да иска уволнение на Полицията! Ха ха

24

А действията

преди 7 месеца

На Министъра на Илектронното Управление??? Не застрашават Националната Сигурност ли? За него Оставка нещо?

23

Анонимен

преди 7 месеца

Колко жалък е този най -малък генерал.Защо трябва да се смени ръководството на ДАНС. Нали всеки избира по какъв начин да гласува. Какво го смущава ,че с машините може да има ала бала

22

Анонимен

преди 7 месеца

Ако кирчо беше овладял и ДАНС, сега доклад нямаше да има и ала-балата щеше да стане без проблеми. Овцете щяха да гласуват с машините за су льо, гласовете им щяха да отиват при пу льо и всички щяха да са спокойни.

21

Запомнил

преди 7 месеца

Ген. Атанас Атанасов беше шеф на НСС (Националната служба за сигурност, предшественичка на ДАНС), когато избухна скандалът с подслушвателните устройства, открити в жилището на тогавашния главен прокурор проф. Никола Филчев. Тогава властта, олицетворявана от президента Петър Стоянов и премиера Иван Костов, не намери за нужно да възложи на НСС да изготви публичен доклад за възможния поръчител на подслушването на Филчев. Няма причина тъкмо сега ДАНС да наруши една традиция, спазвана поне 25 години.

20

Анонимен

преди 7 месеца

И я сакам, ама Мутрофанова не дава.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Не , не, избрани части от доклада не щем! Да се свали фрифа за секретност и да се публикува всяка дума от доклада!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Както Кирил Петков каза в записа "Следващите избори трябва да ги правим с наше МВР и служби"... И беше много прав. Виж кви сакътлъци стават когато не държиш една от службите като ДАНС например. Развалят ти ала-балата

17

Галя от EmbassyTO

преди 7 месеца

Мила, защо онова заместник министърче не отговори на простия въпрос какво е правел с флашката? И какъв е този стрес. Сега ще си видите резултатите, каква е разликата?

16

ДА НАПОМНЯ

преди 7 месеца

Генерал Атанасов е Прецедент в България - от Сержант става Генерал - това се е случвало единствено в Африка .

15

ЖИЦ

преди 7 месеца

ДАНС (Държавна Агенция за Национална Сигурност) , застрашава Националната Сигурност .Това се нарича Оксиморон - от Гръцки .

14

Анонимен

преди 7 месеца

Този няма ли кой да му даде сметката

13

Така

преди 7 месеца

Само ти си заплаха бе, зомби такова! Колко поредни избора откраднахте? Не, не от една или друга партия, а от нас, редовите и съвестни български граждани. Затвор.

12

ПП

преди 7 месеца

Ще уволним всеки който пречи да правим ала-бала с машините! Това е!

11

Анонимен

преди 7 месеца

И това са местни избори, представете си как ще скачат ако на парламентарни избори им вземете гласоподавателите(машините)? Ами те няма и да помиришат парламент без машини.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Къде е доклада? Някой да каже какво са писали.Сами за ваша информация ,това е човек на Радев, президента който сезира прокуратурата и съда в полза на Газпром и срещу държавата България.