101

Две могили

преди 7 месеца

тази е много досадна, да си гледа лапето и да спре да ръси акъл

100

Обективен

преди 7 месеца

Какъв Делян бре Ленче , не беше ли Спецов с фиксация върху Кокорчо?

99

Анонимен

преди 7 месеца

А Ленчето има фиксация на парапета

98

Анонимен

преди 7 месеца

Ленче я кажи кой е бащата на детето. Че се оказа, че са май 4-*** потенциалните татковци...

97

z-rock

преди 7 месеца

Според мен напразно са я определили като Лицето на ПП, повече ще й подхожда Носа на ПП!!

96

Анонимен

преди 7 месеца

Радостна новина! Щата Тексас в Америка забрани Ковид Инжекциите!

95

Анонимен

преди 7 месеца

Туй не млъкна, ако бях от ПП-ДБ шях да му наложа тотален БАН от всякакви изяви, само гони избирателя който обаче явно наистина е *** да се кефи на такива *** като Киро, Асен и държанките им Ленин и Спецоф!

94

Анонимен

преди 7 месеца

Тази изплю шпека от устата и взе да ръси глупости, иначе ако Хасан е завършил Харвард, то аз и икономически техникум не бих го пуснал, та той само помпа цени и се точи да прибира ДДС, това му е стратегията но то няма от къде да му дойдат парите!

93

Каунь

преди 7 месеца

Разбира се, че има. Асен е завършил Харвард, а Делян - един попски университет. А и двамата са от Хасково. Кой е по-умен? Не питам кой е бил по-гъвкав. Това се знае.

92

Анонимен

преди 7 месеца

Ой Лено Лено мори Ленооо

91

Анонимен

преди 7 месеца

Ще разочаровам Бориславова, но поведението на Добрев не е случайно, съгласувано е с Борисов и още по-лошо, че може да е съгласувано с посолството, затова Бориславова плюе срещу вятъра

90

Ралица

преди 7 месеца

БОРИСОВ Е БОЛЕСТ, БОРИСОВ Е НАПАСТ, БОРИСОВ Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ НАД БЪЛГАРИЯ, КЪСМЕТ С НОМЕР 66, ДА ДОНЕСЕМ ПРОМЯНАТА И ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ БОРИСОВ И ГЕРБ, 12 ГОДИНИ РАЗРУХА, 12 ГОДИНИ МЪКА, 12 ГОДИНИ СРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, КЪЩИ ЗА ТЪЩИ, АЛО ТАНЬО.

89

Радослав

преди 7 месеца

До 89 и 91:отношението е показателно затова как си стигнал от точка А до точка Б, ако наистина си полагал труд, реален труд, се научаваш да уважаваш чуждият труд, само когато си хванат и позициониран на позиция Х започваш да се държиш надменно към чуждият труд, защото така се опитваш да комплексиран комплекса си, че си стигнал до място Х като си се подложил на мръсотия, а не чрез труд.Затова драга госпожица, колкото и да се опитвате да заровите пътя си, то отношението ви е достатъчно показателно

88

Ралица

преди 7 месеца

Защо се карате по сайтовете заради Лена Заслужава ли си така да се обиждате Всеки си успява в живота по свой начин А колкото до Лена не я познавам Може и да е образована незнам къде си но това че е секретарка на Киро не я прави успяла

87

До Радослав

преди 7 месеца

ОК, живей си в твоя свят, щом така се чувстваш по-малък неудачник. Реалността не се интересува от самовнушения. Тя си е реалност.

86

Сандо

преди 7 месеца

тая *** кво да се обажда изод парапета

85

До 82

преди 7 месеца

Всеки шматарок смята, че само той си вади честно парите и на всички други, които са далеч по-успешни, всичко им е дадено на тепсия. Прас - щракнали с пръсти, поискали и то станало. И точно това мислене го превръща в шматарок. Не се бори да се развива. Седи и плюе. Цял живот. До края.

84

Радослав

преди 7 месеца

До 86: най простото доказателство, че успеха ти е изграден с "катерицата ти", а не с труд е,че нямаш уважение към труда на другите! Държанието ти е показателно за това как си изградила кариера, сигурно като идолката си Лена кълвеш на хартия!

83

ЛЕНА Е ОТ БСП

преди 7 месеца

ПЛЮЕ, КАТО КАМИЛА ПО ВСИЧКИ ..... САМО ПО БСП НЕ СЪМ Я ЧУЛ И ДУМА ДА КАЖЕ....

82

До 82

преди 7 месеца

Типичната реакция на проваления мъж. Само дето аз съм на почти 50, никога не съм била особена красавица и имам брак от 24 години с две деца. Кариерата ми съм изградила сама, с опора от съпруга ми. И не понасям случайни, нескопосани типове да ръсят обиди по хора, превъзхиждащи ги с цял космос разлика.