53

Причините

преди 7 месеца

Не че е срамно да кажеш, че имаш психични проблеми и да потърсиш специалист. Само че ако се обърнеш към бълг. психиатър, е наистина СТРАШНО. 1.Вижда проблеми там където ги нямаш, 2.изписва ти една камара лекарства, от които човек започва да се чувства в пъти по-зле и физически+ става зависим от тези отрови. Изберете психолог или психотерапевт!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм "ЛУД", понеже съм част от "ХОРА"та... Думата "ХОРИЗОНТ" е съставена от две отделни срички "ХОР" и ЗО". Хор, това е духовният свят на Христос - Небето, който е отгоре, а Зо е материята, или земният живот. Границата между тях се нарича ХОРИЗОНТ - ХОР+И+ЗО+НТ.... ЕЗОТЕРА = Е+ЗО+ТЕ+РА... Е= ето, ЗО = живот, ТЕ = твърд и РА = светлина (тера = земя), или Ето живота на Земята.... Кажете учени Психопати .. Питам Ви! " Не съм ли ЛУД?"???

51

Анонимен

преди 7 месеца

Психиатрията е една голама измама, която има за цел единствено да пробутва лекарствата на фарма компаниите и да пристрастява хора към опияти.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Koпейки, срамно или не, това е единствения шанс да ви се помогне! Запишете си час възможно най-скоро!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Кабалата на ЛУДИТЕ, чрез Българският език: Ето как например се е образувало името ХОР "Х" е дванадесетата буква на Времето и е точно на изхода преди Изгрева. "О" е предпоследната буква от падението на Светлината в Материята и показва старото човечество преди Падането. "Р" пък е първата буква след Падането "П" и съответно показва новото оцеляло човечество. Така виждаме как името ХОР съчетава в себе си един своеобразен сбор от стария (преди потопа) и новия човек на финала на времето - ХОРА!

48

Анонимен

преди 7 месеца

Ако некой пречи на ПП или ГЕЙРБ, го пишат лут.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Родителите ми навремето с един два плесника ми наместваха психиката, сега само разстройват още повече хората и децата с психотерапии, защото психиатъра като всеки лекар гледа да те разчекне, ако трябва и с хапове та да продължи терапията колкото се може по вече за да смуче кинти по дълго, точно както във съвременната фармацевтика дето прави лекарства които не лекуват та да купуваш още и още.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Аз лежах в психиатрия 14 дни, на никого не пожелавам

45

Анонимен

преди 7 месеца

Та кой откри Америка, кажете? Безумец, луд, навсякъде осмян. А кой създаде Бог за вековете? Отново Луд, на кръста прикован. Ииии (((((Слънцето))))) в надоблачните сфери ако прекъсне вечния си ход, отново някой Луд ще изнамери светилник за целия човешки род.

44

Сенеката

преди 7 месеца

Ба чи те тука всичките са психиатри ...поставят се диагнози от пръв поглед......а най лудите са най внимателни при търсенето на други луди...хубав край ,хубави хора!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Ако сами не можете да си решите проблемите и най-добрия психолог няма да може да ви помогне. Който каквото си направи, никой не може да му го направи. И в добрия и в лошия смисъл.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Като калаени войници стари в редици подравнени се редим, ако пред строя някой изпревари, "ХВАНЕТЕ ЛУДИЯ!" във хор крещимъ. Едничката награда за такива е глад, преследване и смъpт на скот или след време статуя красива за чест на целия човешки род!

41

до 52

преди 7 месеца

То и с другите специалности е така, не само психиатрията. Гледат да отчетат дейност по документи, а какво ще стане с теб после, не ги интересува.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Както казваше един познат -- Психиатрите са хора с проблеми, които искат да решават проблемите на другите! Пълна шарлатания!

39

до 52

преди 7 месеца

Мда, четейки изказа ти "няква", "некви хапове" и то ясно, че си стряскащо пpocт. За тъпотия ти е дала хапове ;)

38

Анонимен

преди 7 месеца

АЗ съм Луд и Псохопат!...... Нооо като мина през Троянския Балкан и отида във Велико Търново налудничевите ми Очи виждат .... "Троя това е днешното ЦАРЕВО в България".... и като отида при някай исторически управител по история в София ме смятат за луд и ме пращат в БАН да ме изследва Психопад!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Основната грешка е да се мисли как при психиатър ходят луди... Врели-некипели. В развитите общества всеки има личен психиатър, особено богати претоварени от задачи хора.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Моят дядо е на 82 г. и е с деменция от една година, нещо страшно е!

35

до 41

преди 7 месеца

По-добре няма как да се каже! Българите са най-бедни, защото са най-***! А пpocтият не може да осъзнае, че е такъв, защото винаги се мисли за прав. Затова и промени в нацията са редки, а бедният не може да се надскочи- така си е приел, че ще е беден и все друг му е виновен. А бедният лекува психиката с рИкия, спор няма. Защото акъл да иде на лекар няма.

34

До Димка Иванова

преди 7 месеца

По-хубаво да гледаш туТки, отколкото луди. Правилно се е насочил:)