11

Анонимен

преди 8 месеца

Това, което вече прави Израел са престъпления против човечеството, а не отговор на теротистична атака. На всичкото отгоре израелците искат и оставката на Генералния секретар на ООН, защото си бил позволил да каже, че палестинците били подтискани дълги години.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Двоен старндарт, Международна общност се изложи, Китай, тоже.Сърбия с пъти по-малко тероризираше албанците в Косово, но беше избомбена.Русия, бе критикувана за употреба на по-голяма сила от нужното в конфликта с Грузия, която наруши мира.Какви теророристи са бебетата в кофьози, болни в болниците, за да им спрат тока?Бомбене на ред,90%по мирни граждани, каква борба с Хамас, това е военен тероризъм!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Абе българите, Израел бомбардира църкви и убива християни, потърсили защита в храма. Ционистите християни ли са или са сатанисти?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Терористи са евреите, които унищожават гетото Газа с авиация.

7

До абе българите

преди 8 месеца

Българите са просто справедливи. Не са коне с капаци. Не са за или против просто хей така. Много добре виждат несъразмерния отговор и масовото избиване на цивилни хора. Мантрата, че са бали предизвикани не върви Да, евреите отвърнаха, но прекалиха.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Според Съби Израел имал достатъчни сили, за да противодейства и на "Хизбула". Така разказваха и през 2006 г., но тогава "Хизбула" би Израел като маче у дувар.

5

ало ало

преди 8 месеца

хитлер е бил дяволски прав като е избивал евреите, не могъл да ги довърши....путин може да свърши тая работа докрай!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Тази вечер от израелска ракета са били убити жената и децата на жерналиста на Ал Джазира, който предава директно от Газа. Явно наказателна акция на Израел, защото този журналист не спестяваше нищо, дългогодишен кадър на Джазира. Ал Джазира само за това убийство предава в момента.

3

Анонимен

преди 8 месеца

За две седмици Израел унищожи половината жилищни сгради в Газа и уби над 2 300 деца.

2

Body count

преди 8 месеца

Израелската армия трябва да утрепе толкова хора в Газа, колкото бяха жертвите при ракетните атаки или повече. Око за око, зъб за зъб. Генерал зъби зъбев, нищо не разбира.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Heoлибepaлният rлoбaриcтkи "нoв cвeтoвeн peg"...