108

Алекс

преди 7 месеца

Уточнение: "изследването" е поръчано от Про100 Киро и финансирано от Посолството.Ваня ще смачка и двамата клоуни,и ДС,и ГЕРБавия.

107

Анонимен

преди 7 месеца

До Noname /108/ - Кой, серийният плейбой ли, който сменяше една след друга плеймейтки и пишман-манекенки, докато беше женен за първата си жена, а когато забремени втората, малко преди сватбата им го спипаха, че си търси запознанства по сайтовете и си урежда срещи с различни момичета?

106

1234

преди 7 месеца

Верно ли синя София ще гласува за държавна сигурност ?

105

Ъъъъъ

преди 7 месеца

Днес да не е 1 април???

104

Не е вярно

преди 7 месеца

Копейкин каза,че в София са на балотаж.

103

Noname

преди 7 месеца

Радостин Василев ще победи

102

Българин

преди 7 месеца

Бой!! Бой по озверелите герберюги!

101

Анонимен

преди 7 месеца

ДС никога не си е отивала и горко и на София и на България, че никога няма да излезе от оковите на ДС. Много добре се знае, че кметът на София е бъдещ премиер и така до края на света. Няма отърваване от тези хора. Никога никой няма да ни приеме никъде, ние сме останали в годината 1944 и там ще стоим до края на света.

100

Време за промяна

преди 7 месеца

Точно Ваня Григорова има най-голям шанс. Това е промяната, а не сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. Те нищо ново няма да предложат на софиянци, Техният филм вече сме го гледали.

99

Анонимен

преди 7 месеца

Напред с Терзиев, напред с ДС значи. ДС завинаги ! Що не скаате сега по площадите ?Терзиев е подкрепен и от ген.Атанасов и от Христо Иванов. Браво на вас, десните ! Докарвате ДС отново да е първа сила. Поклон Вам !

98

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен., к.108 Не само червен, а Васко Младенов - ДС кмет... Синя София - глупости на търкалета, ПП-ДБ направо се изгаври със столичани.

97

Анонимен

преди 7 месеца

Ако балотажа е срещу Григорова, Терзиев ще спечели с нещо от рода на 65 на 35! Червен кмет на синя, европейска София! Как пък не!

96

Мадурки

преди 7 месеца

До 106. Две мутри си говорят за изборите. Единият пита - аве тез сега за какво се борят? Как за какво, победителят ще стане кмет - отговаря другият. А първият отново пита - победителят ясно, ама другите защо се борят? Та така, вчера инсталираха софтуера, днеска и балотажът е решен. Гласувайте с хартиени бюлетини. Купуването и продаването на гласове е споразумение.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Ако това е вярно в софето софиянци няма защото те първи се изнесоха от ДСeселендурскo БГ!

94

Шопландец

преди 7 месеца

Да им е честит на сополичани новият кмет. Вчера го гледах на дебата. На въпрос -ако станете кмет, кой кмет на европейска столица ще поканите първо, отговори - на Ротердам. Явно там в тяхната коаколиция всички са избирани с изпит, но са приети само двойкаджиите. Как не се сети да покани и друг кмет на европейска столица - на Меричлери. Та така след про100то, комара, Ленчето и оня с прякор "академик" и този блесна с блестящ ум. Гласувайте за него, има още павета за редене.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Да не забравяме, че Терзиев иска да въвежда трудови лагери за рисуващите по фасади на сгради! А Хекимян си е евреин, посетил синагогата заедно с Румен Крадев.

92

Анонимен

преди 7 месеца

Ами вие вече ако сте ги наредили защо да ходят хората да си правят труда да гласуват?

91

До 102

преди 7 месеца

ИТ бизнеса ще угасне? Бачо, ти знаеш ли за какъвто и да е бизнес, който да не стои върху поне 1 милион реда код? Аз лично съм ембедед програмист от повече от 25 години. Стига се до там, че вече пишем код за... електрически крушки. Щял да умре....

90

Анонимен

преди 7 месеца

Ckoтoвe...

89

Анонимен

преди 7 месеца

Колко трябва да си умен за да гласуваш за недоразуменията на ппдб...