28

Анонимен

преди 7 месеца

Марионетка в ръцете на ислямистите.

27

абе

преди 7 месеца

какво работят тия в ООН ?!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Новите дрехи на царя. Царят е гол.

25

Реакцията на ЕС

преди 7 месеца

СаЩ а и Гутереш само показва лицемерието и двойния стандарт на тези институции! Закривай ООН!

24

Анонимен

преди 7 месеца

И аз ги критикувам! Това е безобразие! Истински не можех да си представя, че 3 СВ е възможна, но май вече е ясно и от къде ще тръгне....Аз като християнин не мога да си намеря място от това, което прави Израел в Газа..., ако бях мюсюлманин....леллеле!!!

23

Според Байдън

преди 7 месеца

Правото на самозащита включва изб иването на хиляди цивилни! Все пак САЩ го направиха в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия итн.. и Израел има същото право! Само Русия няма права!!

22

Христо Христов

преди 7 месеца

Израел е единствената държава заплашвала ЕС с атомно оръжие, ако не и слугува.

21

Христо Христов

преди 7 месеца

Гутериш е мюре, а оон фалшива организация.

20

Аз

преди 7 месеца

Главната цел на всичко е да свалят Натаняху

19

До 23

преди 7 месеца

Израел имал правова самозащита..пък горките палестинци даже нямат право на Държава..сакво остава за самозащита! Въпреси решението на ООН и международното право за 2 държави..има само една Израел..и даже нелегално окупират Западния бряг..

18

баба мара

преди 7 месеца

ами изключете израел от оон този конфликт е от 1948 г периодично подклаждан от сащникои не говори за преговори и мир 150 000 арменци напуснаха домовете си и никоине говори за тях турция раздели кипър сащ отцепиха косово след това е таиван

17

До 23

преди 7 месеца

Не само арабите но и света няма да го забрави!На Зеленски и Урсула ще им е вече невъзможно да инсценират Буча 2.0 и 3.0 с няколко чувала, като Хиляди т рупове на деца се въргалят в Палестина а те си траят!

16

Малко за политика

преди 7 месеца

До За 10 дена: Не само че не заклеймяват убийствата на мирно население в Газа, а президентите на Великобритания, Германия, Франция и Италия даже отидоха до Израел да се прегърнат с Натаняху, както преди това се прегръщаха със Зеленски. Но арабите няма да забравят това.

15

Що след терористични

преди 7 месеца

Акт в Брюксел не изравниха града със земята?И да изб ият всички цивилни там? Все пак те са подкрепяли терористичните ислямски клетки с данъците си и гласуването на либерално правителство което вкарва всякакви терористи в страната! Струва ми се ок такава непропорционална реакция? Или само Израел може?

14

За 10 дена

преди 7 месеца

В Палестина са убити повече цивилни отколкото 2 години война в Украйна! Хайде сега Урсула и Зеленски няма ли да заклеймът агресията на Израел и да ги санкционират?!! Не? Селективни закони на принципа Каквото САЩ нареди?!Жалки хора!

13

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

До опетков: А теб например защо някой трябва да те брои за човек? Щом разсъждаваш така, с както си по-добър от тези със свастиките в Украйна.

12

Еми убийството

преди 7 месеца

На цивилни си е военно престъпление и нарушение на хартата на ООН..Или само в Израел и Украйна може да го осъждаме? А пък в Палестина си е хуманно и демократично у бийство на деца и цивилни?

11

& justice for уа

преди 7 месеца

Сега очакваме и Международния съд за съдене на Путин и изпълнение на други поръчки, какво ще реши. Нека да им свърши "лятната" ваканция.

10

опетков

преди 7 месеца

До Public enemies Този филм сме го гледали много пъти вече. Израел ще смаже отново всеки арабски нашественик плюс Иран, Сев. Кореа, Китай и джуджето, само да посмеят.

9

Двоен стандарт

преди 7 месеца

Къде беше този ,,хуманист ",когато украинските нацисти избиваха хората на Донбас .