74

Анонимен

преди 11 месеца

"Иран сега е мениджърът на този процес" - - - На 18 и 19.10.23 г. иранските прокси нанесоха удари по пиндостанските военни бази и инфраструктурни обекти ал-Харир, Айн ал-Асад, ал-Омар, ет-Танф, аш-Шадади и Виктория на територията на Сирия и Ирак.

73

Слава Рассии

преди 11 месеца

Бой по фашистите до пълна победа!!

72

Анонимен

преди 11 месеца

"тези неща не можеха да станат в този ред и смисъл без някакво дискретно руско вдъхновяващо участие" - - - Президентът Путин направи показно от Китай. За туширане на ескалацията в сектора Газа главна роля изигра не пиндостанския самолетоносач в Средиземно море, а въоръжените с хипезвукови Кинжали руски МиГ-31 над акваторията на Черно море.

71

Анонимен

преди 11 месеца

Миналата седмица в менстрийма беше Николай Марков, днес са викнали Вацко, значи тия дни можем да очакваме Григор Сарийски и Иво Христов...направо не мога да повярвам.

70

АнонимеН

преди 11 месеца

ПРО ПУТИНИСТИТЕ И ПРО АРАБИСТИТЕ ПИШАТ ЛИ ПИШАТ КАК БАЙДЪН ГУБИ ЛИ ГУБИ ЧАК ШАХ И МАТ ЗА НЕГО :D А ФАКТИТЕ СА, ЧЕ ДО МОМЕНТА БАЙДЪН САМО ПЕЧЕЛИ! САМО СЕ ЗАБАВИ В УКРАЙНА С КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НО ЗАБАВЯНЕ НЕ Е ПРОВАЛ! БАЙДЪН ЩЕ СПЕЧЕЛИ И В ИВИЦАТА ГАЗА И В УКРАЙНА И 2-РИЯ СИ МАНДАТ! ШАХ И МАТ ЗА ТОЗИ АНАЛИЗАТОР И МРОСЕН ПУТИНИЩЕТООО НАПИСАЛ СТАТИЯТА , ЗАЩОТО СТЕЛА Е САМО НИКНЕЙМ И Я НЯМА!

69

Анонимен

преди 11 месеца

Видях в Кауфланд Вацев да купува луканка!

68

Off

преди 11 месеца

Това ли е "анализатора"? - Това е повторител на RT, рупор на руската пропаганда.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Нападението на Хамас НЕ е мат за Байдън.Персонифицирането на проблема е елемент от манипопулативното говрене в стил американска психология за заблуждение на масите. Само да припомня, че по времето на ТРЪМП САЩ обявиха Йерусалим за столица на Израел. А политката на ционизъм, то ест крайният еврейски национализъм е от повече от век, а се практикува в новата държава веднага от създаването и. Веднага. Лошо е, че ционизмът е легален в Бълагия, говори за много ниско ниви на кадрите във властта на Б=я

66

АнонимеН

преди 11 месеца

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВ ЧОВЕК Е ТОЗИ!!! ИРАН Е ПРЕМАЗАН И ИЗГУБИ НАПЪЛНО ИВИЦАТА ГАЗА КЪДЕ ТОЯ НЕУДАЧНИК ПИШЕ ИРАН КАТО ПОБЕДИТЕЛ!!! А ИСРАЕЛ НЕ ДАВА 5 ПАРИ ЗА АРАМИЧЕСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ СТИГА ДА ПРИЛАПА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ НА ПАЛЕСТИНА! И БАЙДЪН ДО МОМЕНТА САМО ПЕЧЕЛИ! ПО СКОРО Е ШАХ И МАТ ЗА НАПИСАЛИЯ ЗАГЛАВИЕТО ОЛИГАФРЕН ПУТИНСКИ!

65

Ахой мидо

преди 11 месеца

Единственото хубаво в България е че Смениха водещия на пресечна точка този противен гей с една мацуранка с големи цоци радост за Окото на пирата

64

Анонимен

преди 11 месеца

Нашите медии нещо не са особено словоохотлови по темата. Защото е изключително опасна. А иначе СДС се "бориха" за "свобода на словото" и " притив цензурата". Сега са по-ниски от тревата. СДС и всичките им ЛЮСПИ , включително новоИЗПРИЩИЛИТЕ СЕ ПП . Няма и един достоен човек от тях , ни един! Всички са мизерни дребни отровни мушици.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Представителите на Израел в ООН са си показали рогата. Поискали са оставката на Гутереш, защото казал, че нападението на Хамас " не идва на празно място" и " да изтласкаш милион души мирно население на територия, оставяйки ги без вода, храна и покрив над главата не е оправдано с нищо". Представител на Израел на най-високо ниво е казал също, че "Гутереш много ще съжалява за думоте си", което си е реална заплаха за живота му.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Поредния руски храненик! Само Тръмп не е матирал!

61

Дърт Пацан

преди 11 месеца

Ой Ваца Ваца Ваца Политолог

60

Ме пък ме кефи

преди 11 месеца

Вацата я какъв дъртак е станал и цел живот се е издържал с руска пропаганда без да пацоти 1 ден нормална работа.

59

ИдиНаЗнаешКъде

преди 11 месеца

Вацев е от отбора на папагалите на Иво Христов, и докато вторият нещо се нацупи на рубладжийските си господари, то вацев продължава с тъъпа упоритост да се излага.

58

Стоко

преди 11 месеца

Тази руска врачка стана печално известна с нулевата успеваемост на нелепите си прогнози относно Украйна. Тук го подозират, че е платен, но според мен е от безродниците, които работодателя ползва напълно безплатно.

57

АятулахПутинХуйло

преди 11 месеца

4000 лв са прекалено малко пари за да напиша нещо хубаво за Путин и за Русия виж за 10 000 мога да напиша че има 2 града в цяла Русия в които не е мизерия

56

Анонимен

преди 11 месеца

В русофилската глава на другаря Вацев се въртят нули, но те като че ли не са от някакви измислени геополитически шахматни битки. По-скоро ми приличат на тези от 4-те хиляди, но не в рубли, които са измерител на любовта към матуушката Русь... Защото приказките на този фалшив ,,до цент"(може и ,,до стотинка") не струват и пукната рубла; ако си направите безсмисления труд да му прегледате ,,анализите", ще видите в тях обикновена руска пропаганда. А ,,прогнозите" му не струват и толкова...

55

Рушлямски джихат

преди 11 месеца

Опозицията в БеГето е контролирана