41

Който не знае

преди 7 месеца

Шамарената фабрика е Забранена в над 60 държави, в тях е и България! Т.е. в България е забранено да се бият деца!

40

Анонимен

преди 7 месеца

В Европейските градини- детето ви не се адаптира, бие останалите- моля напуснете групата...родителите имат още опции- гледачки в къщи, а държавата плаща % от издръжката ....но никой няма да поеме подобна кампания като тая.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Леле....да не ги пипнеш тия деца. От порцелан са. Растат поколения женчовци кандидат ***. После не се чудете като синовете ви доведат зетьове.

38

Мнение

преди 7 месеца

Да удариш Дете е Престъпление! И не само дете. Никой няма право да удря друг човек!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Да не си дете или родите в България...

36

До психолог

преди 7 месеца

Сега да си психолог е много модерно , фащай мотиката и на полето поне да има няква файда от теб . Производство и трябва на тая държава не философи и психолози

35

Факт

преди 7 месеца

Повече от 6 деца не трябва да има в група!

34

Психолог

преди 7 месеца

До 29. Отиди на психолог! Явно и теб баща ти те е биел "с възпитателна" цел. Това е отключило агресия у теб към околните и дори към мъничките деца и имаш неправила преценка. Ти имаш проблем!

33

Анонимен

преди 7 месеца

А после риват срещу искането на родителите да се сложат камери в детските градини! Щяло да им пречи да работят спокойно... То ако така с бой работят, по-добре хич да не се мъчат, а хората да си гледат сами децата! Лошото обаче е, че направиха детските градини задължителни.

32

Анонимен

преди 7 месеца

...и колко са децата в групата- по наредба 5- 12/22 или 35/38 както са в големите градове.

31

киро

преди 7 месеца

ДА УДАРИШ ДЕТЕ Е НЕДОПУСТИМО. РАБОТАТА С ДЕЦА Е ТРУДНА И СПЕЦИФИЧНА И НЕ Е ЗА ВСЕКИ. КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПАВИ ДА СИ ТЪРСИ ДРУГО ПОПРИЩЕ!АКО НЯКОЙ БИЕ МОЕТО ДЕТЕ, ЩЕ ГО ГОНЯ ДО ДУПКА БРАТКО!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Вдигнете им още заплатите още бе, кво се скръндзите? Глей, те освен, че се квалифицират в педагогика, се квалифицират и в кеч. А за квалифициран персонал с допълнителни умения се плаща повече.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Не си биете и възпитавате децата , после като пораснат и отрепят някоя баба за 20 лева , пред камерата ще викате ама той е добро дете ,не може да го е направил , каквото и да е напраеил аз го обичам то е мое дете и тем подобни

28

Въпрос?

преди 7 месеца

До 24. Кое не може да ме се издържа на едно мъничко детенце? Кое? Че дрябва и да го биеш?

27

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се, Ганчччо Балкански пак е на страната на насилника. Разбира се, стига насилникът да не е против Путин.

26

Съд!

преди 7 месеца

Да я съдят до дупка тази психопатка-възпитателка! Съд и затвор! Да малтретираш мъничко безпомощно детенце, което не може да се защити от голям човек по никакъв начин си е садизъм! То може само да плаче.

25

Камери

преди 7 месеца

Камери не трябва да има само в тоалетните на детските градини! Навсякъде другаде -ДА!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Има *** деца трудни за издържане , там трябва да играят шамари а и родителите им също заслужават пердах . Никой не е длъжен да търпи лигочите на мама и тати . Да си ги гледат вкъщи или при баба и дядо.

23

Мнение

преди 7 месеца

Възпитателните методи с шамари от миналото си остават в миналото. Те са грешни и насилието възпитава насилие. То не трябва да съществува днес в цивилизованото общество! Има си методи, с които може да се успокои едно дете. Понякога детето исща просто прегръдка или да седнеш до него, а не шамари, обиди, заплахи или истерични крясъци!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Нали не искат камери в детските градини. Навсякъде другаде може, само там персоналът не ще. Не знам какво крият толкова. Децата не са ли най-важното...