39

питащ

преди 15 години

Питам се българи ли са тези които така плюят Македония и македонците. и поддържат гърците.Или нищо не са научили от историята, а се ръководят само от "евроатлантическите ценности".Откъде накъде Гърция ще има правото на монопол върху името Маакедония?Те могат и от нас да поискат да не използуваме името Пиринска Македония.Македония трябва да си остане с това име , то е име ползувано от векове за тази област.И да я хулиме че си го защищава е гадно, защото тя си е втората България.За името трябва да я поддържаме и да се стремим всячески да се сближаваме с нея, така ще отпаднат и много от историческите заблуди, които се ширят там.Иначе предаваме делото на поколения българи, които се бореха за освобождението на Македония.

38

kakribini

преди 15 години

Всички Българи били резани карабини си правиме сунет. Така ги учат в училище.

37

tatarin

преди 15 години

Е така ме наричат тез педеразти Татарин , аз съм обиколил цяла европа и в Кипър и Гърция враждебно настроени но никога не са ми казвали Татарин Азиатец , Чергар.

36

drrr

преди 15 години

BUGARI-TATARI! yes yes yes yes hahhah abe so se zamarate prosti edni so nas aj gledajte si ja Vulgaria sredete ja poso na nisto ne lici!

35

asko

преди 15 години

Република ГОРНО *** най- добре им приляга на тези сръбски мекерета !

34

Аз

преди 15 години

Както и да се пъчи да се нарича републиката - тя е болна от "синдрома на ***"...

33

преди 15 години

a site tatari da go guhat.*** drjava ste be ei bugari

32

тракиец

преди 15 години

Що се хабите за глупости, братя? Не разбрахте ли, че всички простотии на този свят са от комунистите, даже и фашистите не са успели да ги надминат в това отношение. Историята е една, светът я знае. Ако се бяха присъединили към нас, щяха вече да са в ЕС. Който има акъл, идва и си получава БГ паспорта. Който не ще-да върви на майната си и толкова. Едва ли са ни притрябвали, но нали все пак са българи, трябва да им помогнем да се осъзнаят. Един сърбин около Майданпек ми каза преди години: "майку им пойебем на сите политичари-и наши, и ваши - ни су разумели, да ми смо йедан народ!" това е истината май, от препирните само разбойниците си пълнят гушите... айде чао, и умната, наши сме си!

31

Дядо Мраз

преди 15 години

Абе те хубаво така мислят за нас, ама за себе си какво мислят - че са дошли с Бентли от Индокитай или някъде там, че тракиецът Ал. Мак. им е родоначалник, че цицат само от пиле млеко, и че чукарите и голите им връхове раждат златно жито и плодове, абе за* ги макетата, т. е. БЮРМ-овците, що е маке се е лай.но

30

Калъчката

преди 15 години

Какво остава след като се изкъпе един македонец - *** ВОДА И ЧИСТ БЪЛГАРИН ! Ама те комунистите са виновни и техните Коминтерновски щуротии. Сърбите също с тяхната асимилационна политика и СССР с измисления македонски език - единствения в света, който има своя рожденна дата. Пък те, макетата" като не щат да си нямат нищо общо с България - тяхна си воля, безродци нещастни... Ще ги питам като ги напити албанската пасмина...

29

mkk

преди 15 години

В спора за името се имислиха Македоски малциства в Пиринска и Егейска македония. Що помия се изля срещу България и Гърция.

28

ViSitter

преди 15 години

Егати срама за всички нас. Какво значение има коя територия как се казва? И македонците са хора и ние сме хора ... не можем ли да живеем без да се разделяме по това кой къде е роден и с какво гражданство е. Заради някакви МЕГА ТУРБО , които искат да управляват и да грабят гражданите и на двете страни и всички останали по света страни се насажда омраза, разделение, ненавист към съседите .... това се набива в главите на гражданите и на двете страни и така какво се получава - лесно манипулируема тълпа от овце, които се избиват помежду си. И кой печели от цялата тази дандания ... няма значение ама не сме ние. Толкова ли сме *** и ограничени, че се поддаваме на такава елементарна манипулация?!

27

byl

преди 15 години

От черната и дива кръв на Чингис ханаедна-едничка капчица във вас е вляна!О, ***, вие кръв татарска!(Светозар Илич. Крвави цветови)

26

Za nas

преди 15 години

Ние сме тюркско племе и сме дошли на коне от Азия. Наше знаме е Конската опашка. Ние сме татаро монголи и цицаме само млеко от кон. Ние си правиме сунет.Ние сме без писмо, език и религия. Ние сме племе, чергарско племе от Азия.

25

преди 15 години

Македония прилича на малко, дребно помиярче, дето се зъби и лае по всички. Всеки може да го срита, но за какво да си цапа обувките.

24

АБВ

преди 15 години

Предлагам следното име: "ББТМ" (Бивша Българска Територия Македония) :)

23

преди 15 години

'Северна Македония' не е добра идея. Внушава, че има и южна, източна,че и средна някъде към Петрич и т.н. А макетата това и чакат ...

22

Йордан13

преди 15 години

Най-добре е да се нарекат Югозападна България или Югозападна Българска крайна (краище). Всяко друго име е неприемливо за нас.

21

Томов

преди 15 години

Милиони българи в Молдова, Украйна и Русия милеят за страната и чакат с години да получат паспорт и да пратят децата си да учат тук, а уж "братята" македонци им дсаваме паспорти за 1 месец, за да ни плюят и да ни мразятV да си вървят в Албания и на майната си, на никой не му трябват!!

20

Tatarov

преди 15 години

Nie s Makedonia mislia,che imame ednakvi interesi po otnoshenie na Greece. Vsichki znaem,che ciala severna Greece e bila slavianska vinagi.Ne sa malko tezi ,koito sega sa po dokumenti bulgarski graghdani,no korenite im sa ot Egeiska Makedonia