30

Със Сглобката накъде

преди 7 месеца

Австрийците имат пълно основание да ни гледат под око, да ни подозират и презират. След сформирането на Сглобката нещата се влошиха във всяко отношение. Престъпността се увеличи поради безправието, тоталната лъжа и вечно нереформираната съдебна система.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв шенген с премиер Пеевски? Вие слепи ли сте не мога да разбера?

28

Анонимен

преди 7 месеца

Изнygвaнe, gиckpиминaция и нaциoнaлнa oмpaзa... Toвa geтo ro gpънkaт зa rpaницaтa и paзни cъgeбни peфopми e лицeмepиe и kьopфишek зa npeg xopaтa...

27

Анонимен

преди 7 месеца

Няма проблем. Вдигайте таксите на газопровода, ако не може законно, нека се случват повреди. Не спирайте варварите по границата, да преминават свободно към сърбия. Това са подходящи мерки, които ще спрат след падане на ветото и компенсации на превозвачите от Виена. Явно австрииците разбират само от тояга

26

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС не струва и пет пари.

25

Prokurora

преди 7 месеца

Живях до преди година в Ислямската република Австрия. Имат десетки организации като в Германия, които защитават сирачетата на Меркел, но вече не знаят какво да ги правят, защото от 8 години са безработни, а идват в Австрия избори и ние и румънците сме им виновни

24

мак

преди 7 месеца

Нека се замислят, защо някои пак въвеждат контрол по границите и кой е виновен за това. Но не им отърва, отърва им да кажат, че в България нещо куца и туйто, шенген-менген през крив макарон.

23

Ех Маринчо 19

преди 7 месеца

ти посещавал ли си някога плажовете на Хърватия, знаеш ли за каква кристална вода става на въпрос, какви ресторанчета предлагат освен национални техни ястия, но и хигиена, култура и възпитание, знаеш ли, че там се извършват редовно световни водни състезания, световни състезания по улов на риба, хотелиерите им не са бандити, барманите им не са химици, какво е у нас, някакви чужди манджи, мръсотия и обирджии бармани и сервитьори....Как все ние свестните, а светът е грешен ?

22

Ей пещерняци

преди 7 месеца

такива, вие какви стоки внасяте от Австрия, че ще плашите една от най-силните икономики в ЕС със забрана ? Защо сме бедни ли, ами ето защо, с такива празни глави като този какви да сме ?

21

За обикновените хора

преди 7 месеца

Шенген има значение дотолкова,доколкото да не висиш с часове на границата с Гърция през лятото.За да не висиш,трябва да се откажеш от почивката в Гърция и да отидеш на почивка на нашето море,с неговата мръсотия,презастроеност,шум,лошо обслужване,липса на хигиена в хотелите,липса на паркинги,а сега и прекратяването на олинклузива от нашите печалбар-мародер хотелиери(за тях българинът яде много,чакат за напиващи се наглосаксонци).Не,ще чакам на Кулата,ще давам повече пари,но ще знам за какво.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Няма руска газ за Австрия. Забрана на внос на стоки от Австрия.

19

До 18

преди 7 месеца

Още един *** от пещерата ! От Денков ли зависи влизането ни в Шенген бе наивник ?

18

20-ти

преди 7 месеца

Ти някога имал ли си диалог със западняк, че така лесно ги определи като елементарни ? С какво може България да им попречи на стоките, че сме голям платежноспособен техен клиент на висококачествените им стоки или, че парите им са в наши банки и как пък те зависят с нещо от България ? Абе ти иdиот ли си или завършен глYпак ?

17

sd

преди 7 месеца

Какво ви е виновен Денков? ако бг излезе от ЕС и сърбите ще ни/ви искат визи. За обикновените хора Шенген няма значение, не знам защо е тази истерия.

16

Badabum

преди 7 месеца

Колегите от Австрия със сигурност биха били по-сговорчиви, ако България и Румъния бойкотират австрийските стоки/услуги в двете държави, а такива много: Баумит, А1, Билла, ОМВ, Роьфикс и още много друго. Това в най-добрият и лесноприложим лост за влияние. А западняците са особенно схватливи, като им се бръкне в джоба!

15

Марин

преди 7 месеца

Приеха Хърватска, за да могат безпрепятствено на море, но сега е опасно да се разширява шенген зоната.

14

За ЕС и НАТО

преди 7 месеца

Пълни лъжи и руска пропсганда! Аладемик Денков ясно и точно заяви: "България влиза в Шенген на 1 януари 2024! ". А той държи на обещанията и не лъже.

13

СС

преди 7 месеца

Меркел покани милиони талибани и ЕС и Шенген приключиха !!! Трябва масова екстрадация ,а не проверки по границите на Шенген !!!

12

Емигрант

преди 7 месеца

Абе вие защо си мечтаехте за Шенген с тази корупция която прогресивно увеличавате и не искате да преборите ? ПЕЕВСКИ е в списъкът "Магнитски" като изключително корумпирана личност, а в България той е депутат и основен "говорител" за журналистиката ви, Тиквата е известен и сред децата с мутренските си години и основен крадец от държавата, ДПС-то ви развива покупко-продажба на гласове и сте единствени в това и т.н.,какво си мислите, че Европа не вижда и не може да РАЗСЪЖДАВА като вас ли ?

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Пенев - Щото, като се обажда з(- не му било работа. като мълчи - що мълчи. Що си с шабка, що си без шапка..........