66

Анонимен

преди 7 месеца

Още от едно време се знае че Бойко краде от асфалта. Тая схема я разработиха с техните фирмите още когато беше кмет на София. После като стана премиер схемата с ГЕРБ стана национална схема. Оказа се толкова ефективно че сега който и да дойда на власт веднага подхваща същата схема.

65

До Анонимен

преди 7 месеца

Баце масло не яде, само мас. Затова асфалтът изглежда така - като разтекла се мас на неравна филия.

64

Аноним

преди 7 месеца

Преди изборите ала бала кодовете ядките на Шишков вървят

63

Аноним

преди 7 месеца

Били установили били незнам какво си Шарлатани 3 год саботират инфраструктурата на България ВИЕ къде какво построихте ИМАТЕ ли нещо качествено направено А къде са парите от бюджета за инфраструктурата 3 год нищо не правите Изобщо държавата интересува ли ви Сега преди изборите като Шишков с ядките Къде са ядките на Шишков БЕШЕ докарал нещо там пак преди изборите и дежурните шарани хоп антита

62

Анонимен

преди 7 месеца

На Баце асфалта е тънко намазан, като масло на филия. Нови технологии.

61

Радослав

преди 7 месеца

Защо харчите пари за проверки на нещо което цялата държава знае? И по важното ще има ли най накрая осъдени за предумишлени убийства по пътищата заради корупция, тънък асфалт, пътни пропадания и каквото друго се сетите? Кога най накрая ще стигнем румънците и ще видим цял кабинет министри в затвора?

60

Анонимен

преди 7 месеца

Като ги пришпорват да свършват по бързо така става на всеки му дрeме на дядовиа

59

Анонимен

преди 7 месеца

повече за ГЕРБ няма да се гласува по-добре Възраждане-да ги вкарат в завора

58

ББ

преди 7 месеца

Асфалт паша, чекмедже кюлче ага, той ги разбира асфалтовите настилки.

57

Анонимен

преди 7 месеца

А Бойко не слиза от екрана . Оруел 1984

56

т и к ф а та

преди 7 месеца

крадеше - може бино оставаше и за некачествени пътищаот почти 3 г новите променени вече крадат на 100% явно щото пътища йокпри тивоний хемос щеше да е готова поне до ловеч-плевен про новите надали до 2030г при това пъти поскъпатакива ти му булгарски работи

55

Анонимен

преди 7 месеца

Асфалт не се яде, но от асфалт яко се краде!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Бацо Банкянски е майсторът на тънкият асфалт! С асфалт за 1 километър той прави 5 километра. С този номер пълни чекмеджетата!

53

Анонимен

преди 7 месеца

И кво сега, кой ще опере пешкира? Или не е възможно да се установи точно колко е откраднато, и затова никой няма да бъде осъден?

52

ганьо

преди 7 месеца

По добрете вземете довършете Хемус, файда от мерене няма

51

българин

преди 7 месеца

Ако законодателството ни беше като в Китай,павиана от банкя и неговите приближени крадци на държавна пара,щяха да бъдат осъдени на смър чрез разстрел.Нали сте виждали как се изпълнява-осъденият на смърт,с белезници на ръце,отзад на гърба,клекнал на колене,и един полицай отзад,с опрян калашников на главата му.И да видим,дали банкянските павиани пак ще крадат народна пара.

50

Qwerty

преди 7 месеца

Проверките са ясни, резултатите - очаквани, а последствия за изпълнителите ще има ли?

49

АнонимеН

преди 7 месеца

НЕКАЧЕСТВЕНИ ПЪТИЩА ОТ КРАДЛИВИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ОЩЕ ПО КРАДЛИВИ ПРИЕМАЩИ ОБЕКТИТЕ! И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА Е ПОД 2 ЛЕВА! ТОЛКОВА БЕШЕ ПРЕЗ 2009-ТА ГОДИНА ПРИ СЪЩИТЕ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ БОРСИ! НАРОДО СЕ КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!

48

Аха

преди 7 месеца

Нещо за магистрала Марица да има? Защото има цели затворени участъци с проломи, където и трева даже расте! Пропадането започна още 3 месеца след откриването на участъка Хасково до Тракия!!!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Който е изял асфалта,да върви в кауша,иначе само регистрираме. Тази бедна държавица,някои с дебеле вратове я свършиха.Големи кражби,голямо чудо. Милиарди пълнят л. сметки на някои олигарси,а близо 80% от българите,живеят ден за ден.