157

Бай Дрън

преди 8 месеца

А аз се чудя, защо украинците стрелят с примитивни куршуми, а не с лазерни пистолети и бластери.

156

Бай Дрън

преди 8 месеца

Да, тия дронове ги ползваха древните траки. Така е.

155

оракул на боб

преди 8 месеца

Примитивните оръжия нанасят летални поражения.Куршумът ше те продупчи,но някой ако те разцепи с меч или ти здрависа главата с боздуган със сигурност си на два метра под земята.

154

Анонимен

преди 8 месеца

Тоест това е гениално! Хем евтини хем трепят наред!

153

бл.134 в Зап. парк

преди 8 месеца

Писна ми с тая война

152

Христо Христов

преди 8 месеца

Ми важното е съотношението ефективност/цена да е високо. Не като на немската "техника" - клонящо към 0, даже отрицателно.

151

7,62

преди 8 месеца

Бе той и калашника е примитивен,само дето не можеш от него да се скриеш!

150

Анонимен

преди 8 месеца

До 166. Абе, Ганев, гледай някой, който милее за българския език, да бе ти "бонбандира" невежата русофилска тиква!

149

Анонимен

преди 8 месеца

Че тя цялата Русия е такава. Много примитивна и затова - опасна, защото с нокти и зъби иска да наложи мита за величието си.

148

ганев

преди 8 месеца

До АнонименСАМО ИНФОРМАТИВНО...ДА СЕ ДООБРАЗОВАШ...ЗНАЕШ ЛИ ДЕФИНИЦИЯТА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ....ЧОВЕК КОЙТО ГО МЪРЗИ ДА РАБОТИ..НИЩО НЕ УМЕЕ..***...НО ГОЛЯМ ГРАНДОМАН..ИСКА ВСИЧКИ ДА ГО ВЕЛИЧАЯТ..НИЩО БРУТНО НЕ Е ИЗКАРАЛ ЖИВЕЕ БЕДНО..НО СЕ ПРАЙ НА БОГАТ ФИРКА ОТ КАТО СЕ СЪБУДИ ТОЕСТ...12 НА ОБЯД НАМАТ ЖЕНИ...ДЕЦА.....НАКРАЯ УМИРАТ В МИЗЕРИЯ....И ЗАТОВА НОРМАЛНИТЕ ХОРА...ИНЖЕНЕРИ ЕЛЕКТРОНЧИЦИ СТРОИТЕЛИ ИМ СЕ ПОДИГРАВАТ...И НЕ ГИ СМЯТАТ ЗА ХОРА.....МИСЛЯ ЧЕ БЯХ ИЗЧЕРПАТЕЛЕН И ТЕ СВЕТНАХ

147

ганев

преди 8 месеца

До АнонименЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ ЧЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО Е САЩ..САМО ТИ НЕ ЗНАЕШ.....А СЕГА ФАКТИ...1 БЪЛГАРИЯ...СОФИЯ ПЛОВДИВ РУСЕ САЩ БОНБАНДИРАХА....2 ВИЕТНАМ...ЛАОС..КАМБОДЖА...3 ЮГОСЛЯВИЯ...4 ИРАК...5СИРИЯ..6 ЛИБИЯ..7АВГАНИСТАН....КО СТАНА БЕЕЕЕ..АААА

146

ганев

преди 8 месеца

До АнонименБРАВО МНОГО ТОЧЕН И МЪЖКИ КОМЕНТАР

145

Тодор

преди 8 месеца

До АнонименРусия исползва едва 0% от своите танкови в войната в Украйна. Не знам с какво са ги унищожили и колко процента, но Руските танкове се оказаха много по-добри, от цялата натовска танкова техника. Като започнем от Леопардите, Челанджерите, Льо Клерките и Абрамсите, те бяха разбити и изгорели, без да покажат кавкито и да е качества. Руснаците контролират въздуха на 00%, имат най-мощната артилерия и системи за залпов огън в света и направо разбиха ВСУ. Украйна няма повече с кого да воюва.

144

toti

преди 8 месеца

Тия смешници им свършиха патроните и сега с разни играчки ще мъчат да устискат до зимата,но Украинците ако се мотат ,тая война ми писна да я гледаме ...или са бият или да си се пребират по домовете....тоя цирк стана СМЕШЕН !!!

143

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам кой и кога ще победи но положението е трагично като цяло...На прага сме на нова Световна война в която най вероятно няма да има победител...Технически сме достигнали до там че започваме да се самоунищожаваме, Умствено сме все още в предучилищна възраст...Злобата,алчността и завистта ще ни погубят... Не разбирам едно никой нищо не може да вземе със себе си в отвъдното, а ние всички сме се запътили за там...Не е ли възможно да живеем свободно ,спокойно и задружно????

142

Реалист

преди 8 месеца

Хем от AliExpress и от украински перални, хем евтини, хем опасни, какво по-хубаво от това за руснаците?

141

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки приемат е опасен!

140

ХАХАХАХАХАХАХХА

преди 8 месеца

А НАТО има високотехнологични но безопасни дронове. Аман от ваща пропаганда!

139

Анонимен

преди 8 месеца

Украинците унищожиха 1/3 от танковете и бронираните машини на Русия и тази бройка се увеличава ежедневно. Руснаците са безнадеждно назад в този начин на водене на война.

138

:)

преди 8 месеца

Тази война можем да я обобщим така: Фани хохЪлите, па удари руслямците :) Еднакво пияни, еднакво некадърни и еднакво в страни от правилния път. Все пак укрите са малко по-добре и усетиха къде е истината... след 100 години копане в неправилната.