53

Анонимен

преди 7 месеца

Москва Сити е 8 небостъргача строени от японци, в Истанбул са около 100! Ферщанден, колхозник?

52

Анонимен

преди 7 месеца

"Мамулчо, заплатата в Москва е от 2500 долара нагоре" А, Бако и само да ти кажем, я само за 2500$ в Москва при *** нема да идем ако ще чудо да е. А май и не само я, като гледам няма тълпи от желаещи за разлика от чебурашки дето искат и купуват имоти в Европа.

51

И До 47

преди 7 месеца

"Искаш да кажеш че средната заплата в София е около 2500лв ли? СМЯХ! Защо лъжеш така нагло?" Не само искам Аз да го кажа, казва го НСИ средната заплата в София към юни е 2664 в момента към 10 месец е вече над 2800лв. В Москвето средната заплатата е към 65-70 хил техни там некви пари, които ако не ги приравня към долар или евро са само тоалетна хартия, Бако. И това само след няма 2 год санкции, Бако. Некогиш преди войната може и да е била заплатата в Москвето 2500$ пак но не средната.

50

До 51

преди 7 месеца

С какви факти говориш, ти от 5 години пишеш ходил ли си, видял ли си? Ти ходил ли си в Япония, нивото ти е на дрол от ***!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Мечтай си :)) , аз когато говоря, говоря със факти. видял .. а тикато не си видял не говори по добре , щото ставаш смешен

48

До 47

преди 7 месеца

То проблема е че и ти не си ходил! Пропагитче!

47

Анонимен

преди 7 месеца

КИТАЙСКИ ГРОБИЩА ЗА ЧИСТО НОВИ КОЛИ И ВЕЛОСИПЕДИ Милиони нови китайски велосипеди и неизползвани китайски коли ръждясват на площадки на открито, защото са непродаваеми и няма място за тях нито в заводите, нито в складовете на дистрибуторите. Заводите теглят заеми от банките, за да не спре производството и да не нарастне критично процентът на безработица. Увеличава се броят на КИТАЙСКИТЕ градове ПРИЗРАЦИ с празни неизползвани жилищни квартали, дело на фалирали СТРОИТЕЛНИ компании ПИРАМИДИ

46

Варна

преди 7 месеца

Че във Варна СРЗ е към 2 000, съвсем нормална заплата за човек с образование и професия! Защо пък в София да не е 2 500? Трябва да се скъса с тия представи от посттсоца че всичко мре от глад, даже има и недостиг на работна ръка!

45

До 33

преди 7 месеца

Мамулчо, заплатата в Москва е от 2500 долара нагоре, *** без да си работил и ходил , мълчи !!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха, че тоди това е ниска цена, цените започват от 250 хиляди долара.. Онтово сте назад с информацията !

43

До 42

преди 7 месеца

Бедата на Русия не е шепата олигарси господине, бедата на Русия е масата дураци!Не ги мисля, даже и ако може да ги няма е най добре за света!

42

Анонимен

преди 7 месеца

В София 1500 долара средна заплата.... бъзикаш ли се?? Искаш да кажеш че средната заплата в София е около 2500лв ли? СМЯХ! Защо лъжеш така нагло?

41

Анонимен

преди 7 месеца

До До 33 Кой ти е казвал, че средната заплата била 650$ в Москва? Там са рубли, първото което... защо ги превърщаш в долари? Но и не.. не е такава средната заплата!

40

Не ги мислете

преди 7 месеца

Руснаците всякак могат да се оправят, защото страната им е огромна, имат всякакви природни ресурси, всякакви видове специалисти плюс достатъчно работна ръка. Това е предимството на големите държави. Бедата на Русия е същата,каквато е и при нас - шепа олигарси са награбили повечето богатства и се грижат само за интересите си. Не съм нито "-фил", нито "-фоб" спрямо която и да било държава или народ. Проблемът е да няма войни и всеки народ да си уреди държавата, съобразявайки се с нейната специфика

39

До 33

преди 7 месеца

Не те знам от къде изпадаш ама да сравняваш 650$ средна заплата в умрелата Москва къде половината ватенки живеят още в комуналките с вече близо 1500$ средна заплата в София е смешно мани в други столици в ЕС. Са, не знам тоя Кипър за кво го спменаваш и некави чистачки там, ама в Кипър драпат да бегат богатите руснаци, които са били приближени до властта и са могли да взимат яко от огромната корупция в Мордор. Що като е толкова па убаво драпат *** за Кипър, Испания и тн, що си не стоят там?

38

Москвич-АЗЛК

преди 7 месеца

В Масква е ,,Тверская" направена от холандска дизайнерска компания, платени луди пари! Парка ,,Залесие" от американска компания, платени луди пари! Виждали ли сте московските квартали Чертаново, Бутово и Гавриково? Това е половин Масква, и мяза на Столипиново!

37

Анонимен

преди 7 месеца

В Полша има сигурно над 2 млн украинци, ходят в държави като Унгария, СЛовакия, Италия, Австрия и други..... интересно защо ли пропускат да дойдат на "големите" заплати в ***?

36

Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха

преди 7 месеца

35

Анонимен

преди 7 месеца

Румемн радевчетата наистина си вярват, че живеем по-богато от която и да е бяла държава в света.... )))

34

До Анонимен 28

преди 7 месеца

Прави са хората да се интересуват какво се случва в Русия, защото не се знае дали силните на деня няма отново да преразпределят света на зони на влияние. Едва ли преди 80 години някой в Царство България си е представял, че имайки пари ще чака благоволението на някой чиновник, за да си купи или построи жилище, че ще се чака ред да си купиш автомобил и в СУ ще се влиза като през иглени уши, ако не си с някакво предимство. Но Сталин и Чърчил писали нещо на една салфетка и в Бг станало като в СССР.