158

Анонимен

преди 7 месеца

Защо ми се струва, като че ли Германия тайно е на страната на Путин?! Същото чувство имам към Австрия и Нидерландия. С принуда нищо хубаво не се постига.

157

Що бе?

преди 7 месеца

Африканците и Арабите не бачкат ли?Дайте им мечета кат не им давате пушки!

156

Анонимен

преди 7 месеца

Ся тея ще се върнат обратно в България, щото тука хотелчета, лежане, кинти от закъсали за жени ***, въобще рай. Тъкмо се надявах да сме се отървали от тая напаст.

155

пияница мистик

преди 7 месеца

Ахахахахахахахаха...абе тези германци 2 световни войни направиха и така и не се научиха, че като можеш да си лежиш, що пък да се мориш да седиш седнал на стола или не дай си Боже да си прав :)))))))))

154

Анонимен

преди 7 месеца

Това знаете ли какво означава с други думи? Означава, че е дадент старт на процеса по претопяването на емигрантите в страните от запада (които имат демографски проблеми)! Ще започнат работа, ще се установят, ще остареят, ще измрат, а техните деца (и особено децата на техните деца) просто ще се претопят!

153

Анонимен

преди 7 месеца

Гледа ми се филм с Кендзaл Лошингтън.

152

Анонимен

преди 7 месеца

Аз само искам да питам, дали Борис Дали е някакъв роднина със Салвадор Дали?

151

Гъз

преди 7 месеца

Къв *** у й трябва да си , за да кажеш че русия подкопавала европа давайки и евтини ресурси. Сега сащ ни подкрепят със скъп петрол и ток.

150

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде украйнки! Бар Дака ви чака! Вие за друга работа не ставате!

149

По-Експерт!

преди 7 месеца

ОкроФашистите новите Мангалчестър на Европата на МекокитковитеЕвроДжендерасти!

148

Анонимен

преди 7 месеца

Arbeit macht frei, споко укри, трудът ви прави свободни. нема а са плашите. Инак у укрия, зеленото ви любимо нарко ви чака с повиквателните.

147

иво

преди 7 месеца

германската икономика ще е на ръбъ на пропастта от много акъл.. гръмнахме потоците, спряхме атома, спираме газ ще взимаме с кораби от сащ ииии етооо...

146

Анонимен

преди 7 месеца

още се получават писма от Виваком за неплатените сметки на украинката за интернет и телефон,за преференциалните договори които им правеха.украинец и лоялност боже ,боже...

145

мак

преди 7 месеца

Късно се сегиха, че гостите им струват скъпо, независимо от коя държава дохйдоха. Не ми се вярва, че укр. или който и да било ще хукне да търси работа, на лесното се свиква много бързо. По-скоро ще отидат другаде, или пък ще се върнат у дома, особено в украйна.

144

Анонимен

преди 7 месеца

сега са в Канада,да не изтърват помощите от омир.фондации.

143

Анонимен

преди 7 месеца

дадох си апарт.в центъра на смешен наем на украинско семейство,ходих с тях за регистрация в МВР,на джипи за училище,за ремонт на колата,за благодарност оставиха мръсен апарт.счупен хладилник,счупено стъкло на готв.печка,изгорен с ютия мокет и полат в кухната с белина,площам данъци за жилището просто са неблагодарници.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Кога стояха зад надписа на Концлагерите "Работата ни прави свободни" и биеха затворниците, та всека вечер с по шепа избити зъби а на них златни коронки и мостове - добре им беше. Да ги пратят в СектораНаГъза евреите ще им обяснят че никак не са били пражи. Вързани с бодлива тел като клони за огрев че ги изпотепат със задна дата към днешните наследници правили си къщи в Киев именно с награбените от евреите картини злато, и арт неща. ще ги смантафурцат както в Бабий Яр по 30 000 на дупка. Много

141

Тома неверни

преди 7 месеца

До До 137-Неграмотнико,писах-в извън работно време,аз съм икономист,доброволци

140

Приятелят ми

преди 7 месеца

Е украинец..въпреки че живее от 20 години в Германия..задуха му Канадска работна виза безплатна ..отиде в канада..взе 3000 долара по програма за украинци и се върна в Германия..

139

Според мен

преди 7 месеца

Проблеми в това отношение няма да има. Огромна е разликата между: 1) Емигрант-европеец и християнин от бялата раса, който от най-ранна възраст е виждал един модел на личностно развитие, задължителен за всекиго - училище, овладяване на професия, а след това и мъжете, и жените работят и имат свой финансов принос за добруването на семейството. 2) Емигрант от раса, култура и религия различни от нашите, от дете възпитаван да е враждебен спрямо "неверниците" и с идеал да лентяйства за чужда сметка.