50

КОНСТАНТИНОВ

преди 11 месеца

ЕДИН ГЕРМАНЕЦ БЕ НАМЕРИЛ ОТЛИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА ЕВРЕИТЕ.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОЯВИ ДРУГ.

49

нн

преди 11 месеца

Журналист вече сравни арабите с американските индианци, а евреите с колонизаторите от уестърните. Индианците скалпират бял след което колонизаторите ликвидират селото им. Много показателно какво ще се случи в Палестина. От сегашната война Израел ще загуби убити, но ще спечели че ще се обезлюди ивицата Газа, което върви с пълна сила.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Е, тия неща ги слушаме вече 2 седмици. Ще влезнем и ще ги изравним със земята. Еми айде де, какво чакате?? Айде, ама чичко Байдън не дава. Накрая цялата тая история от война, ще прерасне в заложническа криза Тоест преговори за пари. А чичко Сам има в изобилие...!

47

русофилски боклуци

преди 11 месеца

евреите избиват братята ви в газа...и хубавото е, че нищо не можете да направите, така както украинците избиват руските фашаги.

46

2

преди 11 месеца

24-та механизирана пехотна бригада участва във военните действия в Артьомовската агломерация. Зомбитата на киевската хунта продължават да използват гражданската инфраструктура за военни нужди, като най-често се крие зад цивилни лица, а след поражението им ги използва като още една информационна възможност за дискредитиране на руската армия.

45

1

преди 11 месеца

Тази нощ РВС атакуваха г.Константиновка, в резултат на което пунктът за временна дислокация на зомбитата на киевският наркокартел, който беше организиран в сградата на училище 13 на бул.Космонавти, 12а. Координати: 48.5110016, 37.6787677 Според доклади на местни жители след удара е регистрирана дейността на линейките, което показва ефективността на поражението. Според източници в училището са били разположени зомбита, техника и въоръжение от 24-та механизирана пехотна бригада (базирана в г.Яворов, Лвовска област).

44

изравнете и изорете

преди 11 месеца

арабскитеГадове....и след това с киселина

43

Анонимен

преди 11 месеца

А сега де лошите от Хамас пуснали две американки, а добрите мошета изтрепаха родата на американски конгресмен де го чукаш, де се пука.

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

" Ако Израел нахлуе в Газа ще срекне невиждан отпор" - Скот Ритър

41

Анонимен

преди 11 месеца

Сделката между Пиндостан, Израел и Катар за освобождаването на 50 заложници се била провалила. Провали се номера намошениците с купи-продай.

40

Красимир

преди 11 месеца

НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ!!! пОГЛЕДНИ СЕ. ПОД ВСИЧКИ ИМЕНА СТОИШ ТИ - ОГЛУПЯЛ ОТ ОМРАЗА НЕВЕЖ И МАЛОГРАМОТЕН. ЕДНО ВРАБЧЕНЦЕ Е С ПОВЕЧЕ СИВО ВЕЩЕСТВО ОТ ТЕБ. ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ПОЛЕЗНИ НЕЩА СТОИШ ДЕНОНОЩНО ПО ФОРУМИТЕ И РЪСИШ ОМРАЗА. ЗАМИСЛИ СЕ ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ВЪЗПИТАШ В ПРИНЦИПИТЕ НА ДОБРОТО.

39

Kuncho

преди 11 месеца

Жалко за "Свободната Журналистика" е тази "статия" ! Фактите са така описани, че маниполират сами по себе си! Първо освобождаването на заложници не е дело нито на Израел , нито на САЩ след 14 дни опустошително нападение над Газа! Второ показва, че изградената политическа система си позволява да цензурира думите на АМЮЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ , защото не той е обяснил или изказал грешка при изказването , а назначен от контролираната администрация служител!

38

рушофилски трол

преди 11 месеца

"Никой не говори за болницата....." напротив, евреите казаха да евакуират болницата, защото хЮмнас се намират в подземията и тунелите под болницата. Така че сергееФф suckBigDick.

37

Хбб

преди 11 месеца

Колко кръв се разля в Газа,кой нормален евреин ще построи къща ,ще засее домати !Никой не говори за болницата, взривена от еврейски ракети.Било погрешка! Бог ще ни съди за това,че виждаме истината и нищо не правим

36

Фитьо

преди 11 месеца

През 1967 Израел атакува разузнавателния янки кораб Либърти,за да опази в тайна атаката си срещу Сирия.Медиите обвиниха Египет,но когато се разбра истината от оцелелите моряци при 171 ранени и 31 убити президентът Джонсън наградил с орден капитана не присъства на връчването му.Според моряците не е било никаква грешка като е стреляно от катери и по спасителните л одки.Корабът не потъва по чудо.

35

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 11 месеца

Протестиращи Нападнаха Посолството на Израел в Турция-Анкара и , Вчера Посланика на Израел Избяга в Израел- Изоставиха Посолството.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

34

Анонимен

преди 11 месеца

"Колко са семитските племена знаете ли?" - - - Напомням, че от над 80 години съществува мнение, че ционизмът е враг на обикновените хора от цял свят. Борбата срещу ционизма няма нищо общо с антисемитизма.

33

До Йозефус Флавиус

преди 11 месеца

Само еврейския религиозен фанатизъм е проблем за света. А ислямският не е ли. Терористи, които пребиват и убиват жените си публично. Плъзнали из целия свят мързеливци, които вършат основно престъпления. Които оправдават убийствата си над друговерците с религията. Които също не уважават другите религии и ги считат за низши. За тях май забравяш.

32

РУСКАТА БАЗА

преди 11 месеца

В Тартус спи....кой ша защити джихадистите от изтребление...

31

ЩАТСКИ САМОЛЕТОНОСАЧ

преди 11 месеца

До Газа....къде са руските самолетоносачи....