35

Анонимен

преди 8 месеца

По време на боевете в посока Запорожие загина легендарният казак Александър Можаев "Бабай". Защитникът на Донбас загина вчера при изпълнение на специални задачи в запорожското направление в състава на казашкия доброволчески отряд "Кубан" (БАРС-11). Можаев стана известен с героизма си в боевете за Славянск през 2014 г., както и с ефектния си външен вид. "Бабай" е част от Кубанските казаци от 1995 г.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Експлозията е наблюдавана от мрежа от сеизмични, инфразвукови, електромагнитни и други сензори.

33

ДЕКЛАРАЦИЯ

преди 8 месеца

АЗ ПОЗНАВАМ ПОНЕ ЕДИН ИЗРАЕЛТЯНИН. (цъкнете палец нагоре, ако е вярно)

32

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ проведоха тестове на ядрен полигон в Невада на 18 октомври, в деня, в който руската Държавна дума прие законопроект за отмяна на ратификацията на ДВЗЯО. Целта на теста, според Министерството на енергетиката на САЩ, е била да се тества възможността за откриване на подземни ядрени експлозии и да се подкрепят усилията за разработване на нови технологии в интерес на САЩ в неразпространението на ЯО. За провеждането на експеримента е извършена експлозия в специален подземен тунел, използвани са химически експлозиви и радиоизотопни индикатори. Експлозията е наблюдавана от мрежа от сеизмични, инфр

31

ДЕКЛАРАЦИЯ

преди 8 месеца

АЗ ПОЗНАВАМ ПОНЕ ЕДИН ГАЗАНЧАНИН. (цъкнете палец нагоре, ако е вярно)

30

2

преди 8 месеца

Междувременно зомбитата на киевският наркокартел в района на Авдеевския коксов завод (на картата на АКХЗ), където са съсредоточени основните сили, се опитват да контраатакуват руските части в посока Терикон, а резервите на зомбираната по натовски стандарт биомаса са въведени в контрабой малко на север, с цел блокиране на повторното настъпление на РВС в района на Бердичи. Тук продължават ожесточените боеве.

29

1

преди 8 месеца

Колкото по-напредваме във времето, толкова по-очевидно е, че втората фаза на настъплението на РВС се провежда по-компетентно и по-грамотно. Никой никого не пришпорва и не тласка никого напред. Всичко е направено задълбочено, с консолидиране на етапите, постигнати предишния ден, и едновременно обработване на бъдещите посоки на атака. Много подобна на тактиката на северния фронт в района на Купянск, която дава резултати, макар и бавно.И близо до Авдеевка, където гърлото на полукотела е приблизително 8-9 км, такава тактика за движение напред е повече от достатъчна.

28

Кратка анкета

преди 8 месеца

Познавате ли дори един българин, който живее в ГАЗА? ДА - палче надоле, НЕ - палче нагоре.

27

Гагъзаки

преди 8 месеца

Да бягат, да не ги застигне манатарката

26

Анонимен

преди 8 месеца

Българи там няма a само с българско гражданство и с "шамии" на главата!

25

Анонимен

преди 8 месеца

До АЛОО ШОПЕТО (22) Селски, това че баба е в Дофия не значи че е софиянка!!!!В София вече 75% диви провансали!Толкова глупави че не могат да пазят равновесие. Включително разни пършиви ИТта дето си мислят че са хванали Господ за краставицата. И ДА, няма да плащам за разни провинциалисти дето си ходят на гости а после О-ЛИ/ЛЙййй!!

24

456

преди 8 месеца

Доста нахална баба-от какъв зор българския народ ще е отговорен за съдбата на снаха и и внуците и?!Просто са в неподходящото време на неподходящото място!Иначе и съчувствам,но не бива да се губи чувството за мярка!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Чий го търсят там. И през ум не ми е минавало да ходя там

22

Анонимен

преди 8 месеца

Стига сте ги писали тия евреи с бг лични карти за българи бе!

21

Ционист

преди 8 месеца

Ще ида да се помоля за мир

20

Христо Христов

преди 8 месеца

Де е Гаргамел с правителствения самолет?

19

mm

преди 8 месеца

Няма цивилизовано,демократично обществ,да не е зад Израел.Извора на злото са палестинците-детеубийци.Не се самозалъгвайте-цивилните палестинци,които реват от екрана,поддържат Хамас.

18

АЛОО ШОПЕТО

преди 8 месеца

БАБАТА Е В СОФИЯ, СНАХАТА И ВНУЦИТЕ СЪЩО СА БИЛИ В СОФИЯ, ТАКА ЧЕ КАКВО ОЗНАЧАВА "Не ми пука за разни индианци основно от провинцията..."??... ПРОВИНЦИЯТА Е 99% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО И НЕ СА ПАКСТАНЦИ ОТ БАНГЛАДЕШ!!!...

17

Анонимен

преди 8 месеца

Ама докарахме ционисти веднага насам. Срам и позор.

16

Kuncho

преди 8 месеца

Провал за Българската псевдо дипломация! При условия, че сме единствената европейска страна въвлечена във втората световна война спасила своите еврей , можеше да договорят с Израел изваждане на Български граждани от Газа !