45

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите казват Око зо око, зъб за зъб. А какво ще стане, когато останете без зъби и без очи?

44

Анонимен

преди 7 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

43

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас действат по същия начин както действаха украинските терористи - укрепления в жилищни райони заедно с живилното население, разполагане на артилерия и ракетни установки в жилищни зони.

42

Анонимен

преди 7 месеца

90 процента от евреите са покръстени хазари в юдаизма и нямат никакви права над земите на Израел.А Хазарите са изгонено българско племе от Вавилон заради култа им към Луцифер и човешки жертвоприношения.Хазарите са най древните врагове на Велика България.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Има все пак Ютюб и ние виждаме какво реално става. Геноцид и нищо повече. Имате информация къде се крият по двама трима,но нямахте като се организираха 1500 неграмотни тинейджъри,айде бе?И разузнаването на САЩ потвърди,че Египет са ги предупредили,то за това излязоха тук там стотинки,а за мен това е пропуска на Мосад.Египтяните са разбрали какво готвят ,но никой никакво внимание.

40

Анонимен

преди 7 месеца

В интернет има кадри, където може да се види как в Израел се обучават деца да бъдат убийци. Започва се на око 4 годинки. Карат денето да обрзглави мече, любима играчка. После на около 8-9 години, и момиченца, и момченца ги виждаме с истинско огрнестрелно оръжие, обучават го на стрелба на терен. На тинейджърска възраст обучението е в директно колене на голям човек, с нож. Как да хвабе жертвата и т,н . Истина е. Истина е, което пиша. Прави се не отсега,

39

Анонимен

преди 7 месеца

Палестина е земя на ПАЛЕСТИНИЦИ ,някои от които са потомци на евреите. Евреите да се прибират у дома ,демек САЩ , а останалите от дет са дошли !Европската уния да си ги прибере ,а и къщичките им в Майданек ,Треблинка ,Собибор и другите такива селища още са запазени ,така че има къде да ги настанят!!!!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Над 70 години Израел заграбва палестински земи и убива араби,защо сега всички се правят на луди.И леят крокодилски сълзи?!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Израел не търси терористи , по каналният ред а избива масово - невинни палестински жени и деца оставрни под руините без храна лекарства и водаТова е геноцидКойто не може да бьде толериран

36

Анонимен

преди 7 месеца

От сутрин до вечер пускат само еврей, да се правят на вечните жертви по медиите но никой неги пита защо 60 години убиваха араби и заграбваха земите им и сега живеят там?!Това рано или късно щеше да се случи.

35

Анонимен

преди 7 месеца

"Фигаро": Израелският удар в Газа вече уби повече от 2300 души, от които над 700 деца

34

Анонимен

преди 7 месеца

По катарската тв Ал Джазира показаха как еврейски войници затвориха в някаква клетка 6-7 палестински момчета на по 14-15 години и ги изгориха живи с огнепръскачка само за това ,че хвърляли камъни по еврейски войници.Поразена съм от чудовищната жестикост на еврейските окупатори.Преди симпатизирах и им съчуствах на евреите заради холокоста,но сега съжалявам,че ще го кажа ,но вече разбирам,че Хитлер е бил прав да се разправя така с тези зверове.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Еврейските фашисти ще си платят за всяко убито палестинско дете.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Евреин прави с палестинец това, което Хитлер правеше с евреин.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Каквото и "право на съществуване" да има Израел, то не може да е върху чужди земи и за сметка на (системен терор в/у) други хора. Тук е проблемът, но те отказват да го разберат. Освен това такова право би трябвало да имат и всички други бъздържавни народи, но те нямат, защото някои са по-равни - друг аспект на същия проблем. Омразата и злото пораждат по-голямо. Затова не съм оптимист за държавата на ООН.

30

Християна

преди 7 месеца

Хизбула трябва да се унищожи т к макар със седалище в Ливан, като много други ислямски терорстични групи като Палестинските Хамас Джихад, АлАкса, Фетах, ИДИЛ и др престъпници срещу човечеството са организирани въоръжавани и финансирани от Иранския неонацистки диктаторски престъпен режим с милиардите взети от ООН ЕС подкупи за престъпленията на ислямисти като нелегална инвазия, окупация, анексия, тертор, фалшива пропаганда чрез медии протестиращи, в ООН терор масови убийства военнопрестъпници

29

преди 7 месеца

До Анонимен -25 - Чети малко повече . 1967 Израел беше сам срещу три арабски държави и пак ги би .

28

Анонимен

преди 7 месеца

Най-добрият евреин е изгореният. Още Адолф е стигнал до тази истина преди повече от 80 години.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Жалко, че човекът с мустачките не поживя още малко за да си довърши започнатото.

26

Анонимен

преди 7 месеца

До ПравдаНяма никаква правда да се натресеш на една земя, която си загубил преди 2000 години щото си слабак, освен това част от днешните евреи не са евреи а с хазарски произход. Не арабите са им причинили холокоста, Германия платила ли е репарации за чудовищните престъпления срещу човечеството. То и България преди 200 години сме били в Афганистан освен да си ходим там хахахаха създаването на израел е по схемата на Лондон разделяй и владей. Така делят Индия Пакистан и Бангладеш а това е все Инд