20

Интересно...

преди 7 месеца

...Броят на загиналите от мирния протест момчета от Беркут е точно известен, те са 17, а загиналите мирни демонстранти са "десетки". Клоунадата продължава.

19

Христо Христов

преди 7 месеца

До Фактите/14 "ЦРУ стреля в гръб на протестиращите със снайпери от хотела" - стрелците не са от ЦРУ. Но операцията е планирана и координирана от тях. Стрелците са наемници, рекрутирани и платени за това от министри на Порошенко.

18

Христо Христов

преди 7 месеца

Убийствата на Майдан-а са организирани от ЦРУ със съдействието на министри от кабинета на Порошенко. Това е Факт.

17

Анонимен

преди 7 месеца

А демонстранти защо не са съдени за убити полицаи ?

16

Анонимен

преди 7 месеца

Мижав интерес... /15/, в Китай попитаха Путин "Как върви октомврийският контранаступ на Херсонското направление". Руският президент отговори лаконично "Жертви има, резултат за ВСУ няма".

15

АнонимеН

преди 7 месеца

ВИКТОР ЯНУКОВИЧ ИЗДАЛ ЗАПОВЕДТА ДА СЕ ВИКТОР ЯНУКОВИЧ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕДТТА ДА СЕ СТРЕЛЯ ПО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИСКАЩИ МУ ОСТАВКАТА И НОВИ ИЗБОРИ! ОСТАВКАТА МУ БЕШЕ ПРАВИЛНО ПОИСКАНА ЗА НЕПРЕСТАННО ЛЪГАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО , ЧЕ Е ЗА ЕС А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СЛУГА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ!

14

Фактите

преди 7 месеца

ЦРУ стреля в гръб на протестиращите със снайпери от хотела. Беркут бяха от другата страна на площада. Очаквано след първите убийства, извършени от американците, нещата бързо ескалираха. Това са фактите

13

Мижав интерес...

преди 7 месеца

Контранасупа зацикли,нЕма вести от Зельоньй ФюрЪр,нЕма видео драми и героичен патос с бЕло по нослето, а сената на кравария отказва 100 млрд за Укрия и предпочита да ги даде на еврейската държава... И сега изведнъж - хоп! И се появил укрински съд, ти да видиш... Разбира се инфото е на Дойче ПропагандеН Ейджънси,така че стойността на новината е колкото баба Пена от женския пазар каза,как чула от една съседка,която слушала две бабки на пейката в парка са си говорят,че дЕдо Гошо бил казал...

12

Анонимен

преди 7 месеца

Смехории...

11

Анонимен

преди 7 месеца

Само за времето на контраофанзивата - от 04 юни до сега - ВСУ са загубили над 90 хиляди човека, 557 танка и около 1 900 бронемашини.

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Има интервюТе се радваха с истеричен наркомански смях как като изпросят ракети със среден обсег (atacms) щели да взривяват руски аец-ове.Все пак народ който може да избере за национален герой човек който се е забавлявал като е връзвал с бодлива тел одрани малки деца.Така си тествал мъжкото сърце според неговите писания. Интересна личност е Степан Бандера мислех че е най-обикновен садист но всъщност е бил нещо като хомосексуалист-педофил-садист.Един ден комунист на следващият нацист.Украйнец

9

Анонимен

преди 7 месеца

А за жертвите, изгорени живи по време на майдана фашистката хунта, дошла на власт с преврат скоро ще отговаря. Както и за 8 годишното изтребление по Донбас ще има възмездие.

8

Пак

преди 7 месеца

Поредните глупости

7

Иванов

преди 7 месеца

Дори един човешки материал не може да мине без пропаганда. Какво общо има съдебен процес срещу полицаи, стреляли по демонстранти с окупацията на Крим? Но ние си знаем както Мирча Кришан с неговата краставица. Всичко трябва да завърши с краставицата: "След като Янукович падна от власт през февруари 2014 г., Русия окупира и анексира черноморския полуостров Крим, припомня ДПА."

6

Еврейн (Да де, ама..

преди 7 месеца

да де, ама по-просто би било осъдените укро-полицаи да ги изпратят на фронта (в момента все още само Източен). Там бойците на РФ ще решат въпроса с тях (окончателно), нал тъй

5

Има интервю

преди 7 месеца

С украйнска снайперистка която открито заяви че е убивала в гръб украйнци които са бягали към Русия. Попитаха я защо, тя каза те са национални предатели и затова. Не беше умна в отговорите си. Но се гордееше с постъпките си. Видеото може да се намери за който търси.

4

Анонимен

преди 7 месеца

И кво като правиха "Майдан"? 10 години по-късно до къде стигнаха ?Просто замениха едните окови с по-кървави и по-скъпи и направиха няколко милионера милиардери. Винаги когато си мисля че няма по-зле от бг политиците се сещам за украйнските им колеги.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Американска робска колония .Осъдените вероятно нямат нищо общо с престъплението

2

ама

преди 7 месеца

Как така снайперистите се оказаха руснаци

1

Л

преди 7 месеца

Там всички граждани са с присъди