127

smith

преди 15 години

Една яма на Цариградско точно над Яворов да обозначите, че е поне педя и не и се вижда дъното!!

126

X

преди 15 години

Вицът наистина визира соца. Някак по-хуманно, по-социално звучи "парата отива в свирката". Лошото е, че свиркаджиите от онова време сега са "честни частници"-крупни бизнесмени и парата по навик не отива да движи кораба, само че днес няма пара и за свирката, защото цялата пара отива за лъскавият им откраднат живот. Жалкото е, че и политическите им циркове страшно напомнят за телевизионния псевдо кеч, където актьорите след яростно удряне със столове покрай "врага", после се нареждат да вземат хонорара от една и съща каса.... а страната отчаяно се нуждае от политици, от бизнесмени, от нейна си истинска реалност, която да продължи историята й.

125

преди 15 години

Няма да ви стигне боята - ха, ха!

124

Млад ляв

преди 15 години

10 кинта дневна надница. Заповядайте в нашите структури.

123

Доню Донев

преди 15 години

Има един много стар виц от едно време за кораба на комунизма, кой то въпреки че си имал всичко и гълтал сума ти въглища за нагряване на котела му, не тръгвал. Викали кого ли не - от Маркс до Ленин да открият поблема, надълго се описва кой какво обяснява и защо, но все пак само Ленин като практик открил причината - цяпата пара отивала на свирката и нищо къв машината. Та навремето комунистите и техните лакеи много и какво ли не плещеха, но нищо конкретно не правеха и дори пречеха на конкретно работещите, защото те над 90 процента бяха техни врагове /между другото тема за размисъл - имаше някакво живване в началото на 60-те години, построиха се и заводи, но в основата бяха инженери отпреди войната, главно немски възпитаници/. А сега младите социалистчета /както между впрочем и младите герберчета и разни други/ доказват, че са добри последователи на БКП - цялата пара пак отива само на свирката. Да сте чули нещо конкретно и ефективно да са предложили? - аз не съм, нямам нищо против и дори ще съм доволен, ако някой ме оспори с факти.Така че аман от свиркаджии, които пращат почти цялата пара на България на свирката - така кораба ни може и да се отдели от кея, но до никъде няма да стигне.

122

Nedun

преди 15 години

Bah maamu, ne znaeh, che ima mladi besepari. Kolko li im plashtat???

121

pepe

преди 15 години

Тука безмозъчните "млади"социалисти вече преиграха.Невъобразим е страха на столетницата от бат Бойко и това ги подтиква към характерното за тях чугуниюомислие и неадекватност.Тази им палячовщина и арогантност е с обратно действие.Представям си какви глупости ще родят още до изборите.Дерзайте!Единствения начин да ги загубите е да действате по този начин!

120

КНК

преди 15 години

Така може да стигнат да пишат и за убитите е ограбени граждани на България след 09.09.1944г. или за лагерите.За лишените от правото да учат млади хора,защото са били обявени за "врагове на народа".ДА ПИШАТ младите социалисти и да питат бабите и дядовците си как ограбваха работливите граждани на България или продаваха народа на покровителите си от "великия" Съветски Съюз.НЕКА РИСУВАТ знаци към безумно строените комбинати и заводи,които станаха само за скраб поради морално стари.

119

rumen221

преди 15 години

Днешната БСП обслужва мутрокрацията и като всеки лакей, не подбира средствата..., но БСП, като партия на лявята диктатура, си е партия за лява диктатура, по програма и което е най-лошо по вътрешно убеждение на някои нейни членова, които не схващат "играта", на вождовете си...като тези по паважа...

118

преди 15 години

Ох на тате... Събрали се синовете и дъщерите на шестаците и мутраците, че и на оригинални се правят.

117

RAD

преди 15 години

Човек и без да е фен на Бойко Борисов ще прозре,че тази на пръв поглед лишена от користни цели акция на младите социалисти (звучи някак партизански не мислите ли?) всъщност е поредния премерен ход на управляващите в им предизборна кампания, чиито старт обяви самият премиер преди няколко месеца. Естествено,че ще е насочена основно към Бойко Борисов и "ГЕРБ", тъй като те са най-големия политически опонент на БСП в момента. Толкова е просто! Не,че Бойко не върши глупости и не е за критика, но да се ръкопляска с умиление на такива навяващи черно-бяло-червени спомени акции и меко казано липса на политическа култура...

116

симо

преди 15 години

Ако обърнеш внимание това не е паркинг, а площад "Ал. Батемберг" Та нещо по-глупаво ще кажеш ли?

115

да ми е добре, сакам

преди 15 години

Жалкото е, че всички псуваме заради тези дупки, но когато някой се сети да направи нещо, все се намират "умници", които се опитват да ги провалят. Горе-долу като в вица защо в ада няма пазачи около казана с българите - ако някой надигне глава, останалите бързат да го върнат обратно в казана.

114

преди 15 години

rumen221,Голям камък хвърли,голяма дума не казвай.Познавате ли тези младежи за да твърдите за някаква черна дупка в душите им? Да не се окаже, че черната дупка в вашата или моята душа е в пъти по-голяма отколкото в тяхната? Бих ви казал откъде идва основната ви грешка, но съм сигурен, че няма да ме разберете, а и няма да искате. Все пак ще ви подскажа - сегашната БСП е дясна партия, даже най-дясната от тези дето сега са в парламента.

113

Анонимен

преди 15 години

Момче а кой гарантира че ти не си измамен ? Кой гарантира че когато Б.Б. Запълни дупките то тогава чак ще се запълни и твоята дупка?

112

преди 15 години

И аз не иска дупки в София

111

А

преди 15 години

Колко стинки ви дадоха, че да се правите на клоуни жалки нещастници. В България откакто има пътища има и дупки по тях, ама на комунисти кмета на София им бил виновен. Айде от утре да се съберете и да изчистите кенефите в София, щото много миришат. За което разбира се ББ е виновен.

110

rumen221

преди 15 години

Не ме притеснява дупката в паважа, а черната гразна дупка в душите на тези младежи. Дупка в паважа се пълни за минути, а за запълване на дупките в душите на тези нещастни деца, ще са нужни поне двадесет години, през които тези идейно измамени нещастници, ще направят още много поразии...

109

SEKURITATE

преди 15 години

Аз съм за кампанията!!!

108

преди 15 години

awe normalno li e taka wseki da si draska s boi po ulicite?! i moje li da ima odraskano mqsto bez da pi6e nqkyde po nego "XY*" ..se6tate se za 3tata bukwa xaxa ako sa zabraili pi6lemetata da go napi6at da doidem nie ot varna da wi go dopylnim qwno wie nqmate ni6to protiw draskanici