29

Колю

преди 7 месеца

До Анонимен 46Ако са родени в Бг и имат български паспорти са такива като теб и мен.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Какви българи са тея. Айде не ставайте смешни

27

Анонимен

преди 7 месеца

Скатове сте тука в България. Дребни, злобнички душици. Най долното племе на света

26

Какви българи бе,

преди 7 месеца

в Газа живеят само терористи-главорези ще ги докарваме в България да режат главите на български деца ли ? Айде осъзнавайте се вече ! Кой ЧОВЕК реже днес глави на деца ? Това е същото като да оставиш наследниците на ДС да те управляват днес, резултата се вижда, и в двата случая не може да се очаква промяна във възпитанието !

25

Анонимен

преди 7 месеца

Кой българин с дори и малко мозък в главата е би отишъл да живее в Газа? Аре стига глупости. Българите живеят в България!

24

абе ако са тея на сн

преди 7 месеца

имката да идват тука при помаците . и те са малко със забрадки и говорят турски . като палестинския е . да гледат тютюн и да си живеят . не ми пречат . На Асан едно време чича му е бил палестинец .

23

Мда

преди 7 месеца

То ако е било по хубаво в бг от газа палестинците от сирия нямаше да изчезнат от тук с -200 до един

22

Анонимен

преди 7 месеца

Тези талибани да разберат, че ние сме за Израел. Израел няма да ги убие, Израел убива само хамасци. Ако Израел ги убие, значи са хамасци и врагове на евроатлантическа България. Израел е наш приятел.

21

до 21

преди 7 месеца

Не знам дали си запознат колко палестински лекари работят в Израел и на какво разстояние с кола (30мин рано сутрин) има световно известни болници с палестински лекари (с българско гражданство). За домашно си провери колко получава там един лекар. Това не са разни подивели араби, а хора, живеещи в мир и спокойствие. Доста по-читави от който и да е български бачкерр.

20

Вьзмутен

преди 7 месеца

Да разбираме - хамаз е отвлякьл една бьлгарка но не е сигурно а изрел -37 бьлгари

19

Огс

преди 7 месеца

Ок, в Израел имаше туристи и хора заради лечение там, разбираемо.Ама в Газа ?? Някои меркантилни женки, отстъпили от собствената им вяра заради един арабски ? Кой нормален би отишъл там ??? Колко са българи и колко са включени в семейство ? Ами ако семействата им са свързани с терористи и гледат да се измъкнат към Европа ?

18

има една палестинка

преди 7 месеца

продава дюнери и става да *** един голем дунър ама черното дете е проблем в бг , е такива сано, рахал, преа, уж бг ама и малко от ... Ходете на дюнера там е мирно .

17

Нафърфарий

преди 7 месеца

Любопитно, защо има българи, които са предпочели да живеят в Ивицата Газа, вместо в "богата, проспериращъ и демократична" Бг, членкъ на ЕС, че и на Нато!? -))))))))))))

16

Анонимен

преди 7 месеца

МЕРИ ГАРГАМЕЛ НЕ ПОМАГА НА ПРЕДАТЕЛИ ОТ ГАЗА,А САМО НА ЙЮДЕИ ОТ ЕРУСАЛИМ...

15

в газа аз роднини ня

преди 7 месеца

мам . денкоу има и Терзиев . На ваня баба и е палестинка , а и на фандъкува на сестра и тъст е от Газа палестински арабин - миришат различно и работят в Израел . Вече не .

14

До 12

преди 7 месеца

Най вероятно са палестинците двойно гражданство, тъй че никакво отвличане не е

13

Миро от клизма

преди 7 месеца

Ще ида в синагогата да отправя молитва за мир - докато изрелските бомби падат около тяхКупих си и шапчица

12

СМЕХ....

преди 7 месеца

КВИ БЪЛГАРИ, САМО ЛЮБИТЕЛКИ НА АРАБСКИ ЧЛЕНОВЕ....ХАХАХАААА

11

Анонимен

преди 7 месеца

Значи кво излезе, че Хамас не е отвлякъл българка както ни баламосваха вчера, но за сметка на това пък Израел на практика е отвлякъл 37 българи и семействата им като не ги пуска да се приберат?

10

Мда

преди 7 месеца

То си е тяхна работа кво дирят в газа , факт , че са затворени от изрелската блокада за да убият и тях с бомбитеЕхо защитници на изрел колко време им давате да отцелеят