42

Анонимен

преди 11 месеца

Скована от излямисти Европа е длъжна да гледа фактите и смело да застане до Израел. Ако продължава де се прави на жертва на арабската дисинформация, тя ще е следващата колена, изнасилвана и горяна.

41

Цъ до 48

преди 11 месеца

И каква им е ползата на ерреите да удрят по болница??? Кащто виждаш - ефектът е точно обратният на това, което биха желали израилтяните. Тоест - резултатът е в полза на Ислямска държава/ Иран, където убиват жени за енно кичурче коса изпод бурката. Явно това много ти харесва!

40

Анонимен

преди 11 месеца

Иран вече има ядрено оръжие доставено от Русия, приближаваме се до ядрен апокалипсис, предизвикан от неразумната политика на САЩ.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Над 500 са жертвите в болницата, Израел извърши чудовищно военно престъпление, накрая ще го отнесе западна Европа, заради огромния брой мюсюлмани на нейна територия, които ще искат отмъщение.

38

Анонимен

преди 11 месеца

До Реджеп Дурмуш Сиктир Отомански мераци! Срам си за родината отледала те, предател!

37

Анонимен

преди 11 месеца

След автогола на Ислямския Джихад, е нормално да се зъбят на Израел. Европа е следващата. Халифат от Испания до България - подръжници из форума много.

36

Мда

преди 11 месеца

Турция е най голямата армия в нато , иран разполага с такаваДа изпращат сини каски за спиране на кръвоприлитията и да се сяда на масата за преговориИначе този конфликт ще запали светъ - убииствата на цивилни жени и деца нямат нищо общо с контра тероризма

35

Анонимен

преди 11 месеца

В началото на 20-ти век (1904 г.) британският географ Джон Макиндер, професор в Оксфордския университет Халфорд, въвежда концепция, която оттогава става част от съвременната геополитическа мисъл - географската ос на историята (по-късно Хартланд /Heartland/, континенталното ядро на света). Това е североизточната част на Евразия с обща площ от над 15 милиона km², приблизително съвпадаща с по-голямата част от територията на Руската империя, тогава Съветския съюз.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Ако не се бяха месили в Близкия Изток САЩ, Англия и Франция и евреите не се бяха бутали в чужда територия населена с мюсюлмани нямаше да се стигне и до такива бежански вълни. Да имат си проблеми, ама това не е рабта на САЩ и Британия да им се месят. Всичко идва от МакКиндър, който казва, че, който контролира световния остров Евразия, контролира света, а Близкия Изток е доста важен, както и територията на Украйна, затова и се водят войни за надмощие там.

33

Реджеп Дурмуш

преди 11 месеца

Току-що Реджеп Ердоган каза че евреите по света и в НЮ ЙОРК особено (самия град има 3 милиона евреиски жители, от всичките 10 милиона евреи в САЩ) , и израелците в Израел трябва да се молят на своят бог всяка секунда, защото ако Турция се намеси, тогава евреите ще разберат какво значи война, и че Иран пред Турция е едно малко пале и кутре....ДА СЕ МОЛЯТ СИЛНО НА ТЕХНИЯ ДЯВОЛСКИ БОГ = ЕХОВА , ЗАЩОТО ТУРЦИЯ АКО ДОЙДЕ НА ПОМОЩ НА ПАЛЕСТИНА , ЕДИН ЖИВ ИЗРАЕЛЕЦ НЯМА ДА ОСТАНЕ .

32

Трагедия

преди 11 месеца

Изрел да си търси терористите не да избива цивилното населениеУтре ако недай боже стане атентат в който има бьлгарин или набеден за такьв и юдеите - дойдат да ни изтребят до кракВие бьлгарските ционисти сигурно отново ще се радвате как убиват децата ни и сриват цели квартали и болници

31

Значи

преди 11 месеца

Ако е истина, че хамаз са нападнали Израел, което не вярвам, то евреите избиха хиляди в отговор. Нормално ли е? Ще видим какъв е плана, ама няма да ни хареса.

30

Възмутен

преди 11 месеца

До чудя се. Да си видял някой християнин или будист да извършва такива терористични атаки като мюсюлманите? А?

29

Анонимен

преди 11 месеца

Арабете и персите освен да вдигат гюролтия, за друго не стават, за това Израел, ще се гаври с тях. Опре ли работата до война еврейте ги бият като бият безжалостно.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Където е сега джамията Ал Акса е била щаб квартирата на рицарите тамплиери. Понеже Филип Хубави е бил затънал в дългове към тях се е наговорил с Папата да ги обявят за поклонници на дявола и да им вземат всичко, това става на петък 13.1307 година. Като тамплиерите успяват да вземат богатствата си и да потънат в тайни общества, а Филип Хубави не доживява и година след като изгаря на кладатаа водачът на тамплиерите.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Тези шалвари трябва да бъдат изтребени до крак. Те не разбират от добро и цивилизовани отношения.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Сигурно иранските вождове са подкокоросали палестински екстремисти да извършат тази гнусна провокация и да изкарат виновни евреите! Нали от иранска страна обявиха наскоро, че ще последват ислямски изпреварващи действия срещу Израел! Точно това се случва, възбуждат се протести по света, заедно с идивидуални смъртоносни терористични атаки и европейски държави!

25

Чудя се

преди 11 месеца

Сега за евреите останалите религии какви са - мюсюлманите разбрахме са животни а християните какви сме - червеи , насекоми или нещо по нагоре в еволюционното дьрво

24

Анонимен

преди 11 месеца

До 25, ъ-ъ, иска ти се Иран да е ядрена сила, ама не е! Няма и да стане! Ако се опита да го направи, ще има война САЩ - Иран, това е напълно сигурно

23

Влади

преди 11 месеца

Ясно е, че това си е чисто арабска работа, поради некадърност или нарочно. За да се надигне вой в целия свят, вижте лошите евреи! Израелците не са луди да удрят по болница точно сега, когато имаше вариант за поуспокояване на нещата. Виновни са Иран и техните проксита в района. За тях човешкият живот, свой или чужд няма стойност. Пропагандата е важна.