8

www

преди 8 месеца

От Пловдив до Стара Загора, експреса пътува 2,5 часа, като за по напряко минава през Димитровград. Каквито и системи за билети да купуват, за да крадат пари от разработчика, докато не се направят линии и не се купят влакове, работят само в полза на автобусните превозвачи, е не си мислете че го правят безплатно.

7

От Хайделберг до 5

преди 8 месеца

Ти някога бил ли си в Германия ползвал ли си немска Железница, че да казваш кое как е немските железници приятелю са трагични да сравнение с Българските са супер, но истинските железници са в Испания във Франция, но не и в Германия брато Така че стига с този Дойчланд Стига с тези градски легенди ела да видиш кое какво е и тогава говори Има ли смисъл да ти обяснявам че влаковете в Испания вдигат по 315 км/ч. Не си Ползвай телефона да го слагаш по масите Ами вземи чети малко

6

Анонимен

преди 8 месеца

Вместо модернизация на БДЖ с нови бързоскоростни влакове, парите за въстановяване се влагат във фотоволтаици и вятърни мелници. Продажбата на билети се модернизира. Е намаляват се разходите от продасачите на билети. Много хора и билет няма да могат да си купят.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Идеята работи добре в старни, в които имат S влакове, демек такива бързи, с много спирки (дори не мога да ги нарека гари) в градовете и в близките предградия, села и градчета. За съжалнеие, в България не виждам, освен ако не се върже към общинския градски транспорт, но ме притесняав, че това ще оскъпи билета. Ще се радвам, ако измислят нещо хубаво :)

4

Анонимен

преди 8 месеца

продайте БДЖ на ДойчеБан, внесете германски служители и всичко ще бъде окей в рамките на 6 месеца.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Дрън, дрън, дрън - на територията НИЩО не може да се случи докато не заиграе сопата!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Така с новата система ще можеш да си купиш билет, за да те вали сняг или да се свариш (по-вероятно с оглед на климата), а с повече късмет може и да се запали нещо в движение... Я по-добре самолет, и то еднопосочно.

1

БДЖ

преди 8 месеца

Е замръзнало в1969г. Такива влакове няма у в Ботсвана. Да не говорим че никъде не може да платиш с карта пълна трагедия просто БДЖ олицетворение на държавата както и спорта здравеопазването инфраструктурата и 80-те процента *** които населяват територията