55

SS

преди 8 месеца

Да им дадем евтини жилища казват от ЕС? Да им дадат те бе ! Аз съм си рискувал живота,и здравето за пари за да си купя собствено жилище и да осигуря на семейството ми приличен живот . На кой да дадем жилища .На поколението Z- т дето 80процента от него за нищо не става .

54

Последствията ЛГБТ

преди 8 месеца

Евро-атлантичиски ценности играят важна роля от нетрадиционните сексуални ориентации, смяна на полове, неизяснени полове няма как да се създаде потомство. Освен подкрепата на Зеленски и безумните санкции предизвикват кризи финансови нормалните читави работещи европейци страдат от всичко това. Сега се поощрява утайката на обществото да се плоди като животнии.

53

SS

преди 8 месеца

В съседната кооперация живее един мамин златен на 26 год който няма и два часа трудов стаж.И така като го гледам май и не иска и да има .А такива като него са хиляди .Да му дадем евтино жилище а? Ама и евтино да е той като няма пари...?

52

Анонимен

преди 8 месеца

Тя държавата ще осигури, ама не и тази държава. Дъщерята живее и работи в Англия от 2007ма лекар е, внуците едва говорят български и нямат българско гражданство. 2014та и сина ми замина. Това е бъдещето на нашата младеж - не в тази държава

51

Решението

преди 8 месеца

Идва само решението араби, турци, евреи всичките те правят много секс и много деца без никой да им подарява домове.

50

Трагично

преди 8 месеца

Това е безобразие който не работи и не се труди няма да яде и да прави произволно деца , които държавата да гледа. Това е циганизаацияя на цялото общество. Не очаквайте нищо добро от индивите жиеещи и размножаващи се като животни. Имаме примери с ромеййскитее гетааа какво е положението и каква им продукцията потомците. Качество не количество държавата да гони не просто бройки животнии.

49

лошо

преди 8 месеца

Не се прави така нито държава нито възпитание правилно за младите разгонени младежи по дискотеки държавата да им е длъжна да ги хрантути като безделници за разплод.

48

33 г, с вишу, безраб

преди 8 месеца

аз имам 4 стаен и един на морето, ден не съм бачкотил :)))

47

Една българка

преди 8 месеца

Ами супер е програмата!Аз работя,плащам данъци,осигуровки и т.н.Постоянно виждам едни стресирани от войната в страната им млади хора,които карат скъпи коли навсякъде в нашата страна.Мисля си,че от сутрин до вечер търсят работа в нашата България,за да се отблагодарят на клетият ни народ за отношението към тях и за да допринесат за просперитета на България!

46

Асенка Василева

преди 8 месеца

Ще даваме по един апартамент на всяка хомо двойка!

45

Анонимен

преди 8 месеца

малките лентяйчета да си намерят работа, тогава жилище! Никой не им е длъжен да ги дондурка до 50, че и жилище да им осигурява.

44

Неудобен

преди 8 месеца

Стига с тази конспирация за задълбочаваща се демографска криза! А кризата с недостига на хиляди места в детските градини как да я обясним? А това, че следобедите не може да се размине човек от колички по алеите и тротоарите? А тези отстъпки кой ще ги плаща? Къде ще бъде строено всичко това и за сметка на кои зелени площи (където не останаха)?И аз съм бил дете, такова чудо не помня!

43

СОФИЙСКИ МИРАЖИ

преди 8 месеца

А-А-А, СЕГА РАЗБРАХ ЗАЩО МЛАДИТЕ И ВИСОКООБРАЗОВАНИ ДЕТО ПОЛУЧАВАТ 15-20 000, НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩ - ЩОТО ТОВА БИЛО ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА ШОПИТЕ ДА ИЗМЪКНАТ ПАРИ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!...

42

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега пак за ц.и.г.а.ните. Е, това се искаше, поредното страшно задължение от страна на Европейския съюз. Хайде да се обзаложим , ако стане това, кой ще получи жилище. Малко бройки от малцинствата и мнооого бройки от администрацията, която е вътре в нещата.

41

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Всичко за младите , пенсионерите , номенклтурите и комунистите . Останалите , които са най-бедните и безработни и хората , които сме с нулеви доходи , живи да влизаме в гробовете .

40

дрън дрън

преди 8 месеца

Това са измислени глупости за наивници. Изобщо не е работа на държавата да дава евтини жилища на когото и било. Ако живеят с родителите си, си има и предимства, и недостатъци. Ако с 300 лева месечно и само за година се оправят нещата, то по толкова някой дават само за кафе и цигари. А като мине годината? Който може, ще се оправи и без помощи.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Евтини жилища да искаш. Във видинските села и в Странджа. Ама младите искат в София, не на село.

38

Анонимен

преди 8 месеца

До всички млади - отивайте в Германия, Норвегия, Ирландия и си оправяйте живота. България е препикано цвете

37

Иван Анисий '

преди 8 месеца

Никак! Ще осигури социалки на неинтегрираните избиратели от махалите,за да се размножават като скакалци и да живеят на гърба на работещите бедни българи на всяка възраст. Важно е да се гласува под строй за "правилните" партии и да се пълнят чекмеджета, офшорки и сараи с евраци. А за младите българи - София Терминал 2 - >>>>

36

Анонимен

преди 8 месеца

Общи празни приказки и предизборни обещания. Ролята на бюрата по труда е да демотивират младите, унижавайки ги с надменно и арогантно поведение от страна на лелките-чиновнички там. Затова е социолози отчитат спад в процента на безработица, защото опарените вече не се регистрират там !