24

Анонимен

преди 7 месеца

До До 16 - Абе най-често ги обявяват 2-3 седмици по-късно, ама доакто оправят нещата и тигне до БГ ... Както и да е - важното е, да я взимаш от точния човек, дето ще ти обясни схемата.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До До 25 - Не лежа, а седя в момента. След две години приключват издирваенто. Година след покупката може, но две ... няма такива.

22

До 16

преди 7 месеца

Обикновено светва доста по късно от самата сделка, колите се регистрират, карат се година, две и после съветват в системата, обикновено застрахователна измама, обявяват ги по късно за крадени

21

Анонимен

преди 7 месеца

До Мишо, само донякъде е така. Как ще обясниш защо все зимата има голямо замърсяване? Коли с/без DPF се карат нон-стоп. А притежателите на печки "за дърва", какво ги възпира от горене на въглища, гума, пластмаси и тн.?

20

До 25

преди 7 месеца

Те съветват след година две, та лежи ти на тая

19

Анонимен

преди 7 месеца

Затова едно време всеки знаеше - като вземеш хубава кола на далавера, две години не излизаш с нея.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Те за туй се напиват и дрогират,защото не са сигурни в колите си,даже и от магазини по веригите да я купят пак по веригата е възможно да е била отмъкната някъде и някога за която само КАТ може да имат сведения по веригите.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Ама моля ви се, бг кат:)) преди 6 г. си бях купил кола не откъде да е, а от търг на британска полиция, и то техен собствен автомобил, полицейски воуксхол/Опел. Прибрах се с нея и тук ми заявиха, че в 'системата им излизало'..издирвана в..Грузия...:))) 4 дни разправии с *** и накрая при регистрацията, един шкембелия ми каза: от нас да мине, ама не ходи в Грузия, че може да имаш проблем:))(

16

Анонимен

преди 7 месеца

Честита Промяна!

15

Преди години

преди 7 месеца

При регистрирането в кат ми запорираха автомобила. Номерът на рамата бил същия като на издирван за измама такъв. Ама, това, че моят автомобил е друг модел от същата марка, като издирвания за родните високоинтелигентни правоохранителни органи нямаше никакво значение. За последвалата епика в борбата с тях мога да напиша пиеса. Все пак ги победих.

14

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 17 дреме им на МВР... наказателния паркинг е извор за безплатни резервни части за техните коли!!!

13

Анонимен

преди 7 месеца

този полицейския терор и произвол съществува поне от 20 години!!!

12

Анонимен

преди 7 месеца

За това има и МВР, да разследва всички по веригата. Има и 20 заплати при пенциониране. Има и други али-бали. В България всички проблеми на гражданите се дължат на нежеланието на бюджетните институции да си свършат работата!

11

Мда

преди 7 месеца

Автоджамбазите да продават само регистрирани коли и да носят отговорност!

10

МИЖИ ДА СЕ ЛАЖЕМ

преди 7 месеца

ПОСЛЕ НИ УБЕЖДАВАЙТЕ, ЧЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВНОСТ И ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ!!!...

9

666

преди 7 месеца

Мъртва глава сълзи не ,,пуща,,

8

До 3

преди 7 месеца

С "българи"като теб със сигурност бе тpaH3истор кpивyд3уpлат

7

Ползвайте самолети

преди 7 месеца

и няма да висите на опашки, толкова ли е трудно кола под наем от летището. Заради манталитетът ви от къщи до Канада с кола, със Шенген се премахват ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ и България става територия контролирана от чужди сили. Пука ви за България, важното е да ходите с колите до Венеция. Държавата загива, те "чакали на границата". За едно пътуване продавате България. Да няма самолети разбирам!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Най-често в края на тази верига стои украинец, а колата е закупена от Украйна на лизинг, който не е плащан. Документи са фалшифицирани и бива продадена евтинко тука. Защо и от къде си мислите, че имат пари да живеят по този начин втора година

5

Анонимен

преди 7 месеца

Тази шенгенска система да не би да се обновява веднъж на 5 години? Как кола регистрирана многократно в КАТ изведнъж се озовава там? Нали не сме и в Шенген все още? Както винаги страда купувача в нашата страна от неразбориите на управляващите и законодателите