17

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера Израел започна евакуация на хиляди жители от 28 населени места в северната част на страната, а в Газа разруши над 3 000 къщи и жилищни блокове.

16

ВОВА,,,,

преди 7 месеца

Къде са твоите самолетоносачи в близкия изток...

15

Ердоган ЗАЩО

преди 7 месеца

не помогне наистина , нали нахъсваше палестинците, сега им пратил един тир с помощи, може ли да е такава мишкааа. Само говори тоя, на приказки - аслан, на действия - ***. Ама турците в бг, както и турските циганннни в Бг, които са около 80 % от циганнните казват "гулям даржавник уа"

14

Анонимен

преди 7 месеца

НЕ СЕ ЛЕКУВАЙТЕ В ТУРЦИЯ - ВРЪЩАТ ВИ В КОВЧЕГ, ЕРДОГАН И ТУРЦИЯ ИМАТ ПОЛИТИКА НА УБИЙСТВА СПРЯМО ХРИСТИЯНИ, ТОВА Е ДОКТРИНАТА ИМ ЗА ВЪЗХОД НА ИСЛЯМА, НО СА ЛИЦЕМЕРНИ, ВНИМАВАЙТЕ МНОГО И НЕ ХОДЕТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ ПО ПРИНЦИП.МРАЗЯТ ХРИСТИЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ, НО СА ЛИЦЕМЕРИ,КАТО БГ ТУРЦИТЕ.

13

Анонимен

преди 7 месеца

До 5 А САЩ каза влязат ли Иран .. влизаме и ние :) Успех срещу САЩ потури ,ще ви разчекнат

12

Анонимен

преди 7 месеца

Всички лидери на Хамас са в Катар и Ливан и Иран, както и лидерът на мюсюлманската сганнн Ердоган си е в Турция и не помага на братята палестинци, а ги надъхват само, сега Израел ще им докаже че и множенето и плоденето на мюсюлманската сганнн не помага с случая. Кат нямаш акъл е така - вижте турците в Европа 95 % бараби. Те могат да се правят само на нещастните кюрди и на арменцитем и дотам им е силата на Ердоган и други такива сатрапи и ***

11

Анонимен

преди 7 месеца

Мачкаайй

10

turk

преди 7 месеца

ние се къпим пуне два пъти седмично плюс тува сме убрязани и не миришем даже да не си мием ***, аллах така каза, и мохамед поткрепи, да не се къпем ного за да пази рисурсите. а за терориста е праф живее зле в белгия а европейците живеат дубре и той го е ят

9

ОТ САМОЛЕТОНОСАЧА

преди 7 месеца

Байдън набелязва Z мишените за унищожение в Газа....

8

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас, акроним на Ха̀ракат ал Мука̀уама ал Исла:мѝя е палестинска паравоенна и политическа организация. Основана е от Ахмед Ясин и Мухамед Таха в края на 1987 г. като клон на Мюсюлманското братство. Основната ѝ цел е унищожаването на Израел и създаването на държава Палестина. Затова Хамас ИЗТРЕЛЯ 5000 ракети по Израел преди десетина дни...

7

евреин

преди 7 месеца

300 милиона араби и 90 милиона турци стоят и гледат и нищо няма да направят особено - нечистоплътниятт във всяко едно отношение турски сатрап Ердоган - той е силен само пред нещастници като арменците и кюрдите, последните даже нямат самолети, но иначе е мишка, справка - Финладния и Швеция за НАТО - уж нямаше ама ги пусна тая продажна *** Ердо, втора справка-кат свалиха руския самолет и там след това събу гащите, трета справка - говори против САЩ и Израе а търгува с тях.

6

БАЙДЪН В ИЗРАЕЛ

преди 7 месеца

Да помага, Путин в Китай на просия....

5

СТРЕЛЯТ ПО ЛИВАН

преди 7 месеца

Иран да са сеща....

4

ПОПУКАХА И ЛИВАН

преди 7 месеца

Нема милост за арабските терористи...

3

Анонимен

преди 7 месеца

продължавайте да ми хвалите мирната религия исляма и вашият идол Ердоган , дано това което се случи вчера на шведите да се случи на някой от миризливатааааа рода на Ердоган - нечистоплътни, гадни, отвратителни хора са като цяло мюсюлманите. СПРЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТУРЦИЯ, СПОНСОРИРАТЕ ТАКИВА КАТО ТОЗ ВЧЕРА ДЕТО УБИ ШВЕДИТЕ.

2

Анонимен

преди 7 месеца

ИзСраел без сащ са гола вода а виждаме, че и америка вече издиша и то много яко. Самолетоносачите са вече едно голямо НИЩО.

1

селянин

преди 7 месеца

ного важно да се тепат там кат токо им е акъло