84

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/88 "Между другото, току-що прочетох, че Германия се окопава по границата с Полша, Чехия, какво означава това?" - това означава, че немците ПАК ще бъдат изолирани. Дано този път ЗАВИНАГИ.

83

Христо Христов

преди 7 месеца

Аре, аре. Лицемерите в Западна Европа пак се правят на "Кой ми ..а в гащите". Същите тези подкрепяха Ислямска държава и ислямския тероризъм.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност, четох позицията на Европа и тя е много добра, неутрална, не застават на ничия страна и искат да не се убиват цивилни в Мала Азия. Нооо... знаете, че англичаните винаги са били приятели с арабите, може би заради горивата и заради историческите им съвместни връзки.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Или разрушете стените и направете една обща държава Израел с евреи и араби или другия вариант е да я разрежете на две части и всяка жаба(палестинска или израелска) да си знае гьола и бъде самостоятелна. Между другото, току-що прочетох, че Германия се окопава по границата с Полша, Чехия, какво означава това?

80

ХАХАХАХА

преди 7 месеца

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

79

оракул на боб

преди 7 месеца

Трябва да сме единни в свободната любов на воля!

78

полковник Колев

преди 7 месеца

Кой,кои,как и защо отвориха някои граници а други затвориха - и защо не се казват истини - много истини???

77

шеф Токев

преди 7 месеца

Незабавно затваряне на всички джамии в Европа и превръщането им в магазини за продажба на свинско месо и алкохол!

76

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен---79 Е как да ги намалят , след като Англия и сащ не дават !?

75

Анонимен

преди 7 месеца

До Така е ..Путин ли е виновен , че Меркел и Урсула ИСЛЯМИЗИРАТ цяла Европа , също че ЕС няма и армия ?

74

Анонимен

преди 7 месеца

"По-рано вчера местни експерти по борбата с тероризма уточниха, че в Белгия има 600 радикализирани ислямисти и джихадисти" Ами намалете ги превантивно

73

Бах мама му.

преди 7 месеца

До Аз 67 Комунистите станаха джигадисти. Поддържат нашествениците по света и войната на Путин.

72

Така е ..

преди 7 месеца

Европа е разтърсена..Къде беше Брюксел да позволи на Ангела Меркел да съсипе Европа ?Външните граници на ЕС трябваше да се изградят така , че пили да не може да префръкне , а тя покани ислямистите в Европа. Европа вече никога няма да се очисти от тази нечовешка сг-ан.Тежко ни.Превзеха ни от вътре.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана с интеграцията на Урсулите,в Швеция всеки ден гърми бомба или има престрелка, във Франция съшо. Да ви ЕГА и в ЕвроТолерастията на Урсулите. Запитайте се дали днешните ЕвроДжендер политици ги касае, че европейците са всекидневно тероризирани или си стоят в бронираните мерцедеси, в къщи под охрана докато милиони европейци измират или са насилвани и бити! В Германия, Франция, Италия, Дания е страшно - бели жени или правят дудутки или са бити и малтретирани а скопените им мъже гледат

70

Анонимен

преди 7 месеца

Новите европейски ''ценности'' , дават вече своя РЕЗУЛТАТ .

69

Анонимен

преди 7 месеца

Преди години / 5-6г. / , Макрон :---''САЩ , свалете ръцете си от Европа''..., е да ама кой го чу ?

68

Анонимен

преди 7 месеца

Франция е НАЙ-ИСЛЯМИЗИРАНАТА държава в Европа . ЕС явно целенасочено , с любезното съдействие на сащ и англия , и по тяхна заповед , ИСЛЯМЗИРА ЦЯЛА ЕВРОПА ... Много Тенкю !

67

Анонимен

преди 7 месеца

А защо сте ги пусНАле ?

66

Далай Лама

преди 7 месеца

Бабоебът на Европа - Макарона , едва сега ще разбере по трудния начин , че цялата арабска па.п.лач , която пуснаха в Европа , ще започне да издевателства над европейците ! Свърши се с безметежния европейски рай ! Дойде адът, който те сами си докараха с евроджендърски напъни на безмозъчни чиновници ! Амиии, имат си своята "промяна" , която разрушава и България днес !

65

Анонимен

преди 7 месеца

До Аз_хамаз изби хиляди деца, спящи кротко