199

Защо ли е така ?

преди 7 месеца

За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?

198

Дали?

преди 7 месеца

Дали хората в Русия наливащи се с антифриз или почистващи препарати за вана са щастливи и удовлетворени от живота ?

197

Различни светове ...

преди 7 месеца

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

196

ЕС не вярва на Русия

преди 7 месеца

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

195

Анонимен

преди 7 месеца

До До 202 "Няма неруски газ" Чудя се, дали си толкова неук, че ти вярваш на това, или мислиш другите за неуки, че да им предлагаш да повярват на това?

194

Най смешното

преди 7 месеца

Е че още купуваме азерска газ от Азербайджан въпреки че те си анексираха Нагорни Карабах и убиха десетки арменци! Но тяхният газ е чист и демократичен, Не кървав ;) За Катар също няма проблем ме финансират Хамаз с тея пари и тяхният газ втечнен също не е кървав, а добър и чист! Но семейство Байдън няма бизнес в Арминия и Израел а в Украйна ;)

193

по-далече от Русия

преди 7 месеца

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

192

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 207 "Бедни сте щото сте глупави,а глупави щото бедни!" Познатите ми русофили са едни от най-бедните и задлъжнели хора, които въобще познавам. Явно има нещо вярно в това, което казваш.

191

Група безделници

преди 7 месеца

Безделникът Радев ще се редува с вицебезделничката Йотова в задаването на глупави въпроси и в нищонеправенето и празните приказки ...

190

Жалко президентство

преди 7 месеца

Каква перспектива можем да имаме с най-некомпетентния досега български президент - фаатмакът Радев и най-тежкия(в живо тегло) вицепрезидент (Илияна Йотова) ?

189

Руски поодлоги

преди 7 месеца

Докато не арестуват платените от РУСКОТО посолство ,тро.лове на КОПЕЙКИН и не почистим руските агенти от Институциите и службите, няма Шенген, няма Еврозона, няма F 16, няма да има сериозни инвестиции ...

188

Решетников

преди 7 месеца

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

187

Радев е пътник

преди 7 месеца

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

186

Радев-матрьошка

преди 7 месеца

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

185

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам емоциите против руската газ! По некачествена ли е,по скъпа ли е,повече мирише ли,що ли? Всичко е парu и бизнес,a не пропаганда! Бедни сте щото сте глупави,а глупави щото бедни!

184

Анонимен

преди 7 месеца

Маните го тоя измислен академик, плъховете са ми по-симпатични.

183

Унгария

преди 7 месеца

Няма робски манталитет като нас..първи се вдигнаха срещу СССР и сега срещу ЕССР!Само ние сме най послушните сервилни марионетки EVER!

182

До 202

преди 7 месеца

Няма неруски газ смешнико! Има директен евтин руски газ от тръба! Или скъп втечнен руски газ с 10 посредника от пристанищата в Турция и Гърция! По умните купуват първия! А по про_стите като нас втория вид!

181

Анонимен

преди 7 месеца

Най добрия пример за марионетки сме ние! Така че,да замълчим по темата е по добре!

180

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 198, точно това е идеята. Сега ще могат да купуват по-евтино неруски газ. Да видим дали ще го направят, защото в момента твърдят, че купуват руски заради най-ниската цена.