94

Лагрестин

преди 7 месеца

До АнонименЕ па,то и у исляма има голям и малък джихад.Уж се казва,че истинският джихад било да водиш война със самия себе си и своите страсти,ама като гледам ислямистите водят само онзи,който е свързан с избиване и покоряване на "неверниците".Тези главорези колят жени и деца,след което се смесват с палестинските жени и деца,използвайки ги като жив щит,за да се изкарат жертви.

93

Юдеите

преди 7 месеца

Факта , че откакто са дьржава на има няма -70 г и са водили войни с всички ми говори за това дивашко племеДори в библията няма какво добро да се прочете за тяхТам се споменава , пьрвият юдейски храм бил изграден с помоща на демони , предаването и убииството на христос , бедите навлекли на египет

92

Анонимен

преди 7 месеца

От сутрин до вечер пускат само еврей, да се правят на вечните жертви по медиите но никой неги пита защо 60 години убиваха араби и заграбваха земите им и сега живеят там?!Това рано или късно щеше да се случи.

91

Лагрестин

преди 7 месеца

До До юдеинаДал е Божиите заповеди чрез Божиите човеци,като Моисей.Пророците в библията пак са израилтяни,първите ученици на Христос,които след това стават първите апостоли и проповядват евангелието.Това,че един от тях-Иуда Искариот, е станал предател не омаловажава труда и страданията на останалите.Божието слово е тръгнало оттам.В Израил винаги е имало благочестиви и верни хора,както е имало злодеи,предатели и негодници.Първите са получили награда,вторите - отплата,всеки според делата му.

90

Анонимен

преди 7 месеца

"Фигаро": Израелският ответен удар в Газа вече уби повече от 2300 души, от които над 700 деца

89

Сьгласен

преди 7 месеца

Кардиналното решение е помпай яко с оръжие и палестина и изрелДокато се исчистят едни други , а на освободената територия могат да се нанесьт украинските бежанци да започнат нов живот

88

Анонимен

преди 7 месеца

Въобще не искам да слушам за араби терористи. Ако Израел им е виновен, защо правят атентати в Швеция, която ги приюти? Шведите нито са били в НАТО, нито са имали колонии, че даже и в кръстоносни походи не са участвали. Защо? В Сирия и Ирак защо изклаха местното население? В Мароко защо убиха трите финландски туристки? Защо разпарчетосаха Сомалия на 4? Примери хиляди.

87

Мда

преди 7 месеца

За сьм и палестинските и еврейските терористи да си платятАко може да се избият до крак едни други , няма да е лошоДа си отдьхне светът от гадостите им

86

Анонимен

преди 7 месеца

Сега вече се убеждавам колко прав е бил Хитлер. Жалко че не можа да изтреби докрай проказата и метастазите й плъзнаха отново.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинските терористи ще си платят за всеки убит невинен.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Докато не освободят заложниците, събаряйте фанатизираната, терористична кочинаа!

83

Анонимен

преди 7 месеца

Евреин прави с палестинец това, което Хитлер правеше с евреин.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Еврейските фашисти ще си платят за всяко убито палестинско дете.

81

Лагрестин

преди 7 месеца

До МдаАми ходи да ги поставиш на място бе,клавиатурен мишок!Ама и ти си като ислямските аятоласи и проповедници,криеш се в дупката си и се надяваш простодушните хорица да ти се вържат на приказките и да пострадат вместо теб.

80

До юдеина

преди 7 месеца

А каво е дал изрел освен убииства и грабене чрез банките

79

Мда

преди 7 месеца

Изрел е извьршвал убииства с наемни убиици по цял святСпомням си преди доста години на една олимпиада бяха отвлечени изрелски спортистиИзрел намери и уби нападателите вместо да бьдат сьдени какавто е световният ред - според вас евреите не са ли чудовища , даже изключвам сегашният геноцид дьржани без храна и вода под бомбите и руините без вьзможност за евакуация

78

Лагрестин

преди 7 месеца

Един въпрос:какъв положителен принос за света имат палестинците?Освен терористи какво произвеждат?Какво са дали в областта на науката,в духовната сфера или където и да е?

77

Анонимен

преди 7 месеца

Арабите просто не се научиха. Всеки път нападат и убиват, всеки път губят и после вият на умряло че били жертви. А ивицата Газа също я видяхме след атентатите - чалмосани талибани танцуваха върху тела на убити европейци и израелци. Замислете се и как се чувстват поробените от араби и смачквани от векове местни народи в близкия изток. От Мароко до Казахстан и от Египет до Нигерия. Египтяни, маронити, картагенци, бербери язиди - всичко е завладяно от нашественици араби и мачкано и до днес.

76

Мда

преди 7 месеца

Не знам защо целият свят се мьчи с изрел вместо да ги постави на място ведньж завинаги

75

Анонимен

преди 7 месеца

Израел трябва да знае съвсем сериозно, че загуби ли още време, войната ще се обърне и след 20 години ще трябва да бягат от Израел по посока Европа, САЩ и къде ли не.