56

Анонимен

преди 7 месеца

до 59 За кой говориш, че трият номерата и сега поста ми е под 56.

55

Анонимен

преди 7 месеца

До 72 = До 64Ами Кировистичния Кокорчизъм е на мода. Може ли тия иззммекяри да се таковат в онаковото и да се разкарат най-накрая оттук, където са ги ИНСТАЛИРАЛИ на бай им Дън ЛГБТ-тата! Предпочитам Вучич. А троловете (на български - ллаайййнометите) - да си го заврат отзад.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Ха да ви кажа: В Люлин има бомбоубежища, за които има строителни апетити. На няколко пъти ние, избирателите на самоизбралите се, ги опазихме. Вече ще ни трябват... И хич не ме интересува коя мутра колко иска да спе1ели, защото си е купила някакво нещо. Вижте как в Люлин някакви мутраци заградиха и пътеката до пощата... Искате да живеете?! Верно ли?! Ми ако Кирчо-кокорчовци разпродадат всичко и забягнат за Канада или някъде другаде на м***ййната си? А вие да го дууууууууухате?

53

До 64

преди 7 месеца

Да припомним, че наскоро балканският Путин /Вучич/ и унгарският Путин /Орбан/ заплашиха, че ако някой им спре евтиния руски газ, това ще означава война. Очевидно, газовата война излиза на дневен ред. Киро, Денков и Асен измислиха данък на транзитния газ. От 13.10.2023 е в сила такса от 20 лв./МВтч, която се отнася до вноса и транзита на руско "синьо гориво". Заплахата е реална.

52

Анонимен

преди 7 месеца

до 60 Ако беше заради Киро още преди година и половина щяха да ни нападнат руснаците бе, изоглавен.

51

09

преди 7 месеца

Готвим се. И така Цял живот

50

Анонимен

преди 7 месеца

до 59 Добре де, защо е тази статистика за да ни я припомня за пореден път тази Христова- автора на статията? Сякаш се готвим за нападение от чужда държава ли? Защо на годината един или два пъти ни го набива в главите бройката на бомбоубежищата които са качествени и надеждни?

49

Анонимен

преди 7 месеца

Всяка панелка има бомбоубежище

48

Анонимен

преди 7 месеца

Божкеее! Как за какво ще ни нападат? Заради голямата уста на Киро и заради данъка на газта. Орбан вече е вдигнал мерника на Кокорчо и Киро.

47

Анонимен

преди 7 месеца

до 58 Ми те такива като 56 писаха и преди седмици че дронът с мината на Тюленово е знак че вече руснаците ще ни бомбардират. А то дронът с мината се оказа че е влачен от течението който е паднал до Крим и се озова в Тюленово. Болни мозъци колкото искаш.

46

до 58

преди 7 месеца

Хипотетично говорим. Нали автора на статията пита колко скривалища са готови за използване?

45

Анонимен

преди 7 месеца

до 56 К'во нападение бе? Кой ще те напада бе? За какво да ни нападат? Дай ми само една причина да ни нападне някой. Вие да не параноясахте съвсем бе?!

44

Анонимен

преди 7 месеца

В София ако има бомбардировки е по-добре да отидеш на Витоша или на север в Стара Планина на палатка или с каравана, особено през топлия сезон, отколкото да се криеш, като плъх в подземия. На Витоша и по насевер в Стара Планина, никой няма да бомбардира и да хаби бомби, така че там ще е доста безопасно, а е и достатъчно близо до града.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Никой няма да има време да стигне до скривалище. А и да стигне някой - нито вода има, нито храна. На третия ден ще се избият помежду си вътре. То сега без война ще се избият, а камо ли като се вдигне адреналина при нападение.

42

СЪВЕТ

преди 7 месеца

По време на атака с ракети и бомби е важно да залегнете по лице , и да си сложите ръцете на главата - така ще ви разпознаят по лицето след атаката .Българската армия има протокол при ядрена атака - Важно е Автомат Калашников да се носи напред , за да не ти тече по краката разтопения метал .

41

Анонимен

преди 7 месеца

Само не мога да разбера на тази Христова неистовата и жажда да пише за нашите бомбоубежища. Няколко статии има за бомбоубежищата у нас. Кой ще те бомбардира маааа, куклоооо???? Спи спокойно, гледай си мъжа и си ходи на работа.

40

Анонимна

преди 7 месеца

В кварталното ни училището има бомбоубежище, но незнам за колко човека е.

39

Анонимен

преди 7 месеца

до 47 Мавзолеят БЕШЕ бомбоубеще наистина. Навремето три пъти му слагаха тротил в основите за да го съборят смеееешниците демократски. Не падаше и не падаше.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Хралупата на Атанасова също е бомбоубежище и може да побере милиони, но вонии ужасно.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Мавзолея също е бомбоубежище. Но колко хора ще успеят да стигнат от точка А до бомбоубежище? А тези с офисите по високите етажи? В детските градини няма бомбоубежища, нито в училищата.