122

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

преди 8 месеца

Че нашият Господ Иисус Христос е ЕВРЕИН! Както са евреи и неговите 12 Апостоли. Това, че днес имаме тази християнска цивилизация, всичко това което сме днес, го дължим на ЕВРЕИНА ХРИСТОС и неговите верни ученици-апостоли. Които продължиха делото му. И ни превъзпитаха нас, дивите преди 2000 години европейци. Тези 13 евреи ни наляха в главите малко ум и разум. Научиха ни кое е добро и кое зло. Нали и досега 10-те Божи заповеди са неписани закони за нас европейските християни?

121

Анонимен

преди 8 месеца

Изток се превежда като Ориент. Буквално. Не ща да съм ориенталец като възрожденските неандерталци.

120

Умен

преди 8 месеца

Радев,не говори от мое име.Не съм с нищо задължен на юдеите.Ако бяха оставили палестинците да живеят като хората,а не да ги тормозят 75 години,нямаше да се роди Хамас.

119

Анонимен

преди 8 месеца

Изключителни простаци са и радев и Желязков. В еврейски храм се влиза само с ярмулка на главата, но рушките военни мекерета трябва да демонстрират, че правилата за тях не важат

118

Анонимен

преди 8 месеца

Върхът на човешкото бездушие и отвратителен цинизъм е да се молиш за мир,а да ръкопляскаш и славиш евреите,които 75години избиват палестинците и ги подлагат на жесток геноцид! Намъкнаха се в земите им и ги изтласкват от там! Два милиона палестинци живеят и умират като бежанци в палатки,заровени в пясъците на пустинята!Само в последните дни са избити хиляди палестински жени и деца! Демагозите от синагогата къде бяха?! И не съм брат,нито сестра с евреите! Съжалявам дълбоко,че гласувах за радев!!!

117

Ехаа

преди 8 месеца

В Берлин тече разследване кой рисува на домовете на еврейте звезди на давид!!!

116

до 128

преди 8 месеца

Ти си колосално ***. Били на Изток ама били партнъор на Запада. Къде е ставало въпрос кой на кого е партнъор. Тези страни на изток ли са? На изток. Казах, бъдещето принадлежи на Изтока? Кое не разбра? Освен това да твърдиш, че в Индия и Китай няма интелигенция, си е направо смехотворно . Лекувай се!

115

До 121

преди 8 месеца

Какво да гледам, къде е произведен? Ти погледни кой го е изобретил! Американски учен с шотландски корени! И добре че пак лошия запад изобрети ДВГто, че тия консуматори от Изтока да се нагушат с пари! Даже ако не бяха американците да изобретят интернет, сега нямаше къде да си пишеш тъпотиите! Интелекта винаги ще побеждава простотията!

114

Тероризъма

преди 8 месеца

Едни го заклеймяват, други го унищожават!

113

БСП

преди 8 месеца

С Ванчето към светли бъднини!

112

До 121

преди 8 месеца

Абе тъпчооо, Япония, Тайланд, Сингапур, Южна Корея са партьори на Запада!ЗАПАДА е САЩ и Европа. ИЗТОКА са арабите, Китай, Иран и Русия! Другото е ала бала!

111

Анонимен

преди 8 месеца

Само БСП! Долу Възраждане!

110

Анонимен

преди 8 месеца

Резил

109

до 114

преди 8 месеца

Да много е интелигентно да избереш за мис - трансджендер. Погледни си на телефона къде е произведен? Ами Япония, Тайван, Сингапур, Южна Корея къде се намират бе извлек? На запад ли? Ти си тотален деген-т

108

Анонимен

преди 8 месеца

Христос къде е,?

107

Анонимен

преди 8 месеца

А тези някой, някога виждал ли ги е де влязат в църква.

106

До сън мън

преди 8 месеца

Китай ще е последната държава, която ще нападне Израел! Китай иска да става хегемон в Азия, а не бухалка! Великите сили управляват, найвните се бият!

105

Анонимен

преди 8 месеца

И поп певецът Миро е евреин. Щом е с еврейско капе.

104

Анонимен

преди 8 месеца

Teя Избори ще бъдат спечелени от БСП с безапелационна победа!Долу гербо-крадевата клика!

103

Сун Дзъ

преди 8 месеца

В момента Китай е в очакване и ще изсипе огън над Израел, евреите-хазари ще пищят горейки. Оцелелите ще ги пратят в България. За жалост на евреите-хазари, Господин Ердоган ще си премести мрежата , и те ще бъдат изпратени на заточение в Сибир, а разбирасе България отново под турско-( което ще е по добре от европейското робство) Всички бачкатори на запад скоро идвайте да си смените личните карти и паспортите, или стойте да ядете скакалци в Белгия.