53

Анонимен

преди 8 месеца

Децата на 15-16 години в България ,раждат деца и получават помощи !!!И ,Ние ,им ги плащаме ! И ,те ,дори ,не говорят Български език !!!

52

Фазан

преди 8 месеца

Това ли е най важното, че го слагате за заглавие? Всички, които сме отслужили военна служба бяхме деца на 18-20 години.

51

Стария завет

преди 8 месеца

Е нека се забавляват децата, сега им се е паднало!

50

Анонимен

преди 8 месеца

Палестинските войници пък са на 15-16 години. И ко прайм ся?

49

Анонимен

преди 8 месеца

Е нямат ли мъже да пращат деца на фронта!? После викат Хамас убива децата!

48

Анонимен

преди 8 месеца

През соца на 18 години вече бях в "Елховския кашишки полк" да браня границата от тyчoлятa!

47

Румен

преди 8 месеца

Какво нападате Израел. Та тази земя е на евреите много преди да се настани на нея Римската Империя. Четете историята. След Римската империя 1300г. Се появява Османската империя до 1900г. Но част от еврейте напуска територията. Тръгват по Света.Различни култури и условия са на мюсюлманите.

46

18 -20 тодишни

преди 8 месеца

ДЕЦА ? Браво бе помияRи, казармата не знаех, че е само за "пенсионери" ? ДЕЦА БИЛЕ ? По-грандиозна тъпня от тази все още не сте писали ?

45

Анонимен

преди 8 месеца

Съмняваме палестинците да са араби. И много няма от къде да се разбере. По скоро с някаква смес от старо уседнало общество от векове Не проявило интерес да се развива в технологии ,култура, политика . Не е взаимствали положителните условия на развитите страни от Света ,които имат и им дават. Възможно е да е възпитано от СССР. Тъй като те им бяха закрилата им.

44

Румен

преди 8 месеца

Браво Влади . Пиши , що то някои млади нямат информация за Соца. до 1989г.

43

Каква е тази

преди 8 месеца

манипулативна и недоносена журналистика в България ? Аз след завършване на средното влезнаха в казармата на 18 г. и 7 месеца -ДЕТЕ ЛИ МЕ ВЗЕМАХА В КАЗАРМАТА НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА КАТО ГРАНИЧАР БЕ НЕЯДЕКВАТНИЦИ ?

42

Анонимен

преди 8 месеца

Християните са погонени от почти всички мюсюлмански държави. Същото важи за евреите,имало е техни общности в Египет, Тунис, Мароко, Иран. Нито за тях, нито за християните тези страни са безопасни..

41

Кой

преди 8 месеца

Израел 70 години граби арабска земя и убива араби,къде бяхте до сега?

40

Румен

преди 8 месеца

Браво на 37 . Е така е добре да се казва . И аз съм се срещал с хора горди българи които са хората на Света . Могат да живеят в Израел , САЩ , Европа. и навсякъде . Свободни и успели хора

39

99053

преди 8 месеца

Не разбирам нападките срешу израел. Какво бихте искали да направи вашата държава, ако от съседна страна нахлуят и избият 1200 ваши съграждани, жени и деца предимно?Евреите са народ обитавал тези земи хронологично векове преди зараждането на исляма. Мюсюлманите прогонват евреите от земите им и се настаняват там. Цяла Европа е пропищяла от убийства, нападения и терористични заплахи плод на арабските пришелци. Продължавайте да ги подкрепяте, но те няма да имат милост към нас.

38

Влади

преди 8 месеца

Ами ние на колко бяхме , когато служихме преди 37 години? Същите 18-19г. младежи. И ние щяхме да воюваме, ако се наложеше. Наборите преди нас и след нас бяха изпращани в турските села с бойни патрони в пълнителите. Щеше да е братоубийство към нашите турци, защото са наша кръв, но през комунизЪма щеше да стреляш и по родителите си, щом ти заповядат... И ние бяхме войници на 18-20 години.

37

Румен

преди 8 месеца

До33. Ми то такива затвори открити имаше и в Социализма. В България , които не се подчиняваше на Партийната линия от БКП. Айде в Тутракан ,изселване към Странджа Сакар и на други места . В СССР и сега в Русия е пълно с такива територии. Мен ми скалъпиха досие , че не съм удобен на БКП и ме изпратиха войник на другия край на България. Ама не пишеш за Русия за затворените градове с население повече от две Палестини как живеят.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Горд съм че съм българин не само в Израел а навсякъде по светът

35

Анонимен

преди 8 месеца

Израел 2005 се съгласи да напусне Газа и започнаха веднага арабите да хвърлят ракети оттам. Пак такава грешка няма да направят.

34

noFreeman

преди 8 месеца

израелските терористи превърнаха палестинците като себе си... не си кривете езика!