80

ПроСоТо

преди 10 месеца

До Христо Христов Братле аре довечера на моя терен там в храстите зад будките и да си лапондрим папурите.

79

Диана

преди 10 месеца

До БУНГАР Доста си точен с наблюденията, но бъркаш с изводите, според мен...Всички българи сме подложени на манипулациите на БСПарите у нас като се започне още от 1944 с проруските внушения, мине се през 1989 с проамериканския преход и стигнем до днес, захвърлени на тресавището да се оправяме сами...Трябва да се мисли, анализира - иначе няма как да се оправим, според мен...Трябва първо да махнем БСП от политиката, особено от Парламента за да променим отношенията и положението в страната ...

78

Анонимен

преди 10 месеца

Ами все пак членството е ЕС не е нещо задължително. Съседите имат пълното правило да ни теглят една и да не приемат нищо. Все пак и така са си живели досега. Цъкат си със Сърбия и Русия и сичко е точно. Важното е да сме живи и здрави.

77

Мъка, много мъка

преди 10 месеца

Този юнак Мицкоски първо да провери колко от роднините му имат български паспорт и после да разсъждава за какво е диктат и има ли почва у тях

76

БУНГАР

преди 10 месеца

СВОБОДА ЗА ПИРИНСКА ОБЛАСТ...мАКЕДОНЦИТЕ НЕ СА българи, а българите също не са българи..в ИЗМИСЛЕНАТА БЪЛЛГАРИЯ--НЯМА И ЕДИН КЬОРАВ БЪЛГАРИН.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Е, няма и ЕС да има, под македонски диктат, така че всичко е точно. :)

74

Анонимен

преди 10 месеца

Тази недружелюбна "държавица" трябва да бъде закрита !

73

Диана

преди 10 месеца

Аз не виждам някой да му диктува на този нещо...Изисквания не означава диктат! Те могат да си променят конституцията както си искат, стига да се вместят в границите на елементарните изисквания за демокрация...Според мен, това което сме направили по въпроса не е много ясно на тези хора и е нужно да им се доизясни - точка по тиочка, запетайка по запетайка, думичка по думичка...А може и с допълнителни думички или ...пояснения като санкции, например...ами не разбират, хората, какво да се прави?!

72

До Серно македонеца

преди 10 месеца

За нас не се притеснявай ние сме оцеляли 1400 години и пак ще го направим много Българи започнаха да се прибират от чужбина. Ама вие вече сте малцинство нъв вашата измислена държава затова спряхте преброяването. Най разрастваща се етническа група в СМ не е албанската а Българската, албанците са след нас. Вие изчезвате но до последно ни мразите защото сте с промити мозъци от Сърбите. И само да ти кажа, че ромите се изнесоха от България в чужбина с нашите Турци нямаме проблем.

71

Накратко :

преди 10 месеца

Без БЮРМ в ЕС!

70

Анонимен

преди 10 месеца

България и Македония трябва да разбият руските шпионски мрежи, веднъж завинаги. Също и сръбските, и френските. Както Германците разрушиха стената издигната от нацистка Русия и нацистка Германия. Така трябва и българите и македонците да разбият стената издингата между България и Македония. Заедно в Европейския съюз! Заедно в един общ съюз, както и да се нарича.

69

Македонja

преди 10 месеца

Кажуваате Дека в Македонja ке ни превземат албанците, но в бугария ке ви превземат ромите и турците ваште села веке не са бугарски а малцински. Оставувахте до София и Пловдив

68

Анонимен

преди 10 месеца

Китай превзе Сърбия, предстоят Русия и РС Македония

67

Анонимен

преди 10 месеца

Краварските .ърши се притеснявали да не станем Руски анклав но не споменават, че вече сме окупирана територия. В нашата страна има окупационни военни части на сащ това е прителснително но за тях е добре. Не разбрахте ли, че от нас нищо не зависи и макетата го знаят много добре и затова си правят каквото си искат. Така е когато имаме наведени и продажни политици и сме васали и роби на сащ.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Македонизмът е рожбата на Русия и дори в днешните времена Путин и руската църква продължават своята имперска война на заличване на българската същност на Македония и на българската писменост. Хора, изхвърленете партийните си книжки и четете своята история на вашата държавата. И не посволявайте на партиите да ви заблуждават! Вие имате правото да бъдете силни и да знаете истината. Имайте силата да стъпчете всяка лъжа и да отблъснете хората, които лъжат! Те ви искат слаби, аз ви искам силни!

65

Предупреждавам

преди 10 месеца

Македонците ще станат албанци, ако се скарат с българите!

64

ТНР

преди 10 месеца

Братя Северно-Македонци, не влизайте в ЕС! Ние от както влезнахме, намаляхме с 2 милиона, увеличихме правата на малцинствата, а те ни превзеха селата и малките и средни градове.

63

Анонимен

преди 10 месеца

България ще защити Русия от Китай

62

Анонимен

преди 10 месеца

А, какво ще каже Урсула, а? Най-вероятно ще видите ЕС през крив макарон или ако си изкарате бг паспорт.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя името не може да си напише правилно. Какво е това Мицкоски? Даже споелчекъра го подчертава, хахахаха.