67

Анонимен

преди 8 месеца

Който се е набутал за "партньор" на САЩ, добро не е видял. Краварите си печатат парите като вестници и с тях купуват всички възможни ресурси от целия свят, но главно от "партньорите" си. Така те ни помпат с инфлация. Американската инфлация от печатането на пари със себестойност на тоалетна хартия, вместо да им катастрофира икономиката, те я експортират по 15% до 20% на "съюзниците" си.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Ха ха ... тоя в стила на партията си ПП (продължаваме измамата) отново лъже и маже.. Ще ни приемат в Шенген, ама друг път! Обаче от какъв зор ни е тоя Шенген? До тогава може да няма EU както е тръгнало, а и да влезем в Шенген, ще продължат по старому да ни третират като хора втора ръка и да ни ползват само за стригане, езда и за месо, като домашно ***. Сега посолството чувства намаление на прихода от дрането на ЕU и търси баламурници да ги набута там, та да гепи повече

65

Анонимен

преди 8 месеца

Асенее,стигна се дотам да си обличам внуците от Англия,да им пращам мокри кърпички и ориз , дрехи, кафе и чай на жената.Абе ти да не живееш в някоя друга България бе?То бива наглост и дебелоочие,ама това не се търпи .Какво евро , какви 5лева? Щяло да има МИНИМАЛНА инфлация, щото сега хич я няма.А защо джанам ни трябва това евро? Щом може и без него.Чехия,Полша са светлини години пред нас и се развиват без инвестиции бол.То трябва да не се краде,а не да се краде още повече.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо не разбирам,при такава инфлация, да ни приемат в еврозоната? Бюджет,пълна скръб,в държавата буквално нищо не се прави за да се повиши качеството на живот.Онзи ден ми пишат,че в Шумен е поскъпнала водата на 5лв за кубик, същевременно цените на храните скачат с повишаване цените на енергоизточниците .И да се подържа тезата,че цъфти България? Може,с министерска заплата да не се усеща инфлацията,ама със 700лева?

63

Анонимен

преди 8 месеца

Добри новини. Край със сивия сектор и наглите бачкатори със заплати в плик.

62

Гледай България

преди 8 месеца

А не Русия или САЩ. Какво общо има българският лев с рублата? Българският лев е минимален суверенитет. А ВБорд гаранция, че предателите политици няма да теглят безобразни заеми, което правят в момента. С влизането в Еврозоната поемаш дълговете на Испания, Португалия, Гърция, купувайки облигации и чрез фондове. Даваш активи на ЕЦБ за над 50 милиарда, трупани с лишения от българския народ. Всяка Поробена държава няма национална валута. Еврото устройва само политици - заеми, банкери, и няколко фир

61

ЧЙНДЖ...

преди 8 месеца

ОБМЕНЯМ РУБЛИ ЗА ЕВРО....... ЧАКАМ ОПАШКА ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА РУСКАТА СГЛОБКА..... И ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ДА БЪДАТ ИЗПЛАЩАНИ САМО В РУБЛИ И КОПЕЙКИ..

60

Закриването на ТЕЦов

преди 8 месеца

За 2022 ТЕЦ са продали енергия за 4 милиарда, като 2 милиарда отиват за квоти. Или 70 г. капацитет ТЕЦ по 2 милиарда чисти 140 милиарда лева ще загуби България от продажба на ток, срещу 4 милиарда трохи от ЕС. ТЕЦ2 е изпълнила изисквания за намаляване на въглеродни емисии спрямо 1990 г. с близо 60%. Няма друга държава в ЕС стигнала тези проценти, максимум 32%. ТЕЦ2 не е длъжна да купува квоти, оскъпяващи ток със 70%. Еврото ще ни унищожи окончателно. Инфлация храни сега 60%, услуги 30% за 3 г.

59

Анонимен

преди 8 месеца

В ДЕНЯ КОГАТО БГ БЕШЕ ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА ЗАЕДНО С ХАРВАТИЯ ЕДИН ЮМРУК ИЗКАРА ХИЛЯДИ НА УЛИЦИТЕ В НЕЗАПОМНЕНА ТЕЖКА КОВИД ЕПИДЕМИЯ ОБЯВЕНА ОЩЕ ОТ АПРИЛ, ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ПЛАТИХА МИЛИОНИ, ОТ ТОГАВА МИНАХА 5 ИЗБОРА ЗА МИЛИОНИ, ХЪРВАТИЯ Я ПРИЕХА А БЛАТНИ *** НИ ПОДРИТВАТ КЪМ СЕВЕРНА КОРЕЯ КИТАЙ, ИНДИЯ, БРАЗИЛИЯ- Е НЕ РАШКИ- ОСТАВАМЕ В ЕВРОПА А ВИЕ МОЖЕТЕ ВЪВ ВАШАТА РАША- ДЕМОКРАЦИЯ Е ВСЕКИ ИЗБИРА КЪДЕ ДА ЖИВЕЕ- ВИЖТЕ ДЕЦАТА НА КРЕМЪЛ- ПАРИЖ, ЛОНДОН, НЮЙОРК...

58

Дон Кикот

преди 8 месеца

По добре да влезем в рубла зоната нали копейчици милички?

57

Анонимен

преди 8 месеца

НЯКОЙ ПО ДОЛУ ПИШЕ ЧЕ ВЛЕЗЕМ ЛИ В ЕВРОЗОНАТА ЦЕНИТЕ СТАВАЛИ ДВОЙНИ- НЕ Е ВЯРНО- ОПАШАТА ЛЪЖА- ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de und KAUFLAND.hr И ВИЖ ЦЕНИ КАТО ТУК И ДАЖЕ НЯКОИ ЛЕКО НАДОЛУ НО МИН ЗАПЛАТИ В ГЕРМАНИЯ 4000ЛВ ХЪРВАТИЯ 1400ЛВ И ТАМ ЦЕНИТЕ 1 Г СЕ ПИШАТ В ЕВРО И КУНИ.

56

Анонимен

преди 8 месеца

ЗАДАЧКА ЗА АСЕНЧО МИНИСТЪР: КОЛКО СА ПРЕКИТЕ И КОСВЕНИТЕ ЗАГУБИ ЗА БЪЛГАРИЯ,АКО ВНАСЯМЕ 20 МЛРД КВтЧ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ГОДИШНО ЗА 10 МЛРД ЕВРО ПОРАДИ ЗАТВАРЯНЕ НА ТЕЦОВЕТЕ??!!!...

55

Държава

преди 8 месеца

без национална парична единица е Колония-евро. Държава без граници е територия-Шенген. Държава без независима енергетика, е обречена на икономическо робство.

54

Анонимен

преди 8 месеца

55- ... ЕВРОЗОНАТА СЕ РАЗПАДА И ЕВРОТО СЕ Е СРИНАЛО ДО 102.7 РУСКИ РУБЛИ, ПРЕДИ ДНИ БЕШЕ- 115 РУБЛИ- МНОГО НЕСТАБИЛНА ВАЛУТА СЕ ОКАЗА ЕВРОТО ИЛИ КАКТО БАЩИЦАТА ВОВКА Я НАРЕЧЕ - ИЗКУСТВЕНА ВАЛУТА.

53

Буревестников

преди 8 месеца

Аз пък се надявам да влезеш при бай Ставри до две години.

52

Бря

преди 8 месеца

Асен Василев с надежда: Влизаме в Еврозоната до две години, и еврсъюза няма да го има.

51

?!?

преди 8 месеца

Преди две години щяхме да сме влезли, ако тоя го нямаше. И план за възстановяване щяхме да имаме и модерна болница за лечение рак щяхме да имаме, но сега имаме теб и Спецов и много лъжи и неизпълнени обещания.

50

ммдаа

преди 8 месеца

Както казваше баба: лакуни от селски вечеринки! Малкото мекокитково гномче се опитва да шикалкави. На 90% от българите е ясно, че нито ще ни приемат в Шенген, нито ще ни позволяват да решаваме сами бъдещето си. Окупирана държава, това сме!!!

49

Грях

преди 8 месеца

Трупай, трупай грехове,Това дет фърчи ни съ яде,Еврото шъ видиш през крив макаронИ ша шъ спука твоя балон.Айшету придуприждава

48

Анонимен

преди 8 месеца

До 57...Вие от ,,Възраждане " най добре е да не се обаждате...И без това имаме си един предател , който за дванадесет години построи на Путин ,,Руски поток".Приспа 23 атентата на военни заводи.Откраде 200 милиона от ,,южен поток" .Окраде една банка , която сега изплащаме на руснаците