126

Красимир

преди 1 година

На тоа некролога му стърчи от джоба. Не се ли гледа в огледалото. Мислят се за бесмъртни. Жалко за поразиите които причиниха на България. Скоро ще усетат Божия съд.

125

Радослав

преди 1 година

Семейните драми на интимната връзка да си ги държат в спалнята! Това, че спорят коя е булката в сглобката си е техен проблем! А дон Тиквон да внимава в изказа защото интимната сглобка има вече 6 месеца и изказа му може да се разглежда като закана за психически тормоз над интимният партньор!

124

Психолог

преди 1 година

Понеже никой не може да направи това, което направи мафията герб, затова, по твои думи , те мразят много общества!И знаеш ли защо? Защото раздели народа на герб и другите! Защото въведе омразата еи злобата в политиката, и не само! Защото който и да е друг премиер, при снимките пс пачките и кюлчетата незабавно си би подал оставката1 Защото ръководената от тебе партия и сега продължава да краде като за последно!

123

Анонимен

преди 1 година

Dori da otidem na isbori ti muchlo nikoga njma da si na vlas a putkovzite ot pp sa po 4 %

122

Анонимен

преди 1 година

Боце като изгубиш местните избори ще се осъзнаеш. Избори и да ги няма шарлатаните.

121

джо

преди 1 година

ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ МАФИЯТА НА ГЕРБ И ДПС .МУТРИ ВЪН

120

Анонимен

преди 1 година

изтървате момента,предсрочни избори и сте ги спечелили..

119

Анонимен

преди 1 година

Борисов е прав. Нищо не може да изтрие това, което ГЕРБ са направили за страната ни. Оттук насетне бъдещето е ясно - по някое време ще има предсрочни избори и ГЕРБ ще ги спечели, защото гласувалите за ППДБ го направиха, защото не искаха Борисов и Пеевски, а получиха Борисов и Пеевски. Въпросителната е народът ще стане ли, когато Борисов състави ново правителство или ще остави мутрите пак да го тъпчат.

118

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на всеки студент влизащ да учи милиционерската школа беше един ден да работи в Държавна сигурност .

117

bbb

преди 1 година

До БггИ гласува против вота на недоверие, Борисов е мнооого двуличен, смята, че е някакъв фактор и без него не може! А защо не направи кабинет на ГЕРБ, нали спечелиха изборите?

116

джо

преди 1 година

абе този требваше да е в затвора заедно ПЕЕВСКИ .АЛО МУТРИ ВЪН

115

Анонимен

преди 1 година

Прави предизборни кьор-фишеци... на мен ми е интересно кой още гласува за този толстолоб? Те дори хора от собствената му партия би следвало да гласуват за други, защото той ги прескачи с такива к л оунчета като хекимяна.. Да си ГРОБар е тежка задача!

114

Анонимен

преди 1 година

Борисов се превърна в секретарката на Петков предатели и изменници измамиха избирателите като им отстъпиха властта Никой не е гласувал за Петков. Гласуваш за ГЕРБ получаваш шарлатани.

113

Анонимен

преди 1 година

И договорите за саниране отидоха при семействата на гербавите.

112

toti

преди 1 година

И кой плашиш бе нашия,нали пак ще сте сами в тъмната гора и пак ще търсите някой д поеме отговорноста ,щото от вас нищо не стана и се видя до де мъдрата ти политика я докара,че всеки бяга от вас и защо лиии...

111

Анонимен

преди 1 година

Точно ПП и ДБ инициираха тези промени и ако не бяха те, защо ГЕРБ и ДПС, за повече от 10 г управление не направиха абсолютно нищо, а превърнаха страната в една безправова арабска джамахирия за обикновените хора , а вождът Бойко се разпореждаше еднолично като шейх! Това беше положението при мутренското управление на Герб и ДПС.

110

Партия на Народа

преди 1 година

Кой нарад? Украинския? Американския?

109

Бойко

преди 1 година

Не се прави на мъж! Веднъж Секретарка та Посолството, винаги Секретарка на Посолството! Ако утре ти наредят и жартиери ще носиш! С токчета..

108

ЬЬЬ

преди 1 година

Понякога самонадеяността в изказа на петков е изключително дразнеща.То говори така сякаш че има над 120 депутата.Една по-премерена реч би била далеч по от полза и за правителството,и за парламента.Време е да порасне.

107

Анонимен

преди 1 година

Партия на народа?Стига,бе!