45

Анонимен

преди 8 месеца

Израел губи войната и трябва да бегат.

44

Анонимен

преди 8 месеца

До 36: Говори, се че контраофанзивата на урките има успех сравним само с колосалния ни напредък за последните 4 месеца

43

Анонимен

преди 8 месеца

Как медиите представят конфликта: "500 човека в Израел са зверски убити от Хамас..и 1500 починали от раните си в Газа..."

42

Анонимен

преди 8 месеца

Чакат да падне тавана.

41

КЪДЕ Е ПУТИН..??

преди 8 месеца

ИМА ЛИ ПЛАН КАКВО ЩЕ ПРАВИ СЛЕД ВОЙНАТА В УКРАЙНА?... В ХАГА ЛИ ЩЕ ГО СЪДЯТ, ИЛИ В НЮРНБЕРГ?..... А МОЖЕ И В ГАЗА, СЛЕД КАТО Е НАРЕДИЛ НА ХАМАС ДА НАПАДНАТ ИЗРАЕЛ, ЗА ДА НАМАЛЯТ ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА

40

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера Сара Сиднър - репортерът на CNN - се извини за фалшива историяс обезглавени израелски бебета.По-рано в четвъртък Байдън също ИЗЛЪГА, че е видял доказателства за обезглавяване на бебета.

39

Анонимен

преди 8 месеца

ЩЕ ГРОБИ ТРУПОВЕТЕ,ПРГОТВИЛИ СА 5000 БУЛДОЗЕРА...

38

Анонимен

преди 8 месеца

А какво се случва с преводната рубла?

37

Анонимен

преди 8 месеца

А бе напишете нещо и за евреина Зеленски бе. Защо така го пренебрегвате? Ще вземе да се разплаче.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Стига живяхте с легенди от филмите и ПР статиите. Нито Израел е това, лоето са ви продавали (ционизма си е чист фашизъм, което днес се вижда идеално в изказванията и постъпките им), нито САЩ са военна сила (вижда се, че с цялото НАТО губят срещу Русия биеща се с една ръка), нито САЩ и ЕС са демокрации.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Санкции за изрел и оръжие за нападнатият палестински народ от международната общност

34

нафърфорий

преди 8 месеца

Уф, решението на еврейското политическу и военну ръководству за сухопътна операция в сектура Газа е кът на "мома, дету хем я сърби, хем я боли". -))) Тъкваз военъ операция на ЦАХАЛ шъ е кът "таралеж у гащите - ни да стоиш, ни да седнеш" и те го знаят! -)))) Та, затуй вече една седмцъ ЦАХАЛ съ "каняи и все не мой съ накани", чека некву "чудо", та белким на военните им съ размине!!! Кво е туй "чудо", на коету съ надявъ Натаняху??? Протестите в подкрепъ на арабите по светъ???? -)))))))

33

Анонимен

преди 8 месеца

Англосаксите инсталираха Израел в Палестина, не затова евреите да имат дом, те и без това са скитници, нито за да има мир, а за да има раздор и конфликти.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Статия за контраофанзивата на Украйна кога?

31

до слушайте "ум

преди 8 месеца

"""Иван Гарелов рече - Конфедерация между евреи и палестинци""" ---- По-големъ Т//потия не бех чувал!!!!!! -))))) Туй шъ е края на Израел, бе, щото всичкото евреи шъ съ изнесът от таз "Конфедерация"за отрицателну време!!! Че, смесва ли съ "вода и олио", бре??? Я си представи палистинска полиция в Тел Авив да гони евреин или да арестувъ ортодоксален евреин в Йерусалим??? -))) Аз не могъ!!! -)))))

30

Анонимен

преди 8 месеца

отделно, палестинският президент махбуд абас ясно и нагло заяви в интервю за ал-джазира, че независимост означава 'израел да спре да ни подарява ток, да ни дава пари, да създаваме сами икономика и сами да се борим с тероризма, а нашите хора свикнаха да работят в израел за много пари и така им е добре'. така че нещата там са на кантар, но въпреки всичко, без хамас палестинците ще дишат доста по-чист въздух.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Е , прочистване, какво друго.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Ще построи в Газа голяма синагога и много кибуци. Това не е ли брилянтен план? Всичко са измислили.

27

Анонимен

преди 8 месеца

конфедерация няма как да се получи. в самия израел има 20% арабско население, 2млн. палестинци, които са прекрасно интегрирани, имат партия в парламента, служат в армията и живеят охолно. те самите не искат да бъдат управлявани от терористи, ислямисти и главорези и дори последните 40 години спряха да се наричат 'палестинци' а казват: ние сме 'израелски араби и граждани на израел'. отделно, в израел има 1млн друзе, язиди, християни, които бяха прогонени от газа и няма да приемат държава с тях.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Израел държеше Газа от 1969 до 2005, че чак им построи болници, училища и сграда за парламент. Факт е, че се бяха намъкнали около 4500 нелегални ортодоксални заселници, които самите израелци изритаха с полиция, събориха им копторите и подписаха договор с Фатах (палестинската автономия). Бяха буквално на косъм от мир и обявяване на палестинска държава, когато Хамас някак си спечели първите (и последни избори),обърна болницте в казарми, закри парламента, спря изборите, обяви халифат и почна дхижад