132

Този е нахален

преди 11 месеца

Този с какво право пропагандира идеите си, които са провалили Европа? Когато някой се провали си подава оставка. Може да дойде друг не толкоз неспособен.

131

Анонимен

преди 11 месеца

122 СССР/Русия бе 20 години в Афганистан, преди САЩ. Където системно избиваше авганистанския народ, превръщайки страната в руини. Много руски войници загинаха там.

130

Анонимен

преди 11 месеца

126 Палесгина не е съществувала тогава и днес, за са бъде заличина. С агресора Русия и Иран, с терор, няма никакъв шанс за държава.

129

На този

преди 11 месеца

Градинката му разградена, увяхнала и без граници я тъпче всеки! Той за чужди градини се изказва, че се провалили!

128

Анонимен

преди 11 месеца

125 Същинска голяма България загива от Османската империя и от руския мракобесен комунизъм. Подлъгани от Русия с прелиминарния Санстефански договор, за да получи тя, българската вечна благодарност, много бързо след това, руската тайна дипломация отрязва България до неузнаваемост, като подарява на сърбите изкопни български земи. Да припомним и подкрепата на Русия към Сърбия, която ни нападна, за да унищожи България 1885. Русия бе против Съединението.1944 ни заличи като суверенна държава.

127

До 128

преди 11 месеца

Е сега остава да кажеш и ме държавата България е проект на Русия ха ха!

126

Анонимен

преди 11 месеца

Още един наивен от ЕС или ЕС гестапо

125

Анонимен

преди 11 месеца

126 Неможе да бъде ликвидирано нещо, което не съществува. Палестина е проект на Русия, целящ дестабилизиране на запада. Турция и Иран искат влияние и изнудване на запада чрез Палестина. Този проект няма шанс. Чрез терор, още по-малко.

124

О Байдън

преди 11 месеца

Е пратил в Пекин Секретарката си, защото Си Дзинпин отказва са се среща с Байдън откакто последния го напече диктатор..

123

АнонимеН

преди 11 месеца

НЕ СЕ Е ПРОВАЛИЛ ОЩЕ ТОГАВА СА ИСКАЛИ ДА ЛИКВИДИРАТ ПАЛЕСТИНА И ДА Я ДАДАТ НА ИСРАЕЛ . А НАЙ-ГРОЗНОТО Е, ЧЕ ПАЛЕСТИНА Е БИЛА НА СТРАНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА :D И ХЕМ НА СТРАНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ХЕМ СИ Е ЗАГУБИЛА ТУТАКСИ ПОЛОВИНАТА ТЕРИТОРИЯ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОСТАВЕНА БЕЗ ГРАНИЦА ЗА ДА СЕ ДОПЛЮЧКОСА!

122

Паметта на Клио

преди 11 месеца

Подходящ момент да си припомним, че Велика България на кан Кубрат загива под ударите на хазарите, а на българите се налага да се преселят в по-голямата си част по поречието на Дунава и на Волга (предвождани, съответно, от кан Аспарух и от неговия брат кан Котраг). Онези българи, начело с Батбаян, най-големия син на кан Кубрат, които остават под властта на хазарите, са обречени на безрадостно съществуване и, третирани като нехора, изчезват като народ.

121

Не е възможно

преди 11 месеца

Мултикултурни смесени етноси като депесари без родина да съжителстват във България няма никакво бъдеще и се провали от самото начало и резултатите са на лице в близкия изток и Украйна и по късно отново на Балканите.И ако смесите и *** като доминиканци тогава вече ще е върха на човешката деградация.

120

Каза

преди 11 месеца

Мъжката Секретарка на Байдън в Брюксел..

119

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ се провалиха! В Афганистан, Украйна и Израел! Те въоражаваха тези държави! Но се провалиха военно! Войната не решава тези конфликти но САЩ използват само Война и Преврати!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Американските граждани и тези от западна Европа ( предимно пенсионери) идват свободно в България за да живеят тук поради немотията, липсата на евтини социални услуги и достъно здравеопазване там. Богатите американци и западноверопейци пристигат в България с цел ползване на евтино и качествено здравеопазване и стоматологични услуги. Толкова с богатата Америка и западна Европа! Скоро обаче ще ги настигнем!

117

Анонимен

преди 11 месеца

116 България и САЩ са партньори по линия на НАТО. Извън НАТО, България ще стане лесна плячка на агресивна Русия и марионетката й Сърбия. Русия е вражеска страна, обявила България за вражеска.

116

До 117

преди 11 месеца

200 000 украинци само живеят от 2 години в хотелите ни!!! Така ли я заобикарят?

115

Анонимен

преди 11 месеца

114 Ами, върви в Русия, какво чакаш! Русия е заплаха за мира в света, примитивна диктатура, тюрма народов.

114

Анонимен

преди 11 месеца

Не се притеснявай, в жалката държавичка България няма да дойдат бежанци, винаги ще я заобикалят.

113

До 110

преди 11 месеца

България им е колония! Американците си правят каквото искат в България..