8

Христо Христов

преди 7 месеца

Също като про'с'таците дето не са си научили децата да не стоят в спрелите си в аварийната лента коли, и на тия държавата им е виновна.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Имате предвид само момиченцата нали? Защото момченцата никой за нищо ги няма, освен ако не се обявят за момиченца!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Е ама вие сега ли се усетихте, че ЕС върви по пътя на СССР. Тук не е обаче комунизма, а либерализма или по-точно крайния либерализъм катализатора. Нямаш право да изказваш мнение ако то е против приетото, защото е език на омраза.В Германия отдавна нямаш право да кажеш лошо за бежанците онлайн.Тези всичките регулации напомнят на доктрината на комунизма, дето не бяха кръстени регулации, а ограничения :).В САЩ от няколко години примерно за тия от другите полове трябва да им казваш they ..иначе лошо

5

Анонимен

преди 7 месеца

Пак държавата да вършела работата на родителите. И пак вмъкват нови възможности за следене и навлизане в личната информация на хората по начин, който прави труден да се възпротивиш - понеже излиза че помагаш на педофилите. Евала, "граждани", молете държавата да ви следи и да ви контролира повече, че ужким да ви пази децата.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Не си възпитават отрочетата после доставчиците да се правят на полиция.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Е заради такива и.и.оти накрая ще се озовем в дигиталния комунизъм! Съгласни са на всичко за да "защитят" детенцето, а то детенцето цялото в татуировки, напомпало джуките и има повече бройки от мама и тате заедно, ама за да пазим детенцето е хубаво ушев да може да рови навсякъде без ограничения и да подслушва също!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Може ли като публикувате такива неща да слагате линкове с оригиналната информация, защото така изведнъж излиза, че 58% от българите са педофили - иначе няма как да знаят за насилието срещу деца в интернет.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Поредните платени проучвания ... "Хей - искаш ли се спре детското порно в Интернет" - Вски лазва да. Заключението е, че всичкинподкреоят каквито и да е мерки, които може да.скимнат на правителствстянот рода на "слабо шифроване" индостъп до всипки системи, без заповеди. На север изиксват, така да си направиш системата, *** достъпът до данните, да не може да бъде блокиран...