187

Закривай израел!

преди 8 месеца

Вън ционистите!

186

Анонимен

преди 8 месеца

Само сатанистите вярват,че осакатено,човешкото тяло не може да възкръсне.Само сатанистите искат жива човешка плът,ако не можеш да върнеш дългът си навреме,независимо от обстятелствата около теб.И точно това е целта им ,да ти осакатят тялото на живо,за да не възкръснеТака те смятат,че изкупуват свойте грехове и че така си гарантират възкресение,като Бог.Затова и вършат злини на другите хора.Но не разбират,че дори и най-богатите не могат да си купят вечен живот,камо ли възкресение като БОГ

185

Анонимен

преди 8 месеца

Как си обяснявате факта,че едно от най-могъщите разузнавания в Света (МОСАД)ще"пропусне"като слепец,да "види",че палестинците готвят"въстание" и ще пропусне шанса да го предотврати.И то под "егидата"на Хамас.Целенасочено е избран и момента.Точно ,когато в Израел има празник.И каква всъщност е целта на това въстание?Какво ще спечели Хамас от такова "самобийство?

184

Анонимен

преди 8 месеца

Само сатанистите вярват,че осакатено,човешкото тяло не може да възкръсне.Само сатанистите искат жива човешка плът,ако не можеш да върбеш за сама си навреме,н независи и от обстятелствата около теб.И точно това е целта им ,да ти осайатят тялото на живо,за да не възкръснеТака те смятат,че изкупуват свойте грехове и че така си гарантират възкресение,като Богове.Затова и вършат злини на другите хора.Но не разбират,че дори и най-богатите не могат да си купят вечен живот,камо ли възкресение като БОГ

183

Libre comme air

преди 8 месеца

А тази уж операция за унищожаването та Хамас не е ли предлог за унищожаването на всичко в Газа и после заселването и с еврейски заселници....още повече че САЩ стоят зад Израел....Самото изпращане на танкове срещу обикновени палестинци е престъпление и не виждам какво ще спечелят евреите от избиването на жени и деца...И вероятно евреите са като Сталин...няма хора в Газа...няма проблем....А про по кога Габриел ще прати самолет .

182

Дядката

преди 8 месеца

САЩ ,ИЗРАЕЛ ,АНГЛИЯ са държави терористи ,които непрекъснато се занимават с войни ,кражби на територии ,петрол. суровини и др.

181

Анонимен

преди 8 месеца

Китай вече използва квантови компютри в с 256 и 512 терабайта памет и искуствен интелект в много области в икономиката си.Азия се превръща в нaй-значимото място за Светът.Сатанизма,ширещ се на запад,го превръща в"туморът"на Света.Еврейте не вярват в БОГ,но твърдят,че са Богоизбран народ.(Оксиморон)Не вярващите в БОГ, се позовават на НЕГО,че ги е избрал за велик народ.Но Китай ги опровергава тотално и икономическия и политически.(Аз не съществувам реално а само виртуално.)С поздрав-И.И.

180

Анонимен

преди 8 месеца

През следващите 15-20 години на този век,Брикс ще се превърната в икономико-политипески Съюз,в които ще членуват повече от половината Държавна в Светът.Това ще е позорния гвоздей в ковчега на САЩ,ако междувремено не бъде предизвикана трета световна ядреба война от тях.Но преди да се случат,тези събития,САШ ще фалират и долара ще бъде "суспендиран"от нов валутен"еталон"(общата валутана Брикс)Дори към настоящия момента,САЩ не литър да покрият външия си дълг и няма как да продължи свят все така.

179

Анонимен

преди 8 месеца

Израел настъпи на опашката на дяволаВече началото на края за израел и западната хегеменияПредстои

178

Анонимен

преди 8 месеца

Не. Те казаха че правилата не важат за тях, аз поне така разбрах. Беше нещо като можете да правите всичко, няма да понесете никаква отговорност.Поне така каза Натаняху, журналистите по-малко сте информирани от мен.

177

Мда

преди 8 месеца

Ако сьм мюсюлманин и някакьв еврей ме нарече - човеко животно няма да го тъпя хич , да се гаври с мен

176

Анонимен

преди 8 месеца

Русия не е използвала фосфорни бомби нито към армията, не дезинформирай.

175

Анонимен

преди 8 месеца

Само преди две седмица САЩ едва "отърваха"фалита за 3-ти път в продължение на две години.В последната минута гласуваха бюджета за да може Правотелство им да работи и да се проведат изборите за Президент през *24 год.Но въпросът е:-до кога все така?САЩ през после 20 години загубите 2 трилиона долара и не спечелиха ни една война.Тези техните войни направиха Китай велика държава,като им станаха и длъжници с външия си дългТака,лека полека,стъпка по стъпка,Китай ще е първата Икономическасила в Света

174

помашки мелез

преди 8 месеца

ние оФчарете от маалъта сме с братята от хъмаз.

173

Анонимен

преди 8 месеца

Путин да изпрати Вагнер в Газа!

172

Анонимен

преди 8 месеца

Някакъв другар обвинява, че Израел използвал фосфорни бомби, но защитава Русия да използва такива срещу Украйна !!! И нарича Израел военопрестъпници, а руснаците миротворци, които стрелят по граждански обекти.

171

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки който прави нещо.... каквото и да е, първо трябва да помисли за резултата и ПОСЛЕДСТВИЯТА.... Хамас и палестинците да се сърдят на себе си! Джуджето просто и дърто в Кремъл също...

170

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас имат 3 броя "мрръъсни" атомни бомби. Готвят се да изпарят израелската армия като навлезе от север в ивицата Газа

169

Анонимен

преди 8 месеца

Офффф, имам чувството, че някви хора тук копират едни и същи неща на конвейр - "Убийте тоя..., убийте оня...". Досадно и скучно! Ако нямате какво смислено да напишете, не се хабете, щото просто в един момент това писва. Мега.

168

Ужас

преди 8 месеца

Ердогане не спи пращай - бомбандировачите да озаптят разбеснелите се евреи , че и до вас ще стигнат накрая