171

Анонимен

преди 7 месеца

Ние сме учили и живяли в Ямбол на времето. Не си никакъв ямболлия. Дай поне една индикация. Нямаш такава. Ти си срам и позор за Ямбол !

170

ЯМБОЛИЯ

преди 7 месеца

Нямат място в Цивилизацията тези червени убийци.

169

Анонимен

преди 7 месеца

Цените там са по ниски от цените в София , което е едно добро място за живеене но трябва да имаш кола за да не ти се налага да ходиш пеша по улиците , където има доста много клошари и бездомници. София е по добре.

168

Анонимен

преди 7 месеца

В България е пълно с чужденци. Заповядайте във Велико Търново и ще се убедите в това. Има страшно много испанско говорящи хора. Може да са испанци и или латиноанмериканци но все тая. Може и да отиват руснаци в Испания ако са си загубили ума аз нямам такова желание да ходя в испания .

167

Палма де Майорка

преди 7 месеца

До Айде бе 179... Бягат, бягат. Сами си го признават. ---,,Та тя Русия си е за напускане от години." ..... Това ни казаха няколко руснака в Испания. Бягали са , бягат и ще бягат.Да знаеш , скъпи ни 179.

166

Айде бе

преди 7 месеца

От каква война бягат бе , в Русия няма война ? Имат пари бедните , купуват , ...и аз ако имам пари , макар че живея в европейска България , ще си купя имот в Испания !

165

анонимен

преди 7 месеца

Истински патриоти на родината си и на нейният лидер, сър.

164

просто е!

преди 7 месеца

БОГАТИТЕ във всяка държава ВИНАГИ са били национални ПРЕДАТЕЛИ. Руските богаташи само потвърждават моята теза. Национални предатели!!!

163

Мунчо

преди 7 месеца

А бе ***, тебе какво те бърка къде руснаците ще си купуват жилища. Имат пари- купуват. Нали ГЛАВНАТА задача беше да ги изгоним от България. Сега ще си дават парите в други държави.

162

Анонимен

преди 7 месеца

ВИЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ- РАШКИТЕ КУПУВАТ ИМОТИ НЕ В МАРАБЕЯ А В МАГАДАН- ТАМ БИЛО РОМАНТИЧНО.

161

Гларуса

преди 7 месеца

Богатите руснаци отдавна купуват имоти и в Испания и Франция, Малдивите.. по-малко заможните купуват имоти в Турция, Гърция, Кипър.... Бедните руснаци купуваха къщи в България и страните от бивша Югославия. А украинците ...... Богатите украинци живеят на аванта в българските хотели криейки се зад полите на жените си а бедните украинци миеха чинии и чистеха кръчми за жълти стотинки по Черноморието заедно с тайландци, виетнамци и мароканци.... Дори колиба не съм чувал да са си купили.

160

Анонимен

преди 7 месеца

В текста се казва, че от 2000 покупки на къщи от руснаци, 1447 са направени от руснаци, които отдавна живеят в Испания. В Испания има сравнително голяма руска диаспора - около 90 хиляди души. И само 553 покупки са направени от новопристигнали руснаци, което не е голямо число

159

пияница мистик

преди 7 месеца

Първо като почна войната избягаха младите и умните, сега бягат богатите, да не им вземе парите Пyтитy, за да си спонсорира войната :))) Останаха там само тъпyнгерите и бедните, дето да ги мобилизира насила и да ги праща да торят украинската почва. Също като у нас, само дето богатите не бягаме, защото няма война и ни е спокойно в България :))) Само да не му хрумне на джуджето по някое време да ходи да освобождава руснаците от фашисткия режим на Франко, че то толкова му е акъла :)))))))))))))))

158

Анонимен

преди 7 месеца

2094 евро на кв. м. - по-евтино от София

157

Санкции

преди 7 месеца

На богатите руснаци понякое време ще им ги вземат къщите в Испания. Пък те нека харчат.

156

Анонимен

преди 7 месеца

костя копейкин ще се задоволи само с палатка в максуда

155

Анонимен

преди 7 месеца

Ква война бе, войната свърши вие още ли не сте разбрали, Русия спечели, взеха си източна Украйна, имат си сухопътната връзка с Крим, контраофанзивата се провали, това е, точка по въпроса. Всичко останало са несбъднати фантазии на евроатлантиците сектанти

154

Анонимен

преди 7 месеца

Бежанците от Русия са вследствие на липса на ваксини. Пфайзер не дадоха ваксини на Русия , Иран, Африка

153

Зелен Шебек

преди 7 месеца

Курорта Торевиеха отдавна е руски . По-на юг около Марбея и Малага има и ефирно руско радио. Във всеки по-голям испански град има и руски магазин .

152

таралеж в гащите

преди 7 месеца

В света няма нито една държава която да е просперирала благодарение на връзката си с това варварско плeмe Русия... В кратуните на болшинството руснаци има единствено войни и алкохол... Въпреки огромните си природни ресурси са на светлинни години в развитието си от модерните технологии и западния свят...Руснаците се доказаха като наи-калпавия и фашизиран участник от конгломерата СССР...