49

Анонимен

преди 7 месеца

Запада почна да губи почва и уважение и сорросоидите евроатлантици взеха да правят много дори граматически грешки в безпомощността си.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Това е правилно. Същото се отнася и за останалите страни. Защото който може да предаде родината си веднъж може всяка страна да предаде !!!

47

:) оценява идиотизма

преди 7 месеца

на нашите новинри ми се струва.

46

Анонимен

преди 7 месеца

До Ангел. Този процес трябва да протече и в България.Много хора отидоха на Запад , тяхна воля , но ако искат да се върнат в Бг. трябва да покажат лоялност особено тези с двойно гражданство. Особено от страни извън ЕС.

45

Ехаа

преди 7 месеца

До До 47 ...Е как какво Трябва добре да са те лекували там, щом го препоръчваш..

44

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Пред русофилите стои морална дилема - да подкрепят хирстиянските ценности, или да подкрепят радикалния ислямизъм на Хамас. Но както знаем, русофилската памет е къса и морал липсва.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Само нискоинтелигентни хора на позора които имитират стила на мутрите използват техните обръщения.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Русия както и България и цяла Европа е допуснала зловредната Американска Пропаганда да се разпростира между хората като това става чрез НПОта магазини марки музика дори филми. Няма ги вече хубавите филми от 20 век , защото вече я няма и оная Америка , която може би имаше човешко лице , но вече не не не...

41

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Те нямаше да бъдат мобилизирани така или иначе.Русия има 1 млн професионална Армия ,Вагнер и още 500 хил мобилизирани от ДНР и ЛНР .В момента войниците от ДНР и ЛНР представляват 70% от всички на фронта . Обаче факта че са повярвали на западната пропаганда и с напуснали Русия си е национално предателство и трябва да платят за грешките си.Затвора не е решение но солени глоби,% от цялото им имущество , ДА !!

40

Анонимен

преди 7 месеца

До Евроатлантик Е как какво става, като се съди по това какви щети ти е нанесло, си е свършило работата поне в твоя случай.

39

Кравар мучи на луна

преди 7 месеца

Как е перемогата ве шнорхели? Върви ли...

38

10%

преди 7 месеца

Завръщащите се руснаци са около 10% от тези които избягаха. И в същото време продължават да бягат нови. Междувременно рускините по морето са по-евтини от голяма наливна бира - сезона свърши и изгладняха

37

ЯА

преди 7 месеца

Руските младежи със американското знаме, загубена кауза е тази на Путин. Младите и те искат лукса на запада не само руския елит, защо мислят, че хората са глупави. Никой не иска да живее в мизерия и да бъде унижаван и подтиснат. Гласуват със опрян калашник в гърба и после казват народа ни избра, криво разбрана демокрация е руската. Тоталитарен режим при който свободата е химера. Затова избягаха от там всеки с малко мозък, артисти, поети, писатели и интелектуалци. Остават само безмозъчни зомбита.

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Русоробски фронт Остави това, ами целия израелски народ се е ЮРНАЛ да помага на армията с каквото може. Буквално ги чакат по края на тротоарите, масови приготовления, раздават им сандвичи, и ги кичат с израелски знамена, картинка, която в Русия е немислима. Е Русия изпращат наборниците (на които Джуджа им обещава, че уж нямало да ходят на фронта) като на погребенние а "патриотизма" лъха само от платените кличета на диктатора и платените билборди да отидеш в армията.

35

Анонимен

преди 7 месеца

До Ехаа "Козяците в амок, ръсят простотии" Не знам кои са "козяците" и какво "ръсят", но като чета руските наколенки какви ги драскат и се чудя дали знаят, че синчетата и щерките на всичките им идоли са в "прогнилия" Запад, щерката на Лавров е американска гражданка, Лавров без продуктите на западните "гадни" компании не излиза от къщи, а Джуджа е обграден от западен лукс, докато "изпитва" русаците дали са достатъчно глупави, да вярват на пропагандата му, колко е "гаден" Запада.

34

@ @ @

преди 7 месеца

Всеки руснак с няколко мозъчни клетки в кратуната отдавна си би камшика и емигрира в цивилизования свят и няма да се върне никога за да воюва заради болните имперски мераци на кремълският фашизиран запъртак !

33

Ехаа

преди 7 месеца

Козяците в амок, ръсят простотии и кълнат като дърти циг.нки.. Как е перемогата шнорхели?

32

Анонимен

преди 7 месеца

Щом няма да ги екзекутира на място, си е напредък!

31

Анонимен

преди 7 месеца

Какво оценяване - директно в Гулаг.Роден русофил

30

Анонимен

преди 7 месеца

До Q Освен московски опорки друго научил ли си?