13

Изнервен Тираджия

преди 8 месеца

Сулю и пулю почнаха да блокират пътища когато си поискат.Тези вече ще ги мачкам.

12

Зозо

преди 8 месеца

Хахаххаааа, е ся Асан Василев ще напълни бюджета :))))))))) И данък колиба :)))))))))))))

11

Анонимен

преди 8 месеца

В по-голямата си част горите, реките, плажовете, моретата и т. н. са публична държавна собственост. Които иска да бере трюфели и да ги продава, да си плаща патентният данък и толкоз. Не говорим за два стръка мащерка.

10

Пенис енви

преди 8 месеца

А вълшебните гъби ще облагат ли?

9

до Анонимен 1

преди 8 месеца

защото получаваш доход, а доходът се облага. събирачите на билки, копаещите инертни материали, фирмите за дърва за огрев - всички плащат. какви са тия, които трябва да са изключение? отделно дето влизат и в частни земи и гори, за да събират гъби и трюфели. да не говорим и как ги събират - след тях обикновено нищо не никне.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Значи береш нещо,после го продаваш и правиш прилични пари,ама когато стане дума за плащане на някакъв данък върху тия доходи,ааааа ама защо така!Е нагли сте бре,нагли та чак дрънкате!

7

Kiffla

преди 8 месеца

Аз пак късно разбрах. Всеки си блокира по нещо и за мене не остана нищо за блокиране.

6

Селтак с тумбак

преди 8 месеца

Расте само, ама гората си е държавна ... Нито един търсач не е посадил заразено дърво ... В момента си е чисто крадене и от търсачи, и от прекупвачи ...

5

От Ръководството

преди 8 месеца

Ние, от Организацията на Хитрите Хора (ОХХ) излизаме на протест, че държавата не ни поощрява и ще блокираме всички летища и пристанища.

4

Анонимен

преди 8 месеца

До 1, aко ходиш да си го търсиш в горите и сам си го ядеш, никой не ти иска нищо! Патентен данък ти искат, ако тръгнеш да го продаваш! Така е по целия свят, и е съвсем нормално! Друг е въпроса че няма да го приемат, понеже пряко засяга интересите на търговците с гласове на ДПС...

3

Анонимен

преди 8 месеца

Ние от Асоциацията на потребителите на клечки за зъби също ще излезем на протест, срещу дискриминацията на Асоциацията на потребителите на конец за зъби. Ще блокираме Капитан Андреево, Кулата, Дунав мост и Парламента, защото другите така или иначе вече са блокирани.

2

Като не им

преди 8 месеца

харесва да стават европейци - айде в руZпия.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Защо изобщо трябва да се плаща за нещо което расте само в горите и хората сами ходят да си го търсят? Какво прави държавата че да заслужи тези пари? Какви услуги предлага?