39

Помнещ от 20 век

преди 7 месеца

След падането на Берлинсакта стена всички араби станаха терористи, защото комунизмът си отиде.Трябваше им друга вяра и те поеха пътя на джихад.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 месеца

Именно Кисинджър каза през 2013 г - На Израел му остават 10 години живот !

37

Анонимен

преди 7 месеца

Тези скакалци, защо налазиха запада, а не отиват в Катар, СА и ОАЕ?

36

Анонимен

преди 7 месеца

Европа ще остане без газ, а Катар без хляб и вода!

35

До 20

преди 7 месеца

Путин и ислямистите са съюзници, ако не си забелязал. Кадиров и чеченците какви са? Кой снабдява руснаците с дронове? С кого разговаря Лавров преди няколко дни?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Катар намери коз срещу Израел - ако не спре атаките срещу палестинците, Европа ще остане без газ.Интересно, когато Израел започна всичко това, разбра ли, че целият колективен арабски свят ще бъде против? Мюсюлманското братство, основано на принципите на исляма, е по-лошо от целенасочена атака на Хамас. Можете да чакате всичко. До аналога на събитията от 11 септември 2001 г. само в Тел Авив. Никой нищо няма да забрави или прости. И ще удари тогава и откъдето никой не е очаквал.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Тая тарамбука нее ли гушнал букета неговите набори отдавна изгниха?!

32

Хабиби

преди 7 месеца

Мразим запада, но искаме да живеем там! Нещем в Раша!

31

Двата лагера

преди 7 месеца

Коалицията "НАТО-Украйна-Израел- Тайван-Япония-Южна Корея-Австралия" срещу коалицията "Русия-Иран-Хамас-Хизбула-Китай-Северна Корея-голяма част от Африка". Индийците са неутрални.

30

Анонимен

преди 7 месеца

До Всички знаят... И кой създаде Ал Кайда?

29

11

преди 7 месеца

"Войните срещу Украйна и Израел са фундаментална атака срещу международната система" - Сигурен съм, че това последното, Кисинджър не го е казвал. Той беше предвидил войната срещу Украйна още преди 20-30 години - има го в нета. И причините за нея нямат нищо общо с международната система. Или е неправилен превод, или са мисирски измислици това.

28

До 20

преди 7 месеца

Путин и ислямът са едно и също.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Ако избият всички палестинци, каквото се опитват да направят и то като първо накарат всички немюсюлмански държави да ги подкрепят, ще направят най-голямата грешка в историята си. Хората ще ги намразят необратимо.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Те повечето са с немски паспорти и се размножават много по-брзо от местните въпрос на време е да ги претопят.

25

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС трябва да депортира ислямистите, защото утре и нас ни чака същото. Тези хора не подлежат на интеграция и цивилизоване.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Гробарят на Европа е тоз!

23

Дядо Стефчо

преди 7 месеца

Пуснаха не цивилизовани араби в Европа сега се чудят на радостта им. Всичко това трябва да се махне да си ходят в пущинака да си се убиват и да се черпят със сладки.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Тепърва ще овладеят местната власт в Германия, после ще си изберат канцлер и така. В Германия и Франция не минава ден без да поругаят или запалят църква гостите.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Кисинджър помага за въоражаването на Израел с американско оръжие етническото прочистване в Палестина и създаването на най големия затвор в света - ивицата Газа . Точно заради това няма да има мир в Палестина . Това са абсолютно неприемливи условия и затов конфликта е вечен . САЩ създават вечни конфликти . Ако не се месят ще се стига до мир .

20

Анонимен

преди 7 месеца

Тоест предлага на Германия онова, което Хитлер предлагаше през 30 те години на 20 век.Дойде им акъла, но уви в Европа вътрешните врагове вече са овладяли властта и парите и налагат зелената сделка, а тя е ИСЛЯМ.Войната не е с Путин, а с ИСЛЯМА.Но на запад никога няма да го осъзнаят.