81

Анонимен

преди 8 месеца

Точно така. И като се знае това, са още по-жалки с тия празни закани.

80

Цар Асян Първи

преди 8 месеца

Идват от небето, да ви каа, чи тоа Асан, дет ся ви гълче, не е кат нас, Асянити, нит кат първия, ни кат втория;))) Ний сме Тенгри, яко, макар, че на водят ристиене;))) Будали;))) Тенгри яко и твай, че Асан ша ви остане до самият край!;)))

79

Исторически парк

преди 8 месеца

Асан дава перспектива за закриване на държавата

78

До 78

преди 8 месеца

Ами затвори я бе, затвори я тая фирма... Ще затвориш ама друг път. Щото всички фирмаджии ревете - квалифицирани работници нямало, данъците високи, горивата високи, държавата виновна - ама никой не затваря че да иде да бачка за някой друг. Що ли? Щото май не толкова лошо.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Доста глуповати сте се събрали тук или просто искате престъпна държава , защото и вие грабите при такава. ПП единствено ще засилват позиции с времето. И ще доведат страната до понятието " правова държава " . Колкото по-малко се пречи на този процес, толкова по-бързо ще стане. На герб , дпс и всички останали ще им дойде реда да влязат в затвора. Ясно е , че ще пречат с всички сили това да стане, но ако българските граждани могат да мислят, ще им се види сметката на дългогодишните престъпници

76

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя цирк е предизборната им кампания. По-евтинко, защото е криза. Само тетър сълза и смях. Няма да има мащабни копродукции тоя път. Проявете разбиране. Все пак се стараят. Не е лесно да дрънкаш глупости цял ден, всеки ден и то със сериозен вид. Не се справят чак толкова зле.

75

ХАМАЗ СА ХОРА

преди 8 месеца

ПРАВИТЕЛСВОТО НЕ

74

Анонимен

преди 8 месеца

Искате да ни окрадете и кой откъде е, нали Ококорения? Колко са гласували за вас, че да управляваш?

73

Анонимен

преди 8 месеца

Без смяна на геополитическа ни ориентация нищо няма да постигнем. А това означава Втори Народен съд.

72

Неразбрал

преди 8 месеца

Защо няма чегъртане?Защо не чувам "чегърт,чегърт,чегърт..."?Не разборам

71

мак

преди 8 месеца

Каква перспектива може да има България? банкянския закри земеделие, енергетика и прочие, а тези след него продължават делото му.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Сглобката фалира държавата, затова веднага МАРШ от управлението.

69

Анонимен

преди 8 месеца

"Според финансовия министър Асен Василев кабинетът "Денков" трябва да остане на власт, защото дава ясна перспектива в каква посока се движи България". И тази перспектива е ясна - набутват ни към дъното на дупката, в която успешно ни завряха в угода на чужди сили. Тая перспектива няма как да хареса на който и да е българин. Затова най-добрата перспектива е оставка на тези мошеници!!!!

68

АЛО ХАМАЗ

преди 8 месеца

ОБЪРКАЛИСТЕ ДЪРЖАВАТА. ТУКА ТРЯБВАШЕ ДА НАПАДНЕТЕ

67

Анонимен

преди 8 месеца

Не можете да управлявате държавата. Махайте се!

66

абе

преди 8 месеца

Вярно е, че Сглобката дава перспектива на България. С максимален срок на съществуване на държавата до 5 години, броено от сега. Аз, понеже не съм съгласен с така зададената перспектива, смятам че трябва да се вземат по-сериозни мерки от безмислени вотове на недоверие. Идващата зима ще бъде изключително подходящ момент да припомним на "управляващите" за какво са там и че Посолството не е чак такъв гарант за сигурност. В крайна сметка нещата застават по начин "или ние или те".

65

KoШ

преди 8 месеца

Заминавате в коша, защото сте крадци!

64

негласуващ

преди 8 месеца

А защо не се занимавате с нещо смислено в полза на обществото и да заемете тая 30годишна реформа на съдебната система която е ясно че никога няма да стане!Още 100 години ли ще слушаме за това?

63

Анонимен

преди 8 месеца

Защо изпълнителната система ще прави реформи в съдебната система като за нейно оправдание все прави изявления по тази тема,че работи по реформи на нея възложени,като тя сама за своята реформа нищо не е свършила освен да е подпират още две политически течения,че да е подтикват над тях на преден план за ротация очаквана и до там,щото по тази тема обширни изявления може да изкаже парламентарната система съставена от политическите теченията в нея участващи в комисии по темите що за съдебната система

62

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата не е пред, а е във фалит. Просто трябва време да се усети от хората. Не става от днес за утре. Има известна инерция на събитията.