50

До един от многото

преди 7 месеца

За пари всички ще легнат

49

До ученолюбивата

преди 7 месеца

Ами да си учат вкъщи като са толкова ученолюбиви. Някаква заблудена си ти. Виж му телефона ако можеш да го вземеш и ще видиш колко е ученолюбиво

48

Анонимен

преди 7 месеца

Наи-важното място на жената е отваряне на портите на вратата между краката в света към нечувания Кекс в кревата със спринцофката на парата в ръката!

47

Аве стело

преди 7 месеца

Как може и.д.и. Да се цензурира а мръсни думи като антиваксър, американец, еврейн и чалга. - не

46

Анонимен

преди 7 месеца

Ученолюбивите ученици са заложници на двойкаджиите ковидистерици на които им се ходи по молове и барчета.

45

Аве нео

преди 7 месеца

Нали те видяхме. Всички в бг сте затлъстели. Само с транспорт и само на масата или дивана. И пред тв. Нормално да сте най-промитите. Излез, разходи се, *** пеша някъде, *** на планина, отвори една книга, остави телефона. Стани от дивана. Спортувай

44

Анонимен

преди 7 месеца

Почнат ли статиите за ковид, и веднага се появяват ваксаджиите да обясняват, че са "шефове", "програмисти", "интелектуалци" и така нататък. Единствените в района около дома ми, за които знам, че са се ваксинирали са кварталните магазинерки.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Спомням си как пред март 2020 разкрих че ковид не е опасен вирус и че всичко е медиина пропаганда. Отначало не ми повярваха моите познати но след време разбраха че съм бил прав. Карантираната е радост за учениците понеже няма да ходят на училище. Едно време като бях ученик надувахме бройката на отсъстващите като ни пита училищната сестра за да излезем в грипна ваканция.

42

До Никога

преди 7 месеца

Понеже си много умна - за теб имам вегански, глутън фри, органик ваксини. Щяхме да те прецакаме с гадните ама си много хитра и ни хвана в крачка. Имаме едни дето ги тествахме с исус преди много време. Когато приключиш с фейсбук - чакаме те на червения килим. Оцветяваха го децата и роднините на близките ти докато те чакахме. Хем тъ.па хем не знае какво иска

41

Нео

преди 7 месеца

Забелязали ли сте че всички ваксинирани познати/колеги/приятели макар да са ви и вече бивши това са хора или по-правилното е био маса която е от най-обезедвижените ,най-лошо хранещите се демек чревоугодниците, най-страхливите и разбира се най-покорните. Всички най-лоши качества. Това е така те защото за системата не са пригодени за нищо друго освен да нахранят няколко червея, докато преди това не пълнят джобовете на Биг Фарма. Това е тяхната съдба не трябва да ги съжалявате.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Водород, Запалка кибрит, Барут, Динамит, Сърце, Твоят огън с който разпалващ пожари Вселено Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна е гориво за двигателя на Българина да е във Вечно движение. Боцкайте се! Боцкайте се! Колкото искате! Мен - Българина, тая игра на, "Боцни ме ти, та да те Боцна Аз! " не е за мен - Българина! Това Боцкането не е нито Казино за игра на Ролетка с Парички, нито Лотерия! А децата да боцкате си е чисто унищожаване на Българската Спepматoзoидна и ЕднoКлетъчна Енергия!

39

Шефа

преди 7 месеца

Нищо няма да стане от вас. И тая дето реве че избягали из чужбина заради ваксините - в чужбина мнозинството се ваксинира. България е на второ място по смъртност от тоя вирус. Понеже се дърпате на ваксини. Като изключим Перу на първо място, всички в топ 10 са държави от източна европа. Много ги разбирате нещата. Ама в чужбина няма да ви траят. Та стойте си там. Тука хората имат социална отговорност да са здрави за да не натоварват системата. А вие там - дай пържено само и алкохол. А. И чалга.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Всички, които участвате в тази ковидарщина - бъдете проклети!

37

И моята баба е с

преди 7 месеца

Ковид. Много е лошо. Тя е на 84 г. и трудно го кара.

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 13В крайна сметка учителите ще си вземат заплатата за 1 седмица а децата ще ходят по кафетата и моловете вместо да учат.

35

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен22То вече никой не прави тест за ковид. Мина му модата.

34

Анонимен

преди 7 месеца

"В общия случай "препаратаджиите" са от високите прослойки на обществото- интелектуалци, заможни хора."------------------В общия случай препаратаджиите са от оази прослойка, гледаща Биг Брадър, турски сапунки и купуват всичко от рекламите, което правдоподобно изглеждащ актьор в бяла престилка им казва, че се препоръчва от 9 от 10 лекаря.

33

До Стела

преди 7 месеца

Стело, когато 31-вия почне да отговаря на 34-тия тотално уби рибата момиче. Да ба и цензурата в *** му тра

32

Анонимен

преди 7 месеца

Пак ли тази трагедия връщате! Съсипахте хората в България! Превърнахте ги в луди! Затова масово избягаха по чужбина!

31

Анонимен

преди 7 месеца

Докога ще ги търпим, питам?!