151

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 176 русия е на първо да но само по откраднато от разработки ) руския уражеен дял е 6% от световния

150

Анонимен

преди 11 месеца

се едно след батак да взимам пленици Никаква милост към камиларите и руските им коратори

149

Анонимен

преди 11 месеца

цирия газа трябва да се изреже Давай Израил не щади животните

148

Анонимен

преди 11 месеца

Неблагодарните израелци, пуснати на територията на Палестина след войните се отплатиха на местните - палестинците като ги затвориха в лагери на собствената им територия. Изселват палестинците , освобождават си територии и си строят градове. И всичко това пред погледа на запада, за който това е нормално. Е сега ще си платят израелците. Не одобрявам отношението на Хамас към обикновенните израелци. Нито ответните несъразмерни отговори на Израел. Но истината трябва да се казва.

147

Анонимен

преди 11 месеца

Военната индустрия на Русия произвежда седем пъти повече продукция, отколкото всички страни от нато взети заедно, доказани факти!

146

Анонимен

преди 11 месеца

Да, не е в полза на Израел.

145

Анонимен

преди 11 месеца

198, направихме го и сравнението не е в полза на Израел.

144

Анонимен

преди 11 месеца

Сега всеки може да направи сравнение между начина на действие на руснаците в Украйна и на Израел в Газа.

143

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен - Грешиш, в Палестина има много християни, наследници на най-ранните християнски общности. Но по-важното е, че изобщо умират хора, невинни жертви от всички страни и религии.

142

Анонимен

преди 11 месеца

"Украйна се цели да удари руски военни бази зад фронтовата лунуя" цитирам по памет тоест на руска територия което е агресия и тероризъм няма какво друго да е. Русия провежда СВО а Украйна води война с Русия факт.

141

Анонимен

преди 11 месеца

Още преди 5 десетилетия Кремъл захранваше Сирия и Египет с оръжия и така се стигна до конфликтът 1973,за по-младите дето не са учили история, и тогава в ООН се опитваше да договори спиране на огъня, но от двата фронта бяха толкова насъскани че продължаваха да се трепят, както и да е, нищо ниво под слънцето, котаго САЩ или Русия искат да отклонят вниманието, избухва нов конфликт в Близкия изток, добре че сме надалеч, но не си мислите че руснаците няма да се възползват

140

Анонимен

преди 11 месеца

Че те израелците бяха писали нещо като самопризнания,че навремето са правили десанти към южната част на Израел от Судан от крайбрежно малко заселено място за селце през Червено море организирано с воден аероплан,ако и сега са минали от там планеристите от някоя ЧВК.

139

Анонимен

преди 11 месеца

'' Кремъл знае '' ................................. кремъл не просто знае, кремъл ОРГАНИЗИРА нападението над Израел ... всички убити, изнасилени и обезглавени в Израел лежат на съвестта на кървавия гном в кремъл ... който все защитава православните ценности убивайки християни.

138

Пян_Гъ

преди 11 месеца

По-добре да порастнете и да спрете да говорите небивалици. Щом Русия се възползват от войната, нека Израел не война с/у Хамас, та да е зле на Путин. Ама Израел воюва и това, дето го приказвате, няма смисъл, нали? Друг е въпросът, че Тел Авив ще бере много ядове. Войната ще е дълга... Ще станат много неща, които сега не си и представяте.

137

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

преди 11 месеца

До Дъще - как какво го правим?! Що за въпрос - *** му главата от кръста.

136

Дъще

преди 11 месеца

Добре. Да речем, че някоя държава обявява България за враг. Какво правим с тази държава? А какво правим с хората, които застават на нейна страна против България. А какво правим с хора, които застават на страната на терористи, извършили атентат, да речем... в Сарафово, Бургас. Казвам ти дъще, сещай се снахо... :) :) :) :) :) :) :) :)

135

Нема тън-мън

преди 11 месеца

Не знам какво ще забави, но като гледам как трещи и дрънчи на умрeло в Газа, какви фойерверки има за рожденния ден на Путин вече пети ден... не знам дали Хамас ще удържи дълго. Ерго, ще забави войната с 1-2 седмици. :D

134

да

преди 11 месеца

със или без тая еврейска война Русия ще си върне украйната област и никой не може да я спре!

133

МОГУЧАЯ СА ОКОПАВА

преди 11 месеца

Брани са от ВСУ.....бавно но сигурно Украйна са прочиства от путиновите пълчища...това вече е ежедневие, а не е новина....

132

Горд Българин

преди 11 месеца

Украйна се провали. По цялата линия на фронта руснаците атакуват украинците се задъхват. Затова спряха да пишат за войната в Украйна. Въпрос на време е Украйна да капитулира. Спряха и финансирането и доставките на оръжие и тя няма какво друго да прави, освен да развие белия флаг.