93

Анонимен

преди 11 месеца

Бa, ше воюват за "дома си"! Все са завоювали... Ей сега чета у фейсо призив да се помогне на еврейско семейство избегАло от Израел и си търсят някой да им даде квартира евтинко или без пари. И те като украинците се разбягаха и се спасяват кой накъдето може, а тия дето са прецакани и не могат да избягат, те ще воюват.

92

Анонимен

преди 11 месеца

Финикийците не са араби и са били местно население. Арабите не са финикийци и не са местно население, а нашественици. Та колко от местните 'палестинци' говорят финикийски, не са мюсюлмани или не са араби? За евреите е на кантар - Наистина цялата археология е еврейска и на иврит и арамейски, всичко което се намира там сега. Ама колко от днешните израелци за истински евреи, е доста спорен въпрос.

91

Анонимен

преди 11 месеца

До 107, не е само за гаврата с химна - и за войната между Израел и Хамас Възраждане мълчат, и не вземат никаква страна, все едно такава тема не съществува, въпреки че симпатизантите им се съдраха да подкрепят ислямситите (да ги питат защо, и те не знаят, ама това е друг въпрос)

90

11 дни тишина

преди 11 месеца

Защо доктор Костадинов и партия Възраждане вече 11 дни мълчат за гаврата с химна?

89

Анонимен

преди 11 месеца

14 етажни сгради с деца и старци?:))))) те много пъргави тез старци, припкат по етажите всеки ден, а? И 'децата' може би са на Илон Мъск и на Бил Гейтс наследниците, че могат да си позволят да живеят в тоя лукс? Първо, и евреи и араби живеят предимно в къщи или малки блокчета.Второ, това са сгради на Хамас - бивши болници и ***. сгради, завзети от законното предно палестинско правителство. Й най вече - откъде невинните 'деца и старци' имат ракети с бойни глави в сградата? Подарък от дядо мраз?

88

си е ебало майката

преди 11 месеца

Абе там е имало местно население(дали араби или други , не знам, говори се за финикийци, но кои са те), след това араби векове наред, след това османци го заграбват и арабите са били под турско робство, след това колонизатори от Европа, които създават лъжливия мит за "Римска империя" , която не е съществувала някога де факто, след това се освобождават и от колониализма, тъъкмо да останат свободни, след това през ВСВ и след ВСВ се нанасят евреи, бягайки от Хитлер и молят да бъдат приети, това е!

87

Анонимен

преди 11 месеца

И откога там е домът им?

86

Късата памет

преди 11 месеца

Значи ей ви още малко факти. ООН наистина замисля да има две държави Израел и Палестина. След решението на ООН, обаче всички араби нападат Израел и става мазило. Йордания превзема част от територията предвидена за Палестина (Западния бряг и източен Йерусалим), Египет окупира Газа и околностите, също предвидени за Палестина. Израел окупира също земи предвидени за Палестина. Така че за мазилото с Палестина най голяма вина имат съседните арабски страни, които започват войната и грабежа на земи

85

Анонимен

преди 11 месеца

Точно така е. 1947 ООН обявява създаването на две държави - Израел за евреите и Палестина за арабите. Израелците бързо се съгласяват, а докато палестинските араби се почесват и искат повече земя, Египет, Йордания и Сирия ги разпарчетосват набързо и анексират. До 1967г. Няма Палестина не заради Израел, а защото газа е Египет, Зап. Бряг е Йордания и голан е Сирия. В новата война срещу Израел, пак загубена от арабите, Израел завзема 'Палестина' от три държави и връща положението от 1947.

84

Баце защо мълчи???

преди 11 месеца

Дебелата ти-ква защо мълчи? Когато Путягата почна да пляска бандерите,дебелогъзко веднага се изказа и турна лентичка синьо-жълто! Сега що не дръпне една реч за юдите и да си постави две ермолки,щото една ще му е малка?! А? Къде се скри бай ои,от арабелски дрон ли се уплаши хахахаххааааа

83

Анонимен

преди 11 месеца

Хахах, нашите копейковци не били съгласни че това е дома на евреите... Все едно аз да питам мравките в двора ми, къде мога да копая... ХАХАХАХАХАХАХАХА

82

Анонимен

преди 11 месеца

Първо, земята не е открадната, а спечелена и то в защитна война! Второ, Израел предложи да върне Газа на Египет, както им върна Синай, но Египет категорично отказа да прибира ислямистите и издигна стена към тях. Трето, Газа е 100% палестинска от 2005, само дето терористите избиха законното правителство и си направиха шариат, и така от 2007 досега.

81

гост

преди 11 месеца

Изрaeл не е спазил 28 резолюции на Съвета за сигурност на ООН във връзка с конфликта в района, но разбира се това не се коментира никъде.

80

Ss

преди 11 месеца

Израел нали УЖ беше супер сила. Къде е моссад, айрън дом, пегас, супер-хипер технологиите и другите глупости къде са? Нещата не са били като по холивууууудските филми?

79

Гугутката

преди 11 месеца

Хора,евреите са животни! Вижте в Ютюб как сриват 14 етажни сгради с жени,деца и старци! Кравария сега ги защитава,защото това унищожение били хуманно! Ама я си представете Русия да срине Киев,какъв рев,какъв вой ще настане! Разберете,не толкова Израел е виновен ,по са виновни краварите с техния двоен аршин и лакомия за пари и власт

78

Еврогей

преди 11 месеца

Абе знае ли някой тука каде мога да си намера да даунлоодна пикчар с шестолъчката едновременно с бакграунд украинското синьо и жълто да си го го тура на профила.

77

Анонимен

преди 11 месеца

До Късата памет, нещо повече, ако по времената на другаря Сталин, някой е тръгнел да прави подобни анти-семитски коментари, както нашите копейковци, директно е бил обвиняван че е нацистки агент, и е свършвал или до стената, или в ГУЛЛАГ! Ама от умствено ограничени копейковци, не очаквам да го осъзнаят

76

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам, тая еврейска държава е все едно бяло семейство от средната класа да се засели по средата на столипиново. И да очаква всички да са им длъжни. Ненормални хора.

75

Анонимен

преди 11 месеца

До Късата паметТова, че Сталин е участвал в създаването на Израел след ВСВ, може и да е вярно, мисля, че е вярно, но след това по друг начин се развиват нещата, там се намесва и Англия и им обръща курса.

74

Анонимен

преди 11 месеца

Истината е че няма Палестина заради другите арабски държави, защото те имат претенции към тия територии. И сега събитията го потвърждават. Изреал беше на крачка от това да признае палестинска държава, след атаката на Хамас това няма как да стане.