41

Радослав

преди 7 месеца

Явно Боко се надяваше на дете от Кирчо, но интимната сглобка няма да продължи достатъчно дълго за да може семейство Сглобкови да се сдобият с така желаното отроче.

40

Анонимен

преди 7 месеца

този чичак трябва да се скрие в дън земя,от 2005г пие соса на народа и се прави на вода ненапита,ако знае какво го чака в ада и поколението му

39

Анонимен

преди 7 месеца

Ами разтуряйте я. Или ПОСОЛСТВОТО не дава, м?

38

Public enemies

преди 7 месеца

Пропуска само факта че войната на Путин срина в максимална степен икономиката на страната и затова инфлацията е 7 % иначе с по-малко корупция Кирил и Асен биха постигнали повече.

37

българина

преди 7 месеца

ами напусни я, лицемер нещастен драги българи вие си го избрахте!!! само плюе тоя интригант, като змия убива всичко около себе си, предател и убиец

36

Анонимен

преди 7 месеца

След като допуснахте такива да станат първа политическа сила, сега ще си траем. През 2017 г. инфлацията беше 0,7% при лошия Бойко, сега при готините е 7%., заяви Борисов=========Ами оттегли подкрепата на ГЕРБ за правителството, какво чакаш?

35

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя говори така сякаш не е съучастник в сглобката и сякаш от него не зависи дали тези които плюе ще продължат да съсипват държавата.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Ами ти я нарави.Обвинявай себе си,ама знаеш,че сам няма да управлявяш.А сега все пак си под магнитско прикритие.

33

Радослав

преди 7 месеца

До 42: не ги смени, а просто премести на друго удобно кресло. Живият пример е Лилянчето Свинеткова. Даже цяло министерството за нея създаде и понеже се издъни навсякъде затова накрая я скри в Европарламента където да си кътка до пенсия. Да си жертва на такава смяна мечтае всеки данъкоплатец в България! Наказание, та дрънка.

32

Анонимен

преди 7 месеца

"След като допуснахте такива да станат първа политическа сила, сега ще си траем. През 2017 г. инфлацията беше 0,7% при лошия Бойко, сега при готините е 7%., заяви Борисов"---------------Ами в момента ти крепиш "готините" на власт бе, мозък!

31

Радослав

преди 7 месеца

Нека си кажем истината в очите: Боко от толкова време не го е чуквал по тиквата европейски лидер или папа, че мухата която минава за мозък при него е заспала дълбок сън и затова пръска тъпизми с тонажа. Боко има крещяща нужда някой да почука кухата му кратунка, че да се събуди мухата и да стане обичайното си "Аз"!

30

анонимен

преди 7 месеца

ЗА СВЕДЕНИЕ: бойко смени 19 министъра, като неадекватни - никой досега не го е правил!....жалко че сега е за бандитска украйна, не съм го очаквал!

29

анализатор

преди 7 месеца

Ако тиквун беше милиционер,щеше да интелигент,а е *** ***-пожарникар.

28

мак

преди 7 месеца

Помните ли, как е "сменял" слабите или сгафилите. И да не сравнява неговото управление и сегашното, защото времената и обстановка по света и у нас бяха съвсееем различни. сме.шник гран.домански.

27

Анонимен

преди 7 месеца

В Израел е практика да арестуват и да вкарват в затвора БЕЗ съд и присъда за неопределено време (наследство от британските методи), също : лицата над 14 години се съдят като възрастни, а възрастта се зачита от времето на произнасяне на присъдата, което значи, че вкарвайки в затвора някой 12-годишен, му издават присъда , като навърши 14 и присъдата е като за пълнолетен. В израелските затвори има огромно количество деца. Заради интифадата (съпротивата чрез деца, хвърлящи камъни).

26

Христо Христов

преди 7 месеца

Тиквата е велик! Непостижимо за неграмотните про'с'таци дет 12 години го избираха, пък сега го плюят по форумите.

25

До 35

преди 7 месеца

От ***, до по-*** си човече! Две нормални изречения не можеш да напишеш!

24

Христо Христов

преди 7 месеца

Милиционер от Симеоново си е класа... недостижима за pъфлек c "диплома" за MBA от харвард. Факт.

23

ЕмитерБазовКолекторв

преди 7 месеца

На този тактиката му още от първия ден как влезе властта е да мрънка и да се оплаква. А тези които главуваха за него пък забравиха за гешефтите му от времето на протестите, как държеше кокала без да го пуска. Същи путин.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Махай се Боко откак дойде нафтата поскъпна с повече от лев.