152

Байчеп

преди 7 месеца

Че кой го чете това слисание при налиието на PHub?

151

Чарли Чапл Булгар

преди 7 месеца

И като чета коментарите на много от коментиращите вдига самолета.

150

Чарли Чапл Булгар

преди 7 месеца

Три месеца и порнозвезда.Оправна е иначе.

149

КаскетЯ

преди 7 месеца

"Родената в Ливан актриса" айде сега и актриса я изкараха тази!

148

Игор Конашенко

преди 7 месеца

ЕВРЕИТЕ СА УБИЛИ ВЕЧЕ НАД 1600 БОИЦИ НА ХАМАС..И НАД 850 ЦИВИЛНИ НЕВИННИ ПАЛЕСТИНЦИ В ГАЗА ...ДАНО ЕГИПЕТ СЕ НАМЕСИ И РАЗПОРИ ДО ДЪНО ЕВРЕИСКИТЕ САТАНИ , КОЙТО УПРАВЛЯВАТ ОТ УОЛЛСТРИЙТ И САТАНИНСКИ САЩ !

147

Shaafi

преди 7 месеца

Няма значение каква е била преди, вратата за покаяние при Аллах субханехууетеаля е винаги отворена. Пророкът сав казва: Аллах е по-щастлив да те види върнал се с покаяние, отколкото този, който е загубил камилата си с всички провизии в пустинята като я види отново! Аллах да напъти сестрата и да стане пример за още да се покаят.

146

Дилър

преди 7 месеца

Как върви контранастъплението?

145

€€€@@@

преди 7 месеца

Добре са направили Playboy!Харесва ми и подкрепям това.Тази мацка е направила милиони долари от тези филми за възрастни.Просто си харчи парите и остави политиката на политиците.Не се бъркай там където не ти е работата.

144

Анонимен

преди 7 месеца

Соросляк, млъкна, но виждам че още си тук и цъкаш сам оценки в един и половина няма кой друг да е. И да цъкаш и да не цъкаш бандерия приключи, но това не е темата тук. Тук става въпрос за провала на американското "общество".

143

Анонимен

преди 7 месеца

Чакаме поредната масова стрелба - араби срещу евреи в америка. И между другото още убийства в гетата между групировките блъдс и крипс.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Соросляк, темата е американското списание и политическата цензура в него. Не някъде другаде а в щатите. Никакви русофибски опорки няма да ти помогнат в случая.

141

Хайде соросляк

преди 7 месеца

Та питам соросляк още не си отговорил , а клинчиш в други посоки да изместваш темата, кво стана със свободата на словото, плурализма и ония ми ти ценности. Тоест идва умния красвец и почва - тая съм я таковал, а нея я цензурират. Масата соросен електорат на байдъновци сега ще се дели на про миа и анти миа по еврейско блумбъргски признак. Американската цивилизация с масови стрелби заради мнение хахаха

140

Анонимен

преди 7 месеца

198 хапове пиеш халюцогени транквиланти за да можеш да си вярваш на спросоидните тротинеткаджийски глупости и сутринта да си пак тук и да дрискаш антируска пропаганда под провалите на америка. Казах ти, страх те е висиш нон стоп в сайта.

139

Анонимен

преди 7 месеца

196 ти ако си отговорил сто пъти значи тъпият си ти. Реално всъщност казваш че нямаш отговор защото сащ се провали във всичко.

138

Анонимен

преди 7 месеца

По гетата в сащ има графити Gaza да показват какво им е положението.

137

До 193

преди 7 месеца

Ти си много кухо парче ! Хахах . Проблеми с психиката ли имаш ?

136

Анонимен

преди 7 месеца

192 е значи не можеш да отговориш. Да беше мълчал поне. Пък то ставаш за резил.

135

Анонимен

преди 7 месеца

190 съвсем се оплете в лъжите си. В Русия има десетки хиляди българи. Под над с такива тъпашки условности не си оправдан. И не навън няма 2 милиона. Който ти спуска опорките да ходи да се прегледа

134

До 191

преди 7 месеца

За теб няма отговор ти си зомбирана капейка . Няма интелект у главата ти

133

Анонимен

преди 7 месеца

188 това не е отговор, това е бягане от отговор. Видиш ли какво съм знаел за живота в други галактики. Темата е американското списание и политическата цензура в него. Не някъде другаде а в щатите.