64

Христо Христов

преди 8 месеца

До 60 "Държавата е повзволила на шофьор с множество нарушения, да убие човек на пътя в поредното си нарушение." - Това беше единственият логичен отговор... но ако това ще те успокои - в много държави в ЕС е така.

63

8888

преди 8 месеца

Много пъти съм виждала как тираджии, а и всякакви други си карат в аварийната без конкретна причина.И ето някой ако закъса и спре там, където е точно за аварирали автомобили, някой спокойно ще си го прегази и премаже.Защото някой си пак се е помислил за велик и решил да си кара където иска.Никога нищо няма да се промени докато има хора дето не мислят, а такива винаги ще има.Жалко за невинните жертви на глупостта на някой друг!

62

Боко

преди 8 месеца

Аз забелязох, че карат в аварийната тия тираджий. И куките забелязоха и нищо. И сега оплакваме. Искат се превантивни мерки.

61

Анонимен

преди 8 месеца

ДОКОГА?????? Утре може да си Ти.

60

M

преди 8 месеца

До ИздънковаКакво общо има сигнализацията, камионът не може да кара в аварийната лента.

59

Анонимен

преди 8 месеца

На българина и кола не трябва да дават да кара. Кухият калпак и за това не става.

58

Издънкова

преди 8 месеца

Спуканата гума да не е била от дупка на пътя!Там виновни никога няма! Триъгълника не се поставя на 30м на магистрала а на 150 минимум!!!Лесно се доказва дали е сменяна гумата без да е сложена сигнализацията било то жилетка и триъгълник!Винаги има вина щом се е отишъл човешки живот жалко за момичето бог да я прости!

57

Бай Хой

преди 8 месеца

До бг смешкиЗакони в Бг има колкото си искаш. Виж, контрола, спазването им и санкциите ако не ги спазваш са съвсем друго нещо!

56

бг смешки 2

преди 8 месеца

До Анонимени нагли ! много нагли ! а и агресивни ....

55

Анонимен

преди 8 месеца

Съжалявам за момичето, но за какво й е било тази кола? Изобщо, в България да си шофьор, си е голям риск. И стрес. Всеки знае какви са шофьорите, повечето недисциплинирани, груби, изнервени, пияни - като болшинството българи. Милиони да ми платят, няма да стана шофьор, а вече ме е страх и да се возя в кола.

54

до 50

преди 8 месеца

До emigrantтя отдавна е така !

53

Анонимен

преди 8 месеца

Горкото момиче. Ако закъсате на магистралата, оставяте колата в аварийната лента и се прехвърляте през мантинелата. По-добре да се изръсите за пътна помощ, отколкото да сменяте гума на сантиметри от вождове на МПСта, за които е обидно ако карат с по-малко от разрешената скорост.

52

бг смешки 2

преди 8 месеца

така ще е у БГ докато няма закони !

51

Пример

преди 8 месеца

До Христо Христов Държавата е повзволила на шофьор с множество нарушения, да убие човек на пътя в поредното си нарушение. Очевадно е, че шофьор с толкова много нарушения е много вероятно да убие човек на пътя. Това е типичен пример, как ДЪРЖАВАТА РАБОТИ СРЕЩУ НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ. Затова и *** все повече се увеличавате.

50

Анонимен

преди 8 месеца

До Hmm, не че нещо, но на автомагистрала е мин. 100 метра поставянето на триъгълника. А това дали ще помогне - можем само да гадаем. Ясно е, че 30 м. не помага.

49

Адвокат

преди 8 месеца

До До ПитамНямаме съвина, защото тъкмо е щяла да сложи триъгълника. Триъгълника се слега след като си спрял, и СЛЕД КАТО СИ УСТАНОВИЛ, ЧЕ МПС Е АВАРИРАЛО - НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ДВИЖИ. Няма как да поставиш триъгълника, ако не си спрял, не си отворил багажника, не си извадил триъгълника от комплекта и т.н. Изобщо не разчитайте на съвина, особено при смърт, И ОСОБЕНО ПРИ ОБЩЕСТВЕН НАТИСК!!!

48

БХК

преди 8 месеца

Да изберем шофьора за човек на годината...

47

Христо Христов

преди 8 месеца

До 38 "Държавата работи срещу нормалните си граждани" - дай пример в случая.

46

Анонимен

преди 8 месеца

До Питам...А ти ми отговори пишман шофьора какъв го дири в Аварийната лента....

45

Христо Христов

преди 8 месеца

Като спреш в аварийната, бягаш бързо зад мантинелата. Плътно в дясно и триъгълник не са достатъчни. Но от 4 момичета, на нито едно родителите не са казали това.