114

До 120

преди 11 месеца

Руския петрол Уралс неможе да стане на цена над 60$ за барел понеже наложиха таван на цената му. Това бе с цел Русия да не печели много от повишаването цената на петрола на международните борси. Но пък е изгодно за тези които ползват руски петрол и продават перолни продукти от него. Като Индия например. Не случайно и вноса на Руски петрол за САЩ е скочил с 40% за една година.

113

а така

преди 11 месеца

И какво общо има конфликта в Израел с цените на петрола у нас и с цените на петрола въобще?

112

Хаха

преди 11 месеца

До УвалиевТе в Украйна са чували думата "корупция" само от CNN. Само я миришат. Естествено, че част от оръжията са изтекли. Поне е част, а не всичките, както САЩ въоръжаваше ислямска държава от българските заводи. Срам ме беше да гледам българските Макаров на клипа в който разстрелваха пленници.

111

Хмм

преди 11 месеца

Дано, руският не стане над 60 долара за барел, че ще стане мазало при нас. Ние не можем да плащаме над 60 долара, а Русия е решила да не продава в условия на това ограничение.

110

Некъф

преди 11 месеца

Само това и чакате! Непряка причина да вдигнете цените!

109

Увалиев

преди 11 месеца

Русняците са пратили на чаршафосаните западни оръжия захванати на фронта в укрия, и сега внушават че укрите са ги продали.

108

До проф. Шипковенски

преди 11 месеца

Ами не е така, ако в конфликта влезе и Иран, а щатите тръгнат да им слагат разни забрани тогва ще имаме и ключов играч на пазара на горива.

107

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Очилаткото да каже на кой ще пращаме сега бронетранспортъори и ракети. На палестинците или на израелците? Коя е правилната опорна точка спусната от посолството на САЩ към очилаткото?

106

taschunka witko

преди 11 месеца

Ще скочи на оградата този изкукуригал професор и ще кукурига като петел.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Още едно доказателство, че ТЕЦ-овете не бива да бъдат спирани, че България трябва да има енергийна достатъчност, че и повече. Ако западняците все още не вдяват, че на *** погрешената писта, не значи, че и ние трябва да се сринем заедо с тях.

104

Анонимен

преди 11 месеца

Corrumpo в превод от латински означава покварявам, развалям. Древните са влагали повече смисъл в думите от нас. Една "развалена" система трябва да бъде поправена, а не мултиплицирана.

103

Анонимен

преди 11 месеца

КВИ ги говори тоя ***@@?Ще ни засегне и другата война ?Ей мурдер къде Израел къде Палестина и нас кво ни сщзасвга оеде@@@@ ?

102

gogo

преди 11 месеца

Нагло и необосновано отново ;) Денков изсмуква от пръстите на боко и горивния монопол в бг и цитира: "Байдън пр.ъ.д.на и това може да доведе до скок в цените на петрола!"Израел никога не са добивали петрол ;)

101

проф. Шипковенски

преди 11 месеца

Аз пък казвам че конфликта няма да повлияе на цените на петрола, защо няма причина за това - засегнатите страни не са ключови играчи на пазара на горива, но дренков иска да се застрахова като се опитва да се прави на експерт.

100

Турист:

преди 11 месеца

Гнусен националин предател!

99

Анонимен

преди 11 месеца

Защото Шороп така каза нали, бе, смешнико!

98

Горноница

преди 11 месеца

Денков много започнаха да го пиарят в последните дни и Днес и той е участник в таз компания.

97

Анонимен

преди 11 месеца

Национален Предател !

96

Анонимен

преди 11 месеца

някой в камбоджа прекъснал електрозахранването на квартала - цените на петрола скачат, мъж уби 5 петела в сливенско - цените на петрола скачат, майка нахрани детето си с козе мляко - цените на петрола скачат

95

Анонимен

преди 11 месеца

Ха ха, малко и беше на България и българите простака Тодор Живков да ги управлява, *** овчар. ПОсле Бойко още по-*** овчар ги управлява. Явно за да управляваш в България трябва да си процт!