114

До 120

преди 8 месеца

Руския петрол Уралс неможе да стане на цена над 60$ за барел понеже наложиха таван на цената му. Това бе с цел Русия да не печели много от повишаването цената на петрола на международните борси. Но пък е изгодно за тези които ползват руски петрол и продават перолни продукти от него. Като Индия например. Не случайно и вноса на Руски петрол за САЩ е скочил с 40% за една година.

113

а така

преди 8 месеца

И какво общо има конфликта в Израел с цените на петрола у нас и с цените на петрола въобще?

112

Хаха

преди 8 месеца

До УвалиевТе в Украйна са чували думата "корупция" само от CNN. Само я миришат. Естествено, че част от оръжията са изтекли. Поне е част, а не всичките, както САЩ въоръжаваше ислямска държава от българските заводи. Срам ме беше да гледам българските Макаров на клипа в който разстрелваха пленници.

111

Хмм

преди 8 месеца

Дано, руският не стане над 60 долара за барел, че ще стане мазало при нас. Ние не можем да плащаме над 60 долара, а Русия е решила да не продава в условия на това ограничение.

110

Некъф

преди 8 месеца

Само това и чакате! Непряка причина да вдигнете цените!

109

Увалиев

преди 8 месеца

Русняците са пратили на чаршафосаните западни оръжия захванати на фронта в укрия, и сега внушават че укрите са ги продали.

108

До проф. Шипковенски

преди 8 месеца

Ами не е така, ако в конфликта влезе и Иран, а щатите тръгнат да им слагат разни забрани тогва ще имаме и ключов играч на пазара на горива.

107

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Очилаткото да каже на кой ще пращаме сега бронетранспортъори и ракети. На палестинците или на израелците? Коя е правилната опорна точка спусната от посолството на САЩ към очилаткото?

106

taschunka witko

преди 8 месеца

Ще скочи на оградата този изкукуригал професор и ще кукурига като петел.

105

Анонимен

преди 8 месеца

Още едно доказателство, че ТЕЦ-овете не бива да бъдат спирани, че България трябва да има енергийна достатъчност, че и повече. Ако западняците все още не вдяват, че на *** погрешената писта, не значи, че и ние трябва да се сринем заедо с тях.

104

Анонимен

преди 8 месеца

Corrumpo в превод от латински означава покварявам, развалям. Древните са влагали повече смисъл в думите от нас. Една "развалена" система трябва да бъде поправена, а не мултиплицирана.

103

Анонимен

преди 8 месеца

КВИ ги говори тоя ***@@?Ще ни засегне и другата война ?Ей мурдер къде Израел къде Палестина и нас кво ни сщзасвга оеде@@@@ ?

102

gogo

преди 8 месеца

Нагло и необосновано отново ;) Денков изсмуква от пръстите на боко и горивния монопол в бг и цитира: "Байдън пр.ъ.д.на и това може да доведе до скок в цените на петрола!"Израел никога не са добивали петрол ;)

101

проф. Шипковенски

преди 8 месеца

Аз пък казвам че конфликта няма да повлияе на цените на петрола, защо няма причина за това - засегнатите страни не са ключови играчи на пазара на горива, но дренков иска да се застрахова като се опитва да се прави на експерт.

100

Турист:

преди 8 месеца

Гнусен националин предател!

99

Анонимен

преди 8 месеца

Защото Шороп така каза нали, бе, смешнико!

98

Горноница

преди 8 месеца

Денков много започнаха да го пиарят в последните дни и Днес и той е участник в таз компания.

97

Анонимен

преди 8 месеца

Национален Предател !

96

Анонимен

преди 8 месеца

някой в камбоджа прекъснал електрозахранването на квартала - цените на петрола скачат, мъж уби 5 петела в сливенско - цените на петрола скачат, майка нахрани детето си с козе мляко - цените на петрола скачат

95

Анонимен

преди 8 месеца

Ха ха, малко и беше на България и българите простака Тодор Живков да ги управлява, *** овчар. ПОсле Бойко още по-*** овчар ги управлява. Явно за да управляваш в България трябва да си процт!